bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 982X T0B27A cyaan / blauw cartridge

Op zoek naar de goedkoopste HP 982X T0B27A inktcartridge? Op deze webpagina bieden wij goede printwinkels voor spotgoedkope cartridges. De HP 982X T0B27A met de kleur cyaan (blauw) is te gebruiken voor al jouw kleurenafdrukken. Er zijn diverse opties binnen de merkproducten van HP. Flink wat shops als bijv. Staples & bol.com hanteren ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs is vele malen lager, er zit meer inkt in en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€157,50
Huismerk vanafprijs€78,75
FabrikantHP
ModelHP 982X T0B27A
ProductnummerT0B27A
Kleur beschrijvingcyaan
Hoeveelheid (ml)114 milliliter
Printcapaciteit16.000 prints
EAN-code0190781050094

Goedkoopste HP 982X T0B27A inkt kopen juli 2024

De hoeveelheid (ml) van de T0B27A cartridge is 114 milliliter. De capaciteit is 16.000 prints. Originele merkcartridges koop je het beste online. Je bestelt het dan veel voordelige dan in de winkel. Inktwereld.nl en printerinktshop.nl zijn prima printshops waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele HP inktcartridges. Ze faciliteren duizenden producten en staan bekend om hun goede klantenservice. Over het algemeen beschikken ze over een goed huismerk.

 • De voordeligste inkt is te koop bij bedrijven zoals printershop of Office Centre.
 • Originele T0B27A inktcartridges koop je vanaf €157,50.
 • HP imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of voordeelverpakkingen (multipacks) in plaats van losse kleuren. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: print altijd in zwart-wit of grijswaarden, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (bijvoorbeeld snel-modus) & kies een zuinig lettertype zoals Ecofont & Calibri.
 • Via onze website vind je erkende shops waar je goedkoop en eenvoudig T0B27A cartridge aanbiedingen kan vinden.

Prijzen HP 982X T0B27A cyaan / blauw vergelijken
HP inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Deze blauwe inktcartridge heeft een prijs van zo’n €173,25. Online ben je een stuk voordeliger uit. Daar kost het zo’n €157,50. De meest gunstige optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze kosten komen neer op zo’n €78,75. Meer daarover lees je onder het kopje de plus- en minpunten van huismerk inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
HP 982X T0B27A originele inkt€157,50
HP 982X T0B27A multipack (merkcartridge)€315,00
HP 982X T0B27A huismerk inkt * €78,75
HP 982X T0B27A huismerk duopack * €157,50
Prijstabel voor de T0B27A cartridge (blauw) in juli 2024. * Voorwaarden: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele cartridge.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van HP aanvragen?

Gelijk HP 982X T0B27A inkt bestellen? Dit type inkt (en huismerk alternatieven) zijn vaak op voorraad. Zowel via internetshops als bij computerzaken. Ons advies: bestel bij een online inktshop. Deze winkels bieden de beste service, hebben de snelste levertijd en verstrekken meestal een voortreffelijk huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Bruna, Hema, Handyman, Action, Kruidvat, Expert, Media Markt, Primera.
 • Grote webwinkels als Bol.com, Coolblue, Amazon, Wehkamp, Fonq, Blokker hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Toonaangevende inktspecialisten als Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl, Printabout.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, bieden de beste hulp en bieden de hoogste kortingen.
hp-982x-t0b27a-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe T0B27A inkt van HP bestellen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De HP 982X T0B27A originele blauwe inktcartridge is dan wat je zoekt. De cartridges worden gefabriceerd door HP en zorgen voor de mooiste afdrukken. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je hebt geen last van storende foutcodes. Een aanrader als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en je niet houdt van gedoe.

 • Originele patronen van HP voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen hinderlijke waarschuwingen of foutmeldingen. Meteen printen na plaatsing.
 • Het ongunstige van originele merkcartridges is dat het nogal duur is (gemiddeld €157,50).

HP 982X T0B27A huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Bestel dan eens namaak-inkt van goedkope merken. Het T0B27A huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en is tot wel 50% goedkoper. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een fors lagere adviesprijs en omdat deze patronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Meer inkt voor minder geld. Onze aanbeveling als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • HP 982X T0B27A cyaan / blauw huismerk inktcartridges leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Dat komt met name omdat ze meer inkt bevatten dan originele producten.
 • De kwaliteit van de prints is prima (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • Het belangrijkste nadeel van huismerk inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met errorcodes.

Fouten en storingen bij het vervangen van je cartridges

Heb je intussen de cyaan inkt van HP vervangen maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In het onderstaande overzicht bekijk je algemene afdrukproblemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde cartridge.Gebeurt vaak bij huismerk-inkt. Sluit de pop-up en ga door met afdrukken.
Geen cartridge gedetecteerd.Controleer nog eens of je het kapje weg hebt gehaald en gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken.
Vage vlekken en strepen op de afdruk.Voer een cartridges check uit en selecteer het onderhoudsprogramma.
Printerinkt is uitgedroogd.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma om de printkop weer vrij te maken. Een alternatief is om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
Het inktpatroon lekt.Stop de afdruktaak, haal voorzichtig de cartridges uit het apparaat en reinig de complete printer. Zet er vervolgens een nieuwe in.
Gangbare inktproblemen bij de HP 982X T0B27A inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Hoeveel betaal ik voor een HP 982X T0B27A inktcartridge ?
De prijs van een HP 982X T0B27A met kleurcode cyaan (blauw) cartridge is standaard zo’n €130,17 excl. de btw (dat is €157,50 inclusief de btw). Zodra je een voordeelverpakking of multipack neemt moet je denken aan €315,00. Dankzij een huismerk cartridge met de code T0B27A kan je nog meer besparen. De verkoopprijs van zo’n huismerk-cartridge ligt lager (+/- €78,75) en je kunt er veel meer printjes mee maken (meer volume).

De cartridge wordt niet herkend, wat is de oplossing?
Soms gebeurt het dat een gloednieuw patroon wordt geweigerd door de printer. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: loop de patronen in de printer na, en onderzoek of je het stukje tape hebt losgemaakt. Update de printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en start het reinigingsprogramma.

Is het HP 982X T0B27A huismerk alternatief interessant?
Een huismerk T0B27A alternatief nemen is in de regel erg aantrekkelijk. Namaak inkt is vaak wel 50% goedkoper in vergelijking met originele inktpatronen. De kostprijs is lager en deze inktpatronen zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de printjes is vergelijkbaar. Nadeel is dat je te maken kunt krijgen met waarschuwingen of foutmeldingen. Dergelijke problemen kan je gewoonlijk zelfstandig oplossen.

Op welke manier kan ik de HP 982X T0B27A inktcartridge navullen?
Een patroon bijvullen met inkt kan je thuis doen. In dat geval neem je een complete navulset met inkt voor het HP inktpatroon. Op verschillende websites is ondersteunende informatie te vinden: Verwijder het veiligheidskapje. In stap 2 spuit je de blauwe inkt in het gaatje zoals aangegeven. Dan kan je het patroon opnieuw vastklikken. Nadien bekijk je of de nieuwe HP inkt goed op het papier komt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie