bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 982A T0B23A cyaan / blauw cartridge

Interesse in de goedkoopste HP 982A T0B23A inktcartridge? Op deze website helpen wij jou aan een overzicht met de beste aanbieders voor extra voordelige cartridges. Artikel HP 982A T0B23A bedoeld voor de kleur cyaan (blauw) is ideaal voor de mooiste kleurenafdrukken. Denk dan aan originele patronen van HP. Velerlei printwinkels als o.a. Office Centre & printershop bieden ook een assortiment aan geschikte huismerken. De prijs is erg scherp, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Vanafprijs€99,50
Huismerk tarief€49,75
MerkHP
SoortHP 982A T0B23A
ArtikelnummerT0B23A
Kleurcyaan
Hoeveelheid (ml)70 milliliter
Printomvang8.000 prints
EAN-nummer0190781050216

Goedkoopste HP 982A T0B23A inkt bestellen juli 2024

Het volume (ml) van de T0B23A cartridge is 70 milliliter. De intensiteit is 8.000 prints. Originele merkcartridges koop je het beste online. Dat is qua prijs veel gunstiger dan bij een plaatselijke verkoper. Coolblue.nl & Alleeninkt.nl zijn erkende verkooppunten voor het kopen van originele HP inktcartridges. Ze verkopen een uitstekend assortiment en geven advies / service. Doorgaans beschikken ze over een voordelig huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt schaf jij aan via verkooppunten als Inktweb.nl & Paradigit.
 • Originele T0B23A inktcartridges haal je in huis vanaf €99,50.
 • HP imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De kwaliteit is nagenoeg gelijk.
 • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel de individuele kleuren niet los. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: druk dubbelzijdig af, kies de voordelige eco-printinstellingen (onder ander snelle modus) of kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Century Gothic of Brush Script.
 • Via dit portaal klik je direct door naar de beste webshops waar je probleemloos en snel T0B23A cartridge aanbiedingen kan kopen.

Prijzen HP 982A T0B23A cyaan / blauw vergelijken
HP inktcartridges zijn normaal gesproken vrji duur. Dit soort blauwe inktcartridge kent een vanafprijs van €109,45. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit. Hier zijn ze er al vanaf €99,50. De gunstige optie is het huismerk. Reken op een bedrag van €49,75. Ook relevant: besparen dankzij huismerk inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
HP 982A T0B23A originele inkt€99,50
HP 982A T0B23A multipack (merkcartridge)€199,00
HP 982A T0B23A huismerk inkt * €49,75
HP 982A T0B23A huismerk duopack * €99,50
Prijsindicatie van de prijs voor een T0B23A cartridge (blauw) in juli 2024. * Let op: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele cartridge.

Waar kan ik de inktpatronen van HP aanschaffen?

Meteen HP 982A T0B23A inkt kopen? Dit type cartridge (en huismerk alternatieven) hebben veel shops in hun assortiment. Zowel op internetplatformen als bij computerzaken. Kooptip: bestel bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Dit soort aanbieders bieden altijd ondersteuning, de meeste voorraad en faciliteren meestal een prima huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Action, Bruna, Hema, Handyman, Expert, Primera, Kruidvat, Jumbo.
 • Landelijke winkels als Wehkamp, Ebay, Blokker, Bol.com, Coolblue, Amazon zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • De bekende inktwebwinkels als Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, bieden de beste hulp en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
hp-982a-t0b23a-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe T0B23A inkt van HP bestellen

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De HP 982A T0B23A originele blauwe inktcartridge stelt jou niet teleur. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van HP en bieden de beste kwaliteit. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je krijgt geen frustrerende storing en meldingen. Onze aanbeveling als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele cartridges van HP hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen irritante storing en meldingen. Ze werken altijd.
 • De schaduwkant van merk cartridges is de hoge prijs (gemiddeld genomen €99,50).

HP 982A T0B23A huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Kies dan voor namaak-inkt van goedkope merken. Het T0B23A huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en de prijs is erg concurrerend. Je bespaart door cartridges die simpelweg goedkoper zijn en omdat deze cartridges wél helemaal gevuld worden. Een goed gevulde cartridge tegen de scherpste prijs. Onze aanbeveling als je met name let op de prijs.

 • HP 982A T0B23A cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Het grootste voordeel is dat huismerkproducten meer inkt bevatten dan inkt van het merk zelf.
 • De kwaliteit is uitstekend (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • De negatieve kant van budget inkt is dat je te maken krijgt met printerstoringen en foutmeldingen.

Storingen en fouten bij het vervangen van de cartridges

Heb je de cyaan inkt van HP verwisseld maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In de bijgaande tabel staan gangbare problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is leeg.Gebeurt vaak bij huismerk-inkt. Klik op “doorgaan” en hervat de afdruktaak.
Cartridge wordt niet herkend.Achterhaal of je het ontluchtingslabel los hebt gemaakt en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Strepen en vage vegen (slechte printkwaliteit).Ga eerst na of de cartridges juist geplaatst zijn en probeer een onderhoudsprogramma uit.
Last van opgedroogde inkt.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma om zo de printkop te reinigen. Het is ook een idee om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
Er lekt inkt in de printer.Stop direct met printen, klik de cartridge uit de gleuven en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
De meest gangbare afdrukproblemen aangaande HP 982A T0B23A inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Wat is prijs van de HP 982A T0B23A inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de HP 982A T0B23A met kleuromschrijving cyaan (blauw) cartridge is om en nabij de €82,23 excl. de btw (€99,50 inclusief btw). Als je een duopack of voordeelverpakking koopt moet je denken aan €199,00. Dankzij een huismerk cartridge met het OEM-nummer T0B23A betaal je veel minder. De winkelprijs van dit soort huismerk-cartridges is voordeliger (+/- €49,75) en hiermee kan veel meer geprint worden (er zit meer inkt in).

De inktcartridge wordt niet gevonden, welke stappen moet ik doorlopen?
Soms komt het voor dat een gloednieuw inktpatroon weigert. Loopt dan de volgende checklist na: Check of de patronen wel goed vastzitten, en controleer nog eens of je het plakkertje verwijderd hebt. Installeer de nieuwste printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Maak de cartridge schoon met een droge doek en onderzoek de printkop.

Is het HP 982A T0B23A huismerk alternatief interessant?
Het huismerk T0B23A alternatief selecteren is doorgaans zeer interessant. Namaak inkt is plus minus 50% goedkoper in verhouding tot inkt van het merk zelf. De prijs is gunstiger en de patronen bevatten meer ML inkt. De printkwaliteit doet amper onder voor merkinkt. Een negatieve kant is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals foutmeldingen of storingen. Dit soort storingen kan je normaliter eenvoudig verhelpen.

Kan ik de HP 982A T0B23A inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktcartridge is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Hiervoor kan je aan de slag met een navulinkt sets die toepasbaar zijn op het HP inktpatroon. Op Youtube en diverse website kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Verwijder het veiligheidskapje. In stap 2 spuit je de blauwe inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Als dat gelukt is kan je het patroon in elkaar klikken. Als check achterhaal je of de gekloonde HP inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie