bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Inkt Dell C

Eenvoudig online inkt voor de Dell C bestellen en laten bezorgen? Op deze website vind je de beste leveranciers en acties voor cartridges en toners die passen in jouw printer. Zodoende ontdek je gemakkelijk goedkope kleureninkt (geel, magenta, cyaan) en vanzelfsprekend zwarte inkt die passen in de c laser in maart 2023. Daarnaast ontdek je op onze site bespaartips, info over namaak inkt en veel voorkomende storingen.

 • Inkttoners zijn te bestellen v.a €47,00.
 • Beschikbare kleuren voor de c laser: Zwart, Roze (Magenta), Geel (Yellow), en Blauw (Cyaan).
 • Bij veel aanbieders kies je uit het huismerk of originele inkt van Dell.
 • Navulbare inkt is voordeliger en wordt bovendien geheel gevuld. Dit resulteert in een besparing van zo’n 55%.
 • Een populair product is de Dell 593-11140 (810WH) toner zwart.
 • Onze tip: met een voordeelverpakking kan je nog meer besparen.

Snelkoppelingen: Vind de goedkoopste inkt voor Dell C | Tips om slimmer en goedkoper te printen | Welke inkt moet ik kopen voor de c laser? | Inkt vervangen in 5 stappen | Huismerk inkt bestellen | Handige FAQ met veelgestelde vragen

MerkDell
Printerseriec
Modelnummerlaser
Soort printerLaser
Populaire tonerDell 593-11140 (810WH) toner zwart
Gemiddelde prijs

Goedkoopste Dell C printerinkt kopen (maart 2023)

Printen is niet goedkoop. Een A4-tje met tekst kost je om en nabij de tussen de 1 en 6 eurocent en met kleur al snel €0,10 – €0,12 per a4. Met het assortiment van de goedkoopste Dell C toners kan een gemiddeld huishouden jaarlijks tientallen euro’s besparen. Kiezen voor een lokale speciaalzaak om inkt in te kopen is bijna altijd aan de prijs. Een lagere prijs kun je bereiken als je bij een webwinkel koopt. Dit komt naar voren uit de grootste prijsvergelijking die de Consumentenbond uitvoert. Dit zien we het sterkst bij Dell originele merktoners en merkcartridges. In het volgende schema check je de beste aanbiederswaar je veilig en direct de juiste inkt kunt vinden. Per webshop check je of ze budget inkt of juist merk-inkt hebben.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

Zes tips voor goedkoper printen
Nog goedkoper printen met de c laser? In onderstaande opsomming kan je aan de slag met belangrijke tips & tricks om te besparen op de printkosten.

 • Bestel altijd budget inkt. Je bereikt een vergelijkbare kwaliteit en bespaart tot wel 65%.
 • Maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing. Kleureninkt is vele malen duurder.
 • Maak gebruik van de juiste printinstellingen. Bij het printen kan je kiezen voor opties als conceptmodus. De afdrukkwaliteit gaat iets achteruit, maar het verbruikt al snel 10% minder inkt.
 • Kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ryman Eco of Garamond.
 • Kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen. Zo verbruik je veel minder papier.
 • Trek de stekker uit de printer als er niet geprint wordt. Dit is om onnodig reinigen tegen te gaan.

Wat is de juiste inkt voor de c laser?

Geeft de computer een melding dat de inkt vervangen moet worden? Advies: Inkt indicatoren worden doorgaans te vroeg afgegeven. Wij adviseren om niet meteen te vervangen. Zorg altijd voor een kleine voorraad voor thuis en vervang de inkt pas op het moment dat de afdrukken te licht worden.

De all-in-one Dell C betreft een laserprinter. Deze gebruikt toners. Onderzoek als eerste welk kleurenpatroon er lees is (roze, geel, blauw of zwart). Ook onderzoek je welk type je nodig hebt. Daar kom je eenvoudig achter.

 1. Het makkelijkste is om te zoeken op tonernummer of fabriekscode. Zo weet je 100% zeker dat het werkt.
 2. Zoek op het printermodel. Hier betreft het de laser uit de serie c van Dell.
 3. Check de handleiding; daar vind je ook welke patronen je kunt gebruiken.

Bij de bekende webshops zoals replacedirect en Inkt-bestellen.nl vind je ook huismerk-varianten. Ze zijn te koop voor interessante tarieven en beschikken over meer printvermogen. Meer gegevens hierover lees je in dit stukje.

TypeKleurInfo
Dell C CyaanBlauwBlauwe inkt voor tinten als Kobaltblauw en RAL 5007.
Dell C MagentaRozeRoze inkt voor onder andere Roodpaars of RAL 4012.
Dell C YellowGeelGele inkt voor o.a. Saffraangeel of RAL 1032.
Dell C Key / BlackZwartZwarte inkt voor het printen van tekst.
Tabel met de mogelijke inkttoners voor de c laser.

Werkende toners voor de c laser.
Wij hebben onderstaande achterhaald die passen in deze printer.

 1. Canon FX-8 toner zwart
 2. 2x Canon FX-8 toner zwart


Voordelige Dell C toner vervangen

Is de nieuwe inkt thuisbezorgd? Begin dan met het stappenplan om de toner te plaatsen. Hieronder bieden wij adviezen zodat jij dit zelf kunt doen.

Uitleg toners c laser vervangen

 1. Welk patroon is er leeg?

  Je computer of laptop vertelt je welke inktpatronen aan vervanging toe zijn.

 2. Lege toner onttrekken

  Zet de printerklep open en klik de lege patronen eruit. Deze gooi je niet in de grijze container. Let op: dit behoort tot chemisch afval.

 3. Nieuwe inkt uit de verpakking halen

  Haal de nieuwe toner voorzichtig uit de verpakking. Verwijder het beschermmateriaal zoals dit wordt aangegeven op de verpakking.

 4. Nieuwe inkttoner installeren

  Plaats het inktpatroon in de houder. Let er goed op dat deze goed vastklikt en sluit vervolgens de klep van de printer.

 5. Laatste controle fase

  De printer gaat nu starten met een validatieproces van de nieuwe inkt. Zodra alles juist geplaatst is verdwijnt de foutcode. Eventueel kan je een testafdruk maken.

printerinkt-Dell C

Beste Dell C huismerk printerinkt kopen

Zit er niet meer genoeg inkt in jouw c laser? Dan bestel je nieuwe inkt. Dan moet je een keuze maken: originele inkt van Dell of huismerk toners. Klooninkt kan een besparing opleveren van wel 60%, heeft een groter inhoud en doet het net zo goed als originele producten.

Hoe goed is huismerk inkt?
Gerecyclede huismerk toners zijn officiele merkartikelen die worden geïnspecteerd en schoongemaakt en opnieuw worden gevuld. Dit navullen gebeurt vaak door derde partijen en zijn tot wel de helft zo goedkoop. Namaak inkt is volledig vol gevuld, terwijl je vaak ziet dat dit bij de A-merken niet perse het geval is. Printen is dus een stuk goedkoper. De kwaliteit lijkt 99% op prints met officiële inkt. 

Vaak voorkomende problemen rondom het plaatsen van huismerk toner
Misschien toont de printer een foutmelding als je wilt afdrukken met imitatie inkt. Dit ontstaat doordat Dell je wil dwingen dat jij hun eigen toners gebruikt. Een foutmelding kan je gewoon negeren. Werkt dit niet? In dat geval vind je hierna een aantal dingen die je kunt proberen.

 1. Kijk allereerst of je de goede huismerk toner in huis hebt. Vind uit welk modelnummer het is en check of deze matcht met de inkt die de fabrikant voorschrijft.
 2. Reset de printer naar de fabrieksinstellingen. Je kunt de printer even 30 minuutjes uit laten staan.
 3. Controleer of de inkttoner goed is vastgeklikt.
 4. Bij een nieuwe printer moet je mogelijk eerst een testprintje doen met de merkinkt. Vervolgens is het gebruik van alternatieve inkt mogelijk.
 5. Controleer of je het dopje / plastic hebt weggedaan.
 6. Maak de contactpunten van het patroon nog eens goed schoon.
 7. Zoek naar nieuwe drivers of printersoftware. Deze vind je op de site van Dell.
 8. Voer een reinigingsprogramma uit.

Veelgestelde vragen

De printer print geen zwart omdat de kleur op is, hoe kan ik dat oplossen?
Veel printers printen geen zwart-wit wanneer 1 andere kleur (magenta, geel, cyaan) op is. Dat is zeer frustrerend. Gelukkig kan je toch vaak alleen met zwarte inkt printen. Ga naar de instellingen van de printer en kies voor enkel zwart-wit afdrukken. Werkt dit niet? Plak ondoorzichtige plakband op de inhoudsindicator van de lege Dell C toner.

Hoe kan ik inkt reinigen met de c laser?
Het gros van de multifunctionals passen zelf een reinigingsprogramma toe voor een optimale werking van de printkop. Op deze manier komt er altijd een mooie printafdruk uit de machine. Af en toe uw Dell toners even nakijken en schoonmaken draagt ook bij aan een langere levensduur. Je printer zal een melding tonen wanneer het tijd is om te reinigen. Ook als de printer niet gebruikt wordt (standby) kan uw printer zelf onderhoud uitvoeren.

Hoe kan ik de inkt voor de Dell C hervullen?
In de winkel zijn navulbare producten te koop. Het betreft hervulbare cartridges / toners die bijgevuld kunnen worden met navulinkt. Daarnaast kan je het hervullen ook uitbesteden aan ondernemers die hierin gespecialiseerd zijn. Deze winkels faciliteren laag geprijsde huismerken en verstrekken geen originele Dell toner-inkt.

Waar kan ik actuele software en drivers downloaden voor de c laser?
Je all-in-one apparaat installeren en klaar maken voor gebruik hoeft niet zo frustrerend meer te zijn. Normaal gesproken detecteert een windows of Mac computer een printer gelijk nadat deze wordt ingeschakeld. Zorg wel voor de bijbehorende printersoftware. De actuele versie kan je downloaden via de online portalen van Dell. De erkende printer drivers voor de c laser staan voor je klaar op de website van Dell. In het supportcenter download je verder extra hulp zoals een gebruikershandleiding, de juiste instellingen en het verhelpen van storingen.

Wat te doen bij een error code of storing bij de c laser?
Een printerstoring is ongewenst en kan voor veel problemen zorgen. Vaak komen er een foutcodes in beeld. Deze error-codes zijn te benaderen op de download- en supportpagina van het merk. Vaak voorkomende Dell C storingen zijn; vastgelopen papier, printkop fout, slechte verbinding met mobiele apparaten, geen wifi, reiniging, afdrukken kost veel inkt, langzaam, wil niet scannen, wil niet printen, cartridgeprobleem.

Hoe hang ik de printer aan mijn netwerk?
De nieuwere Dell scanners en printers verschaffen Airprint en draadloze WiFi functionaliteiten (wireless). Belangrijkste voordeel hiervan is dat ze ook werken vanaf elk device (vaste PC, laptop of andere apparaten). De c laser WiFi printer levert dus veel tijdswinst op. Bovendien kunnen er ook prints gemaakt worden via de App op een tablet of smartphone.

Wat zijn pluspunten van inkt abonnementen?
We onderscheiden meerdere printermerken die speciale inkt-abonnementen aanbieden. Een winkel of fabrikant stuurt dan 4 wekelijks, per kwartaal of wanneer het inktpatroon bijna leeg is een volle voordelige toner. Op die manier heb je altijd volle inktpatronen op voorraad en mag je erop vertrouwen dat de printer 100% zeker werkt. Je hebt diverse toner abonnementen. Van goedkoop (100 prints per maand) tot exclusief (250-1000 prints per maand).Zoek jouw printer binnen deze serie
 • Dell C1760NW
 • Dell C1765NF
 • Dell C1765NFW
 • Plaats een reactie