bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Epson T6055 C13T605500 licht cyaan / licht blauw cartridge

Koop jij ook altijd de goedkoopste Epson T6055 C13T605500 inktcartridge? Via onze vergelijker kan je aan de slag met de betrouwbaarste winkels voor extra voordelige cartridges. De Epson T6055 met de kleur licht cyaan (licht blauw) is geschikt voor al jouw kleurrijke afdrukken. Het meest voor de hand liggend zijn de fabrikant (merk) patronen van Epson. Meer en meer inktwebshops als Printabout.nl & Inktweb.nl bezorgen ook hele goede huismerk-patronen. Je betaalt een stuk minder, ze bevatten meer ML inkt en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€67,50
Huismerk tarief€33,75
MerkEpson
TypeEpson T6055
ArtikelcodeC13T605500
Kleurenlicht cyaan
Inhoud (ml)110 milliliter
Effectiviteitonbekend
EAN-code0010343864665

Goedkoopste Epson T6055 C13T605500 inkt bestellen juni 2024

Het volume (ml) van de C13T605500 cartridge is 110 milliliter. De effectiviteit is onbekend. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merkcartridges. Dat is financieel interessanter dan in de winkel. Easy-ink & Mediamarkt.nl zijn betrouwbare winkels waar jij kunt zoeken naar originele Epson inktcartridges. Ze bieden duizenden producten en hebben vriendelijke medewerkers. Meestal verkopen ze ook een interessant huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt bestel je online bij verkooppunten zoals Sneltoner.nl en Inktdiscount.nl.
 • Originele C13T605500 inktcartridges zijn te bestellen v.a. €67,50.
 • Epson imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De hebt een vergelijkbare kwaliteit.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of multipacks (voordeelverpakkingen) en geen losse verpakkingen. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (bijvoorbeeld printen in concept) of kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ryman Eco en Brush Script.
 • Via deze site vind je de directe links naar populaire shops waar je moeiteloos C13T605500 cartridge aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Epson T6055 C13T605500 licht cyaan / licht blauw vergelijken
Epson inktcartridges zijn normaal gesproken vrji duur. Dit soort blauwe inktcartridge kent een vanafprijs van €74,25. In de webshops is dat voordeliger. Hier zijn ze er al vanaf €67,50. De gunstige optie is het huismerk (klooninkt). Deze zijn er al vanaf €33,75. Bekijk de details over het hoe en waarom van huismerk-inkt. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
Epson T6055 originele inkt€67,50
Epson T6055 multipack (merkcartridge)€135,00
Epson T6055 huismerk inkt * €33,75
Epson T6055 huismerk duopack * €67,50
Tabel met prijzen voor de C13T605500 cartridge (licht blauw) in juni 2024. * Belangrijk: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Epson aanschaffen?

Gemakkelijk Epson T6055 C13T605500 inkt kopen? Dit type inkt of huismerk alternatieven bieden veel winkels aan. Zowel via internetwinkels als bij winkeliers. Kooptip: ga naar een inkt-speciaalzaak op internet. Deze partijen bieden de beste service, de meeste voorraad en bieden vaak een prima huismerk.

 • Winkels in de buurt: Action, Bruna, Handyman, Hema, Primera, Kruidvat, Jumbo, Expert.
 • Bekende webshops als Ebay, Amazon, Blokker, Bol.com, Wehkamp, Fonq hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Populaire inktshops als 123inkt.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl kunnen snel uit voorraad leveren, hebben een handige zoektool en hebben vaak interessante kortingsacties.
epson-t6055-c13t605500-licht-cyaan-licht-blauw-inktcartridge

Originele blauwe C13T605500 inkt van Epson bestellen

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De Epson T6055 originele blauwe inktcartridge is dan wat je zoekt. Deze cartridges worden gemaakt door Epson en bieden standaard een hoge kwaliteit. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je hebt niet te maken met irritante foutcodes. Een aanrader als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele cartridges van Epson bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen vervelende foutmeldingen of storingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Een aandachtspunt bij merk cartridges is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld €67,50).

Epson T6055 huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Kijk eens naar imitatie inkt van derde leveranciers. Het C13T605500 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en is tot wel de helft zo goedkoop. Dit heeft te maken met een fors lagere adviesprijs en omdat de inktpatronen meer inkt bevatten. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. Onze tip als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Epson T6055 C13T605500 licht cyaan / licht blauw huismerk inktcartridges zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat ze gevuld zijn met meer inkt wanneer je het afzet tegen originele producten.
 • De kwaliteit van de printjes is vergelijkbaar (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • Het ongunstige van alternatieve inkt is dat je te maken krijgt met foutmeldingen.

Hulp bij problemen bij het vervangen van de cartridges

Heb je de licht cyaan inkt van Epson geplaatst maar blijf je problemen ondervinden? In de bijgaande tabel check je bekende issues inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Dit zien we vaak bij huismerk-cartridges. Klik de foutmelding weg en probeer gewoon te printen.
Cartridge wordt niet herkend.Check of je het dopje / plastic los hebt gemaakt en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Er zitten lijnen/strepen op het papier.Bekijk of de cartridges in de goede gleuven zitten en selecteer het onderhoudsprogramma.
De printerinkt droogt uit.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. Het is ook een idee om elke week een testpagina te printen.
Een lekkende inktcartridge.Breek de afdruktaak af, verwijder de verschillende cartridge en maak alles direct schoon. Stuur het defecte product retour.
De meest gangbare cartridge problemen met de Epson T6055 C13T605500 inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Wat betaal ik voor de Epson T6055 inktcartridge ?
De verkoopprijs van de Epson T6055 C13T605500 met de kleur licht cyaan (licht blauw) cartridge is gewoonlijk €55,79 excl. de btw (dat betekent €67,50 inclusief de btw). Wanneer je een duopack of voordeelverpakking selecteert kost het ongeveer €135,00. Als je kiest voor een huismerk cartridge met de code C13T605500 betaal je een veel lagere prijs. De winkelprijs van dit soort huismerk-cartridges is goedkoper (+/- €33,75) en hiermee kan veel meer geprint worden (meer volume).

Mijn printer herkent de inktcartridge niet, wat is de oplossing?
Soms komt het voor dat een nieuwe inktcartridge weigert. Probeer eerst de volgende tips & tricks: Loop nog eens na of de patronen goed vastgeklikt zitten, en onderzoek of je het stukje tape hebt losgemaakt. Onderzoek de printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Neem de cartridge af met een pluisvrije doek en voer het reinigingsprogramma uit.

Is het Epson T6055 huismerk alternatief een goede keuze?
Het huismerk C13T605500 alternatief proberen is over het algemeen een goed idee. Namaak inkt is vaak wel 50% goedkoper dan merk-inkt. De aanschafprijs is interessanter en deze inktpatronen zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de printjes is vergelijkbaar. Het belangrijkste nadeel is dat er sprake kan zijn van storing en meldingen. Dergelijke problemen kan je normaliter zelfstandig verhelpen.

Kan ik ook zelf de Epson T6055 C13T605500 inktcartridge navullen?
Een patroon bijvullen met inkt kan je met een beetje ervaring zelf doen. Om dat te doen gebruik je navulinkt sets die toepasbaar zijn op het Epson inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites kun je verdere uitleg zoeken: Je haalt de cartridge uit elkaar. Hierna injecteer je de blauwe inkt in het inktpatroon. Afsluitend kan je het product in elkaar zetten. Achteraf test je of de bijgevulde Epson inkt correct functioneert door een testprint te draaien.

Plaats een reactie