bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Epson T5495 C13T549500 licht cyaan / licht blauw cartridge

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste Epson T5495 C13T549500 inktcartridge? Via onze vergelijk-tool kan je aan de slag met geschikte printshops voor goedkope cartridges. Deze Epson T5495 met kleuromschrijving licht cyaan (licht blauw) is uitermate geschikt voor prachtige kleurrijke printjes. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de verschillende merkartikelen van Epson. Velerlei printshops als bijv. Staples & Inktwereld.nl bezorgen ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs is veel lager, ze bevatten meer ML inkt en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Verkoopprijs€207,50
Huismerk tarieven€103,75
MerkEpson
SoortEpson T5495
ArtikelnummerC13T549500
Kleur omschrijvinglicht cyaan
Volume (ml)500 milliliter
Effectiviteitonbekend
EAN0010343843608

Goedkoopste Epson T5495 C13T549500 inkt bestellen juni 2024

De inhoud (ml) van de C13T549500 cartridge is 500 milliliter. De capaciteit is onbekend. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Je krijgt het dan een stuk goedkoper dan bij een regionale speciaalzaak. Inktwereld.nl en Staples zijn suggesties voor het plaatsen van een bestelling van originele Epson inktcartridges. Ze hanteren heel veel verschillende producten en jij kan terecht voor service. Vaak leveren zij ook een aantrekkelijk huismerk.

 • Inkt deals is aan te schaffen bij leveranciers als Inkclub of Inkt-bestellen.nl.
 • Originele C13T549500 inktcartridges koop je online vanaf €207,50.
 • Epson imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De kwaliteit is gewoon erg goed.
 • Neem een hoge capaciteit XL-cartridge (volume) of een voordeelverpakking (multipack) en bestel de individuele kleuren niet los. Per printje is dat goedkoper.
 • Instructies om goedkoper te printen: print altijd in zwart-wit of grijswaarden, test de diverse eco-printinstellingen (denk aan snelle modus) en kies een zuinig lettertype zoals Ecofont Sans of Calibri.
 • Via onze website klik je eenvoudig door naar de beste inktaanbieders waar je de beste C13T549500 cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Epson T5495 C13T549500 licht cyaan / licht blauw vergelijken
Epson inktcartridges kunnen best duur zijn. Dit type blauwe inktcartridge heeft een adviesprijs van €228,25. Via internet is het goedkoper en betaal je circa €207,50. De beste optie is het huismerk (klooninkt). Deze koop je al vanaf €103,75. Lees meer over de voordelen en nadelen van het huismerk. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Epson T5495 originele inkt€207,50
Epson T5495 multipack (merkcartridge)€415,00
Epson T5495 huismerk inkt * €103,75
Epson T5495 huismerk duopack * €207,50
Overzicht met prijzen van de C13T549500 cartridge (licht blauw) in juni 2024. * Let op: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele cartridge.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Epson aanschaffen?

Direkt Epson T5495 C13T549500 inkt kopen? Deze cartridge (en eigen-merk alternatieven) hebben veel shops in hun assortiment. Zowel via internetwinkels als bij computerwinkels. Belangrijk: shop bij een webwinkel die zich focust op inkt. Deze partijen hebben betrouwbare service, kunnen razendsnel bezorgen en faciliteren meestal een uitmuntend huismerk.

 • Lokale winkels: Action, Albert Heijn, Hema, Bruna, Expert, Primera, Media Markt, Kruidvat.
 • Grote platformen als Blokker, Coolblue, Bol.com, Amazon, Ebay, Wehkamp hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Echte inktshops als Alleeninkt.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, bieden de beste zoekfunctie en hebben vaak de scherpste prijs.
epson-t5495-c13t549500-licht-cyaan-licht-blauw-inktcartridge

Originele blauwe C13T549500 inkt van Epson kopen

Wil jij de mooiste printjes maken? De Epson T5495 originele blauwe inktcartridge is dan wat je zoekt. De cartridges worden gefabriceerd door Epson en zorgen voor de mooiste printjes. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je vermijdt hinderlijke foutmeldingen. Ons advies als je wilt printen in hoge kwaliteit en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele patronen van Epson voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen lastige errors of foutcodes. Printen werkt altijd.
 • Een minpunt van merkcartridges is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld €207,50).

Epson T5495 huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Probeer dan eens imitatie inkt van derde leveranciers. Het C13T549500 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. Dat komt door een hele lage prijs per cartridge en omdat de patronen gevuld worden met meer inkt. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. Onze aanbeveling als je met name let op de prijs.

 • Epson T5495 C13T549500 licht cyaan / licht blauw huismerk inktcartridges leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Dit komt vooral door het feit dat je meer inkt krijgt dan merk-inkt.
 • De kwaliteit van de printjes is bijzonder goed (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • De negatieve kant van huismerk inkt is dat je te maken krijgt met storingen of foutmeldingen.

Vervelende situaties bij het vervangen van je cartridges

Heb je ondertussen de licht cyaan inkt van Epson vervangen maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In de volgende tabel bieden we een overzicht met de meest bekende cartridge problemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible cartridge.Komt soms voor bij klooninkt. Negeer de melding en probeer een testafdruk te maken .
Cartridge wordt niet herkend.Check of je het plasticje weg hebt gehaald en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
Vage vlekken en strepen op de afdruk.Kijk allereerst of de cartridges goed vast zitten en start een onderhoudsprogramma.
De printerinkt droogt uit.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. Wat je kunt doen isom iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
De inktcartridge lekt.Stop meteen met printen, verwijder snel alle cartridges en maak alles direct schoon. Plaats altijd een nieuw product.
Meest gezochte inktproblemen met betrekking tot Epson T5495 C13T549500 inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Welk tarief heeft de Epson T5495 inktcartridge ?
De kostprijs van een Epson T5495 C13T549500 met kleurcode licht cyaan (licht blauw) cartridge is gewoonlijk €171,49 excl. de btw (dus €207,50 inclusief de btw). Op het moment dat je een duopack of voordeelverpakking koopt betaal je zo’n €415,00. Met een huismerk cartridge met het OEM-nummer C13T549500 ben je doorgaans voordeliger uit. De aanschafprijs van een huismerk-cartridge ligt beduidend lager (+/- €103,75) en hiermee kan veel meer geprint worden (meer volume).

De cartridge wordt niet herkend, welke stappen moet ik doorlopen?
Er zijn situaties bekend waarbij een gloednieuw inktpatroon het niet doet. Er zijn een aantal easy fixes bekend: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en controleer of je het beschermingsmateriaal weg hebt gehaald. Installeer de nieuwste printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Maak de cartridge schoon en start handmatig het reinigingsprogramma op.

Is een Epson T5495 huismerk alternatief kopen een goed idee?
Een huismerk C13T549500 alternatief proberen is meestal niet schadelijk. Namaak inkt is doorgaans 50% goedkoper vergeleken met originele merkinkt. De winkelprijs is aantrekkelijker en deze inktpatronen zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de printjes is vergelijkbaar. Het grootste nadeel is dat er sprake kan zijn van storingen en foutcodes. Dit soort storingen kan je doorgaans snel oplossen.

Kan ik ook zelf de Epson T5495 C13T549500 inktcartridge navullen?
Een inktpatroon bijvullen raden we alleen aan voor gevorderden. Voor deze handeling koop je een unieke navul inkt set die past bij het Epson inktpatroon. Op Youtube en diverse fora zijn hiervoor handleidingen te vinden: Verwijder het veiligheidskapje. Voorts injecteer je de blauwe inkt in het inktpatroon. Afsluitend mag je het product terugzetten in originele staat. Als afronding test je of de vernieuwde Epson inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprint te starten.

Plaats een reactie