bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Epson T5445 C13T544500 licht cyaan / licht blauw cartridge

Koop jij ook altijd de goedkoopste Epson T5445 C13T544500 inktcartridge? Op deze website tref je de beste inktshops voor voordelige cartridges. De Epson T5445 met de kleur licht cyaan (licht blauw) kan jij toepassen voor scherpe kleurrijke afdrukken. Er zijn diverse opties binnen de merkproducten van Epson. Verschillende inktaanbieders als Staples en Sneltoner.nl verstrekken ook zogenaamde huismerk-cartridges. Deze zijn een stuk goedkoper, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde vanafprijs€102,50
Huismerk tarieven€51,25
MerkEpson
SoortEpson T5445
ProductcodeC13T544500
Kleurcodelicht cyaan
Volume (ml)220 milliliter
Printcapaciteitonbekend
EAN-code0010343840317

Goedkoopste Epson T5445 C13T544500 inkt bestellen juni 2024

Het volume (ml) van de C13T544500 cartridge is 220 milliliter. De printcapaciteit is onbekend. De originele merkcartridges kun je snel online kopen. Je krijgt het dan stukken voordeliger dan bij een regionale speciaalzaak. Inkt.nl en Staples zijn erkende verkooppunten waar men terecht kan voor originele Epson inktcartridges. Ze verkopen een groot aanbod en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Standaard hanteren zij ook een goedkoop huismerk.

 • Inkt deals is te bestellen via leveranciers als Easy-ink en Office Centre.
 • Originele C13T544500 inktcartridges laat je al thuisbezorgen voor €102,50.
 • Epson imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De printkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel ze niet los (per 1). Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Andere tips om goedkoper te printen: kies voor de functie dubbelzijdig printen, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (bijvoorbeeld draft mode) & probeer lettertypes zoals Century Gothic en Calibri.
 • Via dit portaal vergelijk je erkende verkooppunten waar je goedkoop en eenvoudig C13T544500 cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Epson T5445 C13T544500 licht cyaan / licht blauw vergelijken
Epson inktcartridges hebben een prijskaartje. Dit type blauwe inktcartridge ligt in de schappen voor c.a. €112,75. Online ben je een stuk voordeliger uit en betaal je gemiddeld €102,50. De beste optie is het huismerk. Deze is te bestellen v.a. €51,25. Spring verder naar: de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Epson T5445 originele inkt€102,50
Epson T5445 multipack (merkcartridge)€205,00
Epson T5445 huismerk inkt * €51,25
Epson T5445 huismerk duopack * €102,50
Overzicht met prijzen van de C13T544500 cartridge (licht blauw) in juni 2024. * Let op: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Epson verkrijgen?

Vandaag nog Epson T5445 C13T544500 inkt kopen? Dit type cartridge of alternatieven van het huismerk zijn vaak op voorraad. Zowel via internetshops als bij gespecialiseerde winkels. Tip van onze medewerkers: bezoek een een online inktspeciaalzaak. Zij hebben verstand van zaken, hebben de snelste levertijd en faciliteren normaal gesproken een goed huismerk.

 • Regionale winkels: Handyman, Action, Albert Heijn, Bruna, Kruidvat, Expert, Media Markt, Jumbo.
 • Landelijke winkels als Fonq, Blokker, Wehkamp, Ebay, Coolblue, Bol.com hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Echte inktspecialisten als Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl leveren alles uit voorraad, bieden de beste service en zijn het scherpst qua prijs.
epson-t5445-c13t544500-licht-cyaan-licht-blauw-inktcartridge

Originele blauwe C13T544500 inkt van Epson kopen via internet

Wil jij printen in topkwaliteit? De Epson T5445 originele blauwe inktcartridge stelt jou niet teleur. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van Epson en bieden de beste kwaliteit. De inktpatronen passen altijd en je hebt niet te maken met vervelende storingscodes en foutmeldingen. Onze aanbeveling als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele inktcartridges van Epson leveren de mooiste printjes.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen vervelende foutcodes. Ze werken altijd.
 • De schaduwkant van originele cartridges is dat het vrij duur is (gemiddeld betaal je €102,50).

Epson T5445 huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Kijk eens naar klooninkt van een ander merk. Het C13T544500 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. Dat komt door een hele lage prijs per cartridge en doordat deze inktpatronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Meer inkt, lagere kosten dus. Ons advies als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Epson T5445 C13T544500 licht cyaan / licht blauw huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Dit komt vooral door het feit dat imitatie producten meer inkt bevatten dan originele producten.
 • De afdrukkwaliteit is verrassend goed (helemaal als je het meest in zwart print).
 • Het ongunstige van imitatie inkt is dat je soms te maken hebt met printerstoringen.

Problemen bij het vervangen van de cartridges

Heb je inmiddels de licht cyaan inkt van Epson verwisseld maar lukt het nog niet om een printje te maken? In het volgende overzicht vind je algemene printproblemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met cartridge.Soms gebeurt dit bij huismerken. Klik de foutmelding weg en ga door met afdrukken.
Printer herkent cartridge niet.Loop nog eens na of je de beschermingstape goed verwijderd hebt en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Slechte vage afdrukken door vlekken en strepen.Bekijk of de cartridges in de goede gleuven zitten en start een onderhoudsprogramma.
Last van opgedroogde inkt.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma voor een juiste printkop werking. Een voordeliger alternatief is om de testpagina maandelijks af te drukken.
Het inktpatroon lekt.Stop de afdruktaak, verwijder snel alle cartridges en maak de houder schoon. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
Veel voorkomende printproblemen met betrekking tot Epson T5445 C13T544500 inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Wat is de adviesprijs van de Epson T5445 inktcartridge ?
De verkoopprijs van de Epson T5445 C13T544500 met de kleur licht cyaan (licht blauw) cartridge is ongeveer €84,71 excl. btw (dat maakt €102,50 inclusief btw). Indien je een voordeelverpakking / multipack bestelt betaal je zo’n €205,00. Met een huismerk cartridge met de code C13T544500 dalen de printkosten aanzienlijk. Het tarief voor huismerk-cartridges is interessanter (+/- €51,25) en ze hebben meer printcapaciteit (meer milliliters).

De cartridge wordt niet herkend, wat kan ik doen?
Het kan voorkomen dat een net nieuw inktpatroon niet wordt gedetecteerd. Er zijn een aantal easy fixes bekend: check of de patronen goed geplaatst zijn, en controleer nog eens of je het stukje tape hebt losgemaakt. Update de printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Check of de metalen contactpunten van de cartridge schoon zijn en reinig de printkop.

Is het Epson T5445 huismerk alternatief een goede keuze?
Een huismerk C13T544500 alternatief proberen is bijna altijd niet verkeerd. Namaak inkt is doorgaans 55% goedkoper ten opzichte van originele merkinkt. De winkelprijs is gunstiger en deze cartridges bevatten meer ML inkt. De kwaliteit van de prints wordt nauwelijks beïnvloed. Nadeel is dat er sprake kan zijn van storingen of foutmeldingen. Deze kan je meestal eenvoudig oplossen.

Hoe werkt de Epson T5445 C13T544500 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktcartridge is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Voor die werkzaamheden werk je met een set navulinkt die geschikt is voor het Epson inktpatroon. Op internet is ondersteunende informatie te vinden: Verwijder de capsule. In stap 2 injecteer je de blauwe inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Later mag je alles opnieuw vastklikken. Tenslotte achterhaal je of de bijgevulde Epson inkt goed op het papier komt door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie