bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Epson T6365 C13T636500 licht cyaan / licht blauw cartridge

Wil jij ook de goedkoopste Epson T6365 C13T636500 inktcartridge? Op Inktaanbieding.nl vind je erkende verkopers voor goedkope cartridges. Het patroon Epson T6365 met de kleur licht cyaan (licht blauw) is uitermate geschikt voor de mooiste kleurenafdrukken. Er zijn diverse opties binnen de originele patronen van Epson. Een groeiend aantal verkopers als Paradigit & 123inkt verstrekken ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs is veel lager, je krijgt meer inkt en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Vanafprijs€272,50
Huismerk vanafprijs€136,25
LeverancierEpson
ProductEpson T6365
ProductcodeC13T636500
Kleurcodelicht cyaan
Inhoud (ml)700 milliliter
Printcapaciteitonbekend
EAN-nummeronbekend

Goedkoopste Epson T6365 C13T636500 inkt kopen juni 2024

De inhoud (ml) van de C13T636500 cartridge is 700 milliliter. De capaciteit is onbekend. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Dit is een stuk goedkoper dan bij een plaatselijke verkoper. printershop of Goedkoopprinten.nl zijn goede adressen voor het kopen van originele Epson inktcartridges. Ze faciliteren een uitstekend assortiment en jij kan terecht voor service. Standaard verkopen ze ook een goedkoop huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt bestel je online bij leveranciers als Officesavers en Alleeninkt.nl.
 • Originele C13T636500 inktcartridges koop je vanaf €272,50.
 • Epson imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De afdrukkwaliteit is erg goed.
 • Neem een hoge capaciteit XL-cartridge (volume) of een multipack (voordeelverpakking) en bestel de individuele kleuren niet los. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, test de diverse eco-printinstellingen (zoals minimale kwaliteit) en overweeg een lettertype als Ecofont & Baskerville Old Face.
 • Via inktaanbieding.nl vind je populaire verkopers waar je de beste C13T636500 cartridge aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Epson T6365 C13T636500 licht cyaan / licht blauw vergelijken
Epson inktcartridges zijn niet goedkoop. Deze specifieke blauwe inktcartridge heeft een adviesprijs van €299,75. Bij online printshops kan dat voordeliger en ligt de verkoopprijs rond de €272,50. De meest gunstige optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze kosten komen neer op zo’n €136,25. Meer daarover lees je onder het kopje de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
Epson T6365 originele inkt€272,50
Epson T6365 multipack (merkcartridge)€545,00
Epson T6365 huismerk inkt * €136,25
Epson T6365 huismerk duopack * €272,50
Prijsoverzicht van de C13T636500 cartridge (licht blauw) in juni 2024. * Disclaimer: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Waar kan ik de inktpatronen van Epson bestellen?

Snel Epson T6365 C13T636500 inkt bestellen? Deze cartridge of een alternatief huismerk hebben veel shops in hun assortiment. Zowel via online winkels als bij computerzaken. Ons advies: bezoek een een internet printshop. Deze leveranciers hebben verstand van zaken, kunnen razendsnel bezorgen en faciliteren normaal gesproken een uitmuntend huismerk.

 • Regionale winkels: Handyman, Action, Albert Heijn, Bruna, Expert, Media Markt, Primera, Jumbo.
 • Grote webwinkels als Blokker, Ebay, Fonq, Amazon, Wehkamp, Bol.com hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Erkende inktaanbieders als Printabout.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl onderscheiden zich met hun aanbod, bieden een top-service en hebben vaak de scherpste prijs.
epson-t6365-c13t636500-licht-cyaan-licht-blauw-inktcartridge

Originele blauwe C13T636500 inkt van Epson kopen via internet

Wil jij de mooiste printjes maken? De Epson T6365 originele blauwe inktcartridge is dat een goede koop. Deze cartridges worden geproduceerd door Epson en bieden de beste kwaliteit. De inktpatronen passen altijd en je wordt niet verrast met hinderlijke storing en meldingen. Onze aanbeveling als je hoge kwaliteit prints wilt en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele cartridges van Epson leveren de mooiste printjes.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen lastige waarschuwingen of foutmeldingen. Na plaatsing direct printen.
 • De schaduwkant van merk cartridges is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld €272,50).

Epson T6365 huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Probeer dan eens namaak-inkt van goedkope merken. Het C13T636500 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en leidt tot wel 60% lagere printkosten. Deze besparing is mogelijk dankzij cartridges die simpelweg goedkoper zijn en doordat deze patronen wél helemaal gevuld worden. Een goed gevulde cartridge tegen de scherpste prijs. De beste keuze als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Epson T6365 C13T636500 licht cyaan / licht blauw huismerk inktcartridges zijn tot de helft zo goedkoop.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat ze gevuld zijn met meer inkt vergeleken met originele producten.
 • De printkwaliteit doet nauwelijks onder (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • Het grootste nadeel van huismerk inkt is dat je hinder kunt hebben van printerstoringen.

Moeilijkheden bij het vervangen van je cartridges

Heb je inmiddels de licht cyaan inkt van Epson vervangen maar kan je niet afdrukken? In de bijgaande tabel bieden we een overzicht met veel voorkomende afdrukproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is leeg.Dit zien we vaak bij namaak-inkt. Sluit de pop-up en check of je gewoon kunt afdrukken.
Geen cartridge gedetecteerd.Kijk of je de beschermingstape weg hebt gehaald en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Slechte vage afdrukken door vlekken en strepen.Controleer of de cartridges juist zijn geplaatst en voer het onderhoudsproces uit.
Uitgedroogd inkt in de printer.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren om op die manier de printkop te reinigen. Een voordeliger alternatief is om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
De cartridge lekt inkt.Breek de printopdracht af, onttrek de cartridge en maak alles grondig schoon. Retourneer het product naar de leverancier.
Alledaagse afdrukproblemen m.b.t. Epson T6365 C13T636500 inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Hoe duur is de Epson T6365 inktcartridge ?
De prijs van een Epson T6365 C13T636500 met kleur licht cyaan (licht blauw) cartridge is doorgaans +/- €225,21 excl. de btw (dat betekent €272,50 inclusief btw). Als je een voordeelverpakking / multipack kiest moet je denken aan €545,00. Als je kiest voor een huismerk cartridge met het nummer C13T636500 ben je doorgaans voordeliger uit. De prijs van de deze huismerk-cartridges is aantrekkelijker (+/- €136,25) en het aantal printjes ligt hoger (meer inkt).

De printer detecteert de cartridge niet, wat nu?
Er zijn situaties bekend waarbij een nieuwe inktcartridge het niet doet. Er zijn een aantal easy fixes bekend: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en controleer nog eens of je het beschermkapje weg hebt gehaald. Loop de printersoftware na en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Maak de cartridge schoon met een droge doek en laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren.

Is het Epson T6365 huismerk alternatief interessant?
Een huismerk C13T636500 alternatief aanschaffen is meestal niet schadelijk. Namaak inkt is +/- 55% goedkoper in vergelijking met inkt van het merk zelf. De winkelprijs is lager en de patronen bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De kwaliteit is gewoon erg goed. Een negatieve kant is dat je eventueel last kan krijgen van errors of foutcodes. Dergelijke problemen kan je normaliter simpel verhelpen.

Voor een voordelige prijs de Epson T6365 C13T636500 inktcartridge navullen?
Een patroon bijvullen met inkt kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Voor dit klusje werk je met een complete navulset met inkt voor het Epson inktpatroon. Op Youtube en diverse fora kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Start met het verwijderen van het omhulsel. Vervolgens spuit je de blauwe inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Nu kan je het product met elkaar verbinden. Aansluitend bekijk je of de nieuwe Epson inkt op de juiste manier werkt door een testprint te draaien.

Plaats een reactie