bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Epson T0805 C13T08054011 licht cyaan / licht blauw cartridge

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste Epson T0805 C13T08054011 inktcartridge? Via onze vergelijker kan je aan de slag met de beste verkopers voor extra voordelige cartridges. Het artikel Epson T0805 met de kleur licht cyaan (licht blauw) komt van pas bij mooie levendige kleurenafdrukken. Er zijn diverse opties binnen de verschillende merkartikelen van Epson. Meer en meer aanbieders zoals bijvoorbeeld Goedkoopprinten.nl of Officesavers verkopen ook een gigantisch aanbod huismerken. De verkoopprijs is erg interessant, er zit meer inkt in en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Verkoopprijs€11,50
Huismerk vanafprijs€5,75
FabrikantEpson
TypeEpson T0805
SeriecodeC13T08054011
Kleur omschrijvinglicht cyaan
Hoeveelheid (ml)7,4 milliliter
Effectiviteit350 prints
EANonbekend

Goedkoopste Epson T0805 C13T08054011 inkt kopen juni 2024

Het volume (ml) van de C13T08054011 cartridge is 7,4 milliliter. De printcapaciteit is 350 prints. Originele merkcartridges koop je het beste online. Dit kan daar een stuk goedkoper als je het vergelijkt met fysieke winkels. printershop of Totaalinkt.shop zijn prima printshops waar men terecht kan voor originele Epson inktcartridges. Ze verkopen een groot aanbod en geven advies / service. Over het algemeen beschikken ze over een aantrekkelijk huismerk.

 • Inkt aanbiedingen schaf jij aan via winkels zoals bol.com of Handyman.nl.
 • Originele C13T08054011 inktcartridges koop je online vanaf €11,50.
 • Epson imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. Dat hoeft de kwaliteit niet te beïnvloeden.
 • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of een multipack (voordeelverpakking) en neem geen losse modellen. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: stel de printer in op “zwart-wit”, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (denk dan aan beperkte kwaliteit) of test het gebruik van lettertypes als Century Gothic of Times New Roman.
 • Via ons platform klik je eenvoudig door naar erkende inktshops waar je goedkoop en eenvoudig C13T08054011 cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Epson T0805 C13T08054011 licht cyaan / licht blauw vergelijken
Epson inktcartridges hebben een prijskaartje. Dit model blauwe inktcartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €12,65. Via internet is het goedkoper. Hier zijn ze er al vanaf €11,50. Een optie met een scherpere prijs is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze kosten komen neer op zo’n €5,75. Bekijk de details over het hoe en waarom van huismerk-inkt. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
Epson T0805 originele inkt€11,50
Epson T0805 multipack (merkcartridge)€23,00
Epson T0805 huismerk inkt * €5,75
Epson T0805 huismerk duopack * €11,50
Tabel met prijzen voor de C13T08054011 cartridge (licht blauw) in juni 2024. * Disclaimer: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele cartridge.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Epson kopen?

Snel Epson T0805 C13T08054011 inkt bestellen? Dit type inkt of een alternatief huismerk hebben veel shops in hun assortiment. Zowel bij online leveranciers als bij computerwinkels. Tip van onze medewerkers: bestel sowieso bij een inkt-speciaalzaak op internet. Deze winkels hebben betrouwbare service, kunnen uit eigen magazijn leveren en verstrekken meestal een voortreffelijk huismerk.

 • Regionale winkels: Albert Heijn, Bruna, Handyman, Hema, Expert, Jumbo, Primera, Kruidvat.
 • Landelijke winkels als Ebay, Blokker, Coolblue, Bol.com, Wehkamp, Fonq verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • De bekende inktshops als Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl kunnen snel uit voorraad leveren, bieden de beste service en bieden de hoogste kortingen.
epson-t0805-c13t08054011-licht-cyaan-licht-blauw-inktcartridge

Originele blauwe C13T08054011 inkt van Epson bestellen en laten bezorgen

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De Epson T0805 originele blauwe inktcartridge is dan wat je zoekt. Deze cartridges worden vervaardigd door Epson en leveren de mooiste afdrukken. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je wordt niet lastig gevallen met storende foutmeldingen. De beste optie als je hoge kwaliteit prints wilt en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele inktcartridges van Epson geven de mooiste prints.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen frustrerende foutmeldingen of storingen. Je kunt altijd printen.
 • Het ongunstige van merk cartridges is de relatief hoge prijs (gemiddelde kosten liggen op €11,50).

Epson T0805 huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Probeer dan eens imitatie inkt van goedkope merken. Het C13T08054011 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is fors goedkoper. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een fors lagere adviesprijs en doordat deze producten wél helemaal gevuld worden. Meer inkt voor een betere prijs. De beste optie als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Epson T0805 C13T08054011 licht cyaan / licht blauw huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat je meer inkt krijgt vergeleken met originele producten.
 • De kwaliteit van de prints is bijzonder goed (helemaal als je het meest in zwart print).
 • Het nadeel van alternatieve inkt is dat je last hebt van foutmeldingen.

Fouten en storingen bij het vervangen van je cartridges

Heb je inmiddels de licht cyaan inkt van Epson geplaatst maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de tabel hieronder bekijk je de meest bekende inktproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Gebeurt vaak bij namaak-inkt. Negeer de melding en probeer gewoon te printen.
Foutmelding: cartridge ontbreekt.Loop nog eens na of je het plakkertje hebt weggedaan en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Slechte afdrukken of strepen op de afdrukken.Controleer of de cartridges juist zijn geplaatst en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
Last van opgedroogde inkt.Voer het reinigingsprogramma uit om de printkop te reinigen. Het is nog beter om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
De printer lekt inkt.Zet je printopdracht in de wacht, haal de betreffende cartridges uit de printer en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Zet er vervolgens een nieuwe in.
De meest voorkomende inktproblemen bij de Epson T0805 C13T08054011 inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Welk tarief heeft de Epson T0805 inktcartridge ?
De verkoopprijs van de Epson T0805 C13T08054011 met de kleur licht cyaan (licht blauw) cartridge is ongeveer €9,50 excl. btw (dat is €11,50 inclusief btw). Zodra je een multipack / voordeelverpakking koopt betaal je ongeveer €23,00. Met een huismerk cartridge met de fabrikantcode C13T08054011 betaal je veel minder. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges ligt beduidend lager (+/- €5,75) en het aantal printjes ligt hoger (meer milliliters).

De printer detecteert de cartridge niet, wat kan ik doen?
Er zijn situaties bekend waarbij een gloednieuwe inktcartridge niet wordt gedetecteerd. Dit los je als volgt op: Check of de patronen wel goed vastzitten, en check of je de beschermingstape weg hebt gehaald. Download de juiste printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken en voer onderhoud aan de printkop uit.

Is het Epson T0805 huismerk alternatief kopen een goed idee?
Het huismerk C13T08054011 alternatief kiezen is vaak een juiste beslissing. Namaak inkt is tot wel 50% goedkoper vergeleken met merk-inkt. De kostprijs is interessanter en de inktpatronen bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De kwaliteit is gewoon erg goed. De schaduwkant is dat je wordt geconfronteerd met foutmeldingen of storingen. Dergelijke foutcodes kan je meestal simpel oplossen.

Voor een voordelige prijs de Epson T0805 C13T08054011 inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen met inkt kan je met een beetje ervaring zelf doen. Voor dit klusje werk je met een navulset die speciaal bedoeld is voor het Epson inktpatroon. Op Youtube en diverse fora kan je achtergrondinformatie opzoeken: Haal de cartridge voorzichtig uit elkaar. Hierna injecteer je de blauwe inkt in het gaatje zoals aangegeven. Nu mag je alles met elkaar verbinden. Als check probeer je of de vernieuwde Epson inkt op de juiste manier werkt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie