bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Epson 378 C13T37854010 licht cyaan / licht blauw cartridge

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste Epson 378 C13T37854010 inktcartridge? Via onze vergelijker helpen wij jou aan een overzicht met erkende leveranciers voor spotgoedkope cartridges. Het product Epson 378 met kleuromschrijving licht cyaan (licht blauw) biedt uitkomst voor prachtige kleurrijke printjes. Denk dan aan originele patronen van Epson. Meerdere verkopers als o.a. Vikingdirect.nl & Officesavers faciliteren ook zogenaamde huismerk-cartridges. Deze zijn veel lager geprijsd, ze bevatten meer ML inkt en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€10,25
Huismerk tarieven€5,13
LeverancierEpson
ProductEpson 378
ArtikelcodeC13T37854010
Kleur omschrijvinglicht cyaan
Volume (ml)4,1 milliliter
Intensiteit360 prints
EANonbekend

Goedkoopste Epson 378 C13T37854010 inkt kopen juni 2024

De inhoud (ml) van de C13T37854010 cartridge is 4,1 milliliter. De printomvang is 360 prints. De originele merkcartridges kun je snel online kopen. Je koopt het stukken voordeliger dan in een lokale shop. Inktweb.nl en inktknaller.nl zijn goede adressen voor het kopen van originele Epson inktcartridges. Ze faciliteren heel veel verschillende producten en jij kan terecht voor service. Doorgaans voorzien ze ook in een voordelig huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt koop je via internet bij shops zoals Inkt.nl en Mediamarkt.nl.
 • Originele C13T37854010 inktcartridges koop je vanaf €10,25.
 • Epson imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Zoek op XL-cartridges die extra gevuld zijn of een voordeelverpakking (multipack) en geen losse verpakkingen. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: stel de printer in op “zwart-wit”, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (o.a minimale kwaliteit) of probeer lettertypes zoals Century Gothic & Baskerville Old Face.
 • Via inktaanbieding.nl vind je de directe links naar de populairste aanbieders waar je zonder gedoe C13T37854010 cartridge aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Epson 378 C13T37854010 licht cyaan / licht blauw vergelijken
Epson inktcartridges kunnen best duur zijn. Deze specifieke blauwe inktcartridge kost in de winkel al snel €11,28. Online ben je een stuk voordeliger uit en betaal je circa €10,25. De goedkoopste optie is het huismerk. Reken op een bedrag van €5,13. Spring verder naar: de plus- en minpunten van huismerk inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Epson 378 originele inkt€10,25
Epson 378 multipack (merkcartridge)€20,50
Epson 378 huismerk inkt * €5,13
Epson 378 huismerk duopack * €10,25
Tabel met prijzen voor de C13T37854010 cartridge (licht blauw) in juni 2024. * Belangrijk: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele cartridge.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Epson aanvragen?

Vandaag nog Epson 378 C13T37854010 inkt bestellen? Deze cartridge of een alternatief huismerk zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel via online shops als bij gespecialiseerde winkels. Kooptip: bestel bij een inkt-speciaalzaak op internet. Deze winkels hebben verstand van zaken, een grote voorraad en hanteren bovendien een uitmuntend huismerk.

 • Winkels in de buurt: Action, Hema, Handyman, Albert Heijn, Expert, Primera, Kruidvat, Jumbo.
 • Bekende webshops als Bol.com, Coolblue, Fonq, Ebay, Blokker, Wehkamp hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Echte inktshops als Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl onderscheiden zich met hun aanbod, bieden de beste service en hebben de beste aanbiedingen.
epson-378-c13t37854010-licht-cyaan-licht-blauw-inktcartridge

Originele blauwe C13T37854010 inkt van Epson bestellen

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De Epson 378 originele blauwe inktcartridge is dan de beste koop. Deze cartridges worden gemaakt door Epson en resulteren in de mooiste prints. De patronen werken altijd en je hebt geen last van vervelende storing en meldingen. De beste keuze als je hoge kwaliteit prints wilt en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele patronen van Epson geven de mooiste prints.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen vervelende errors of foutmeldingen. Je kunt altijd printen.
 • Het grootste nadeel van merk cartridges is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld kost het €10,25).

Epson 378 huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Kies dan voor namaak-inkt van een ander merk. Het C13T37854010 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en kan een besparing opleveren van wel 60%. De besparing komt tot stand door een lage stukprijs en omdat deze patronen eenvoudigweg meer inkt bevatten. Meer inkt voor een betere prijs. Onze aanbeveling als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Epson 378 C13T37854010 licht cyaan / licht blauw huismerk inktcartridges leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Dat komt met name omdat ze meer volume inkt bevatten in vergelijking met originele producten.
 • De kwaliteit van de afdrukken doet nauwelijks onder (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • Een aandachtspunt bij alternatieve inkt is dat je te maken krijgt met foutcodes.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je ondertussen de licht cyaan inkt van Epson verwisseld maar kan je niet afdrukken? In de tabel hieronder zie je alledaagse inktproblemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met cartridge.Soms gebeurt dit bij huismerken. Klik op “doorgaan” en ga door met afdrukken.
Cartridge wordt niet herkend.Kijk of je het lipje los hebt gemaakt en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
Slechte vage afdrukken door vlekken en strepen.Voer een cartridges check uit en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
Last van opgedroogde inkt.Zoek naar het reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. Het is ook een idee om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
De printer lekt inkt.Annuleer de eventuele printopdracht, haal de betreffende cartridges uit de printer en maak de houder schoon. Je kunt de lekkende cartridge terugsturen.
Bekende printproblemen met de Epson 378 C13T37854010 inkt.

Veelgestelde vragen

Welke prijzen zijn bekend voor de Epson 378 inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de Epson 378 C13T37854010 met de kleur licht cyaan (licht blauw) cartridge is ongeveer €8,47 excl. de btw (dat is €10,25 inclusief btw). Zodra je een voordeelverpakking / duopack koopt betaal je ongeveer €20,50. Als je kiest voor een huismerk cartridge met de code C13T37854010 ben je doorgaans voordeliger uit. De verkoopprijs van zo’n huismerk-cartridge is aantrekkelijker (+/- €5,13) en ze hebben meer printcapaciteit (ze bevatten meer inkt).

Mijn printer herkent de inktcartridge niet, wat is de oplossing?
Soms komt het voor dat een nieuwe inktcartridge wordt geweigerd door de printer. We bieden daarom een aantal oplossingen: loop de patronen in de printer na, en check of je het plasticje verwijderd hebt. Onderzoek de printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Maak de cartridge schoon met een droge doek en reinig de printkop.

Is een Epson 378 huismerk alternatief een goede keuze?
Een huismerk C13T37854010 alternatief proberen is bijna altijd niet verkeerd. Namaak inkt in om en nabij de 50% goedkoper in verhouding tot merkinkt. De kostprijs is voordeliger en deze cartridges zijn gevuld met meer inkt. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde. Nadelig effect is dat er sprake kan zijn van storing en meldingen. Dergelijke foutcodes kan je gewoonlijk simpel verhelpen.

Kan ik goedkoop zelf de Epson 378 C13T37854010 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een cartridge is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Om dat te doen gebruik je een speciale set navulinkt voor het Epson inktpatroon. Op Youtube en diverse fora kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Verwijder het veiligheidskapje. Voorts spuit je de blauwe inkt in het reservoir. Nu kan je het product in elkaar klikken. Als afronding check je of de gekloonde Epson inkt op de juiste manier werkt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie