bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Epson T5965 C13T596500 licht cyaan / licht blauw cartridge

Koop jij ook altijd de goedkoopste Epson T5965 C13T596500 inktcartridge? Op deze website bekijk je de meest populaire inktwebshops voor spotgoedkope cartridges. Artikel Epson T5965 met de kleur licht cyaan (licht blauw) biedt uitkomst voor al jouw kleurenafdrukken. Je kunt kiezen uit originele patronen van Epson. Velerlei printwinkels zoals Handyman.nl en 112supplies bieden ook uitstekende huismerk-artikelen. Deze zijn veel lager geprijsd, ze hebben doorgaans meer milliliters en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€147,50
Huismerk prijzen€73,75
LeverancierEpson
ProductEpson T5965
ProductcodeC13T596500
Officiële kleurlicht cyaan
Hoeveelheid (ml)350 milliliter
Printomvangonbekend
EAN-codeonbekend

Goedkoopste Epson T5965 C13T596500 inkt kopen juni 2024

De inhoud (ml) van de C13T596500 cartridge is 350 milliliter. De printcapaciteit is onbekend. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merkcartridges. Dit kan daar qua prijs veel gunstiger als je het vergelijkt met fysieke winkels. Inktshop.nl of Staples zijn goede adressen voor het aanschaffen van originele Epson inktcartridges. Ze verkopen een groot aanbod en staan bekend om hun goede klantenservice. In de basis verkopen ze ook een aantrekkelijk huismerk.

 • Inkt deals bestel je online bij verkooppunten zoals Inktshop.nl & inktknaller.nl.
 • Originele C13T596500 inktcartridges laat je al thuisbezorgen voor €147,50.
 • Epson imitatie inkt is de helft zo goedkoop. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of voordeelverpakkingen (multipacks) en geen losse verpakkingen. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Adviezen om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (zoals draft mode) en test het gebruik van lettertypes als Ecofont Sans en Baskerville Old Face.
 • Op Inktaanbieding.nl check je goede webwinkels waar je voordelig en snel C13T596500 cartridge aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Epson T5965 C13T596500 licht cyaan / licht blauw vergelijken
Epson inktcartridges zijn niet goedkoop. Dit type blauwe inktcartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €162,25. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en kost het om en nabij de €147,50. De aantrekkelijkste optie is het huismerk (klooninkt). Deze zijn er al vanaf €73,75. Ook interessant: de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Epson T5965 originele inkt€147,50
Epson T5965 multipack (merkcartridge)€295,00
Epson T5965 huismerk inkt * €73,75
Epson T5965 huismerk duopack * €147,50
Prijstabel voor de C13T596500 cartridge (licht blauw) in juni 2024. * Let op: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele cartridge.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Epson verkrijgen?

Gemakkelijk Epson T5965 C13T596500 inkt bestellen? Dit type inkt (en eigen-merk alternatieven) bieden veel winkels aan. Zowel via online shops als bij kantoorwinkels. Ons advies: ga naar een webwinkel die zich focust op inkt. Dit soort aanbieders bieden altijd ondersteuning, bezorgen supersnel aan huis en leveren bovendien een uitstekend huismerk.

 • Winkels in de buurt: Albert Heijn, Hema, Bruna, Handyman, Primera, Expert, Media Markt, Jumbo.
 • Grote nationale winkels als Bol.com, Blokker, Coolblue, Fonq, Wehkamp, Amazon hebben ook een uitstekend aanbod.
 • De bekende inktwebwinkels als Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, bieden de beste service en communiceren dikwijls fikse kortingen.
epson-t5965-c13t596500-licht-cyaan-licht-blauw-inktcartridge

Originele blauwe C13T596500 inkt van Epson kopen en laten bezorgen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De Epson T5965 originele blauwe inktcartridge is dan de beste koop. Deze cartridges worden gemaakt door Epson en leveren de mooiste afdrukken. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je hebt geen last van frustrerende storingscodes en foutmeldingen. Ons advies als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en geen irritaties wilt.

 • Originele patronen van Epson geven de mooiste prints.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen lastige printerstoringen en foutmeldingen. Meteen printen na plaatsing.
 • De negatieve kant van merkcartridges is de relatief hoge prijs (gemiddeld genomen €147,50).

Epson T5965 huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Bestel dan eens namaak-inkt van derden. Het C13T596500 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en kan een besparing opleveren van wel 60%. Dit heeft te maken met cartridges die simpelweg goedkoper zijn en omdat de inktpatronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Meer inkt voor minder geld. Ons advies als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Epson T5965 C13T596500 licht cyaan / licht blauw huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Dit komt vooral door het feit dat ze gevuld zijn met meer inkt vergeleken met originele producten.
 • De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Het nadeel van huismerk inkt is dat je soms te maken hebt met storingscodes en foutmeldingen.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van de cartridges

Heb je deze licht cyaan inkt van Epson geplaatst maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In het onderstaande overzicht bekijk je de meest gangbare printproblemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Dit kan voorkomen bij namaak-inkt. Klik het venster weg en hervat de afdruktaak.
Geen cartridge gevonden.Controleer nog eens of je het beschermingsmateriaal goed verwijderd hebt en gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken.
Slechte vage afdrukken door vlekken en strepen.Loop de geplaatste cartridges even na en probeer een onderhoudsprogramma uit.
De cartridges zijn uitgedroogd.Start handmatig het reinigingsprogramma op voor correcte printkop functionaliteiten. De beste tips is om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
De printer lekt inkt.Stop direct met printen, haal alle cartridge uit de printer en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Download het retourformulier en stuur het terug.
Relevante problemen bij de Epson T5965 C13T596500 inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Wat betaal ik voor de Epson T5965 inktcartridge ?
De adviesprijs van de Epson T5965 C13T596500 met kleur licht cyaan (licht blauw) cartridge is ongeveer €121,90 excl. de btw (dat betekent €147,50 inclusief btw). Als je een duopack of voordeelverpakking selecteert moet je denken aan €295,00. Wanneer je gaat voor een huismerk cartridge met de code C13T596500 ben je doorgaans voordeliger uit. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges ligt lager (+/- €73,75) en het aantal printjes ligt hoger (er zit meer inkt in).

De inktcartridge wordt niet gevonden, hoe los ik dit op?
Het kan voorkomen dat een net nieuw patroon wordt geweigerd door de printer. We bieden daarom een aantal oplossingen: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en kijk of je het plakkertje hebt weggedaan. Onderzoek de printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Controleer of de contactpunten schoon zijn en kies voor het reinigingsprogramma.

Is het Epson T5965 huismerk alternatief slim?
Een huismerk C13T596500 alternatief aanschaffen is bijna altijd niet verkeerd. Namaak inkt is tot wel 50% goedkoper dan originele inktpatronen. De kostprijs is aantrekkelijker en deze cartridges bevatten meer ML inkt. De afdrukkwaliteit is uitstekend. Het grootste nadeel is dat je eventueel last kan krijgen van waarschuwingen of foutmeldingen. Dergelijke problemen kan je gewoonlijk simpel oplossen.

Hoe kan ik snel de Epson T5965 C13T596500 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een cartridge is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. In dat geval kies je voor een speciale set navulinkt voor het Epson inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites zijn hiervoor handleidingen te vinden: Je haalt de cartridge uit elkaar. Nu spuit je de blauwe inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Later kun jij het artikel terugzetten in originele staat. Nadien bekijk je of de gekloonde Epson inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprint te doen.

Plaats een reactie