bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Epson T5435 C13T543500 licht cyaan / licht blauw cartridge

Op zoek naar de goedkoopste Epson T5435 C13T543500 inktcartridge? Via onze vergelijk-tool helpen wij jou aan een overzicht met de meest bekende verkopers voor spotgoedkope cartridges. Het artikel Epson T5435 met de kleur licht cyaan (licht blauw) is geschikt voor printjes met volle kleuren en scherpe afbeeldingen. Populair zijn de merkproducten van Epson. Verschillende verkooppunten als o.a. Totaalinkt.shop en Inkclub hanteren ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs is erg scherp, ze bevatten meer inkt en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€63,50
Huismerk vanafprijs€31,75
MerkEpson
TypeEpson T5435
ProductcodeC13T543500
Kleurenlicht cyaan
Inhoud (ml)110 milliliter
Capaciteitonbekend
EAN0010343840232

Goedkoopste Epson T5435 C13T543500 inkt bestellen juni 2024

De hoeveelheid (ml) van de C13T543500 cartridge is 110 milliliter. Het printvermogen is onbekend. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Dat kan daar stukken voordeliger dan bij een plaatselijke verkoper. Officesavers en Staples zijn gespecialiseerde webshops waar jij kunt zoeken naar originele Epson inktcartridges. Ze hanteren een gigantisch aanbod en hebben vriendelijke medewerkers. Doorgaans beschikken ze over een aantrekkelijk huismerk.

 • De goedkoopste inkt is aan te schaffen bij webwinkels als Inktwereld.nl en Inkt-bestellen.nl.
 • Originele C13T543500 inktcartridges koop je vanaf €63,50.
 • Epson imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De kwaliteit is gewoon erg goed.
 • Neem een hoge capaciteit XL-cartridge (volume) of voordeelverpakkingen (multipacks) en geen losse verpakkingen. Per printje is dat goedkoper.
 • Onze tips om goedkoper te printen: kies voor de functie dubbelzijdig printen, kies de voordelige eco-printinstellingen (o.a minimale kwaliteit) of kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Courier & Brush Script.
 • Via deze site vergelijk je toonaangevende webshops waar je eenvoudig C13T543500 cartridge aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Epson T5435 C13T543500 licht cyaan / licht blauw vergelijken
Epson inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Deze blauwe inktcartridge ligt in de winken voor gemiddeld €69,85. Bij de inktshops is het goedkoper en betaal je circa €63,50. De aantrekkelijkste optie is alternatieve huismerk inkt. Deze kosten komen neer op zo’n €31,75. Ook relevant: voordelen en gevaren van huismerk cartridges. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Epson T5435 originele inkt€63,50
Epson T5435 multipack (merkcartridge)€127,00
Epson T5435 huismerk inkt * €31,75
Epson T5435 huismerk duopack * €63,50
Tabel met de geschatte prijzen van de C13T543500 cartridge (licht blauw) in juni 2024. * Let op: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele cartridge.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Epson kopen?

Snel Epson T5435 C13T543500 inkt bestellen? Deze cartridge (en eigen-merk alternatieven) kan je op veel plekken wel kopen. Zowel bij internet-leveranciers als bij winkeliers. Ons advies: kies voor een inkt-speciaalzaak op internet. Zij bieden top-service, bezorgen supersnel aan huis en voeren doorgaans een uitmuntend huismerk.

 • Regionale winkels: Handyman, Bruna, Albert Heijn, Action, Media Markt, Primera, Expert, Jumbo.
 • Grote nationale winkels als Ebay, Wehkamp, Amazon, Bol.com, Coolblue, Blokker verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • De grote inktwebwinkels als Sneltoner.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, 123inkt.nl hebben een uitstekend aanbod, hebben een handige zoektool en hebben de beste acties en kortingen.
epson-t5435-c13t543500-licht-cyaan-licht-blauw-inktcartridge

Originele blauwe C13T543500 inkt van Epson kopen via internet

Wil jij de mooiste printjes maken? De Epson T5435 originele blauwe inktcartridge is dan wat wij aanraden. Deze cartridges worden gemaakt door Epson en resulteren in de mooiste prints. De patronen doen altijd en je hebt niet te maken met frustrerende storingscodes en foutmeldingen. Een aanrader als je wilt printen in hoge kwaliteit en niet van gepruts houdt.

 • Originele inktpatronen van Epson zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen irritante foutcodes. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • De schaduwkant van merkcartridges is de relatief hoge prijs (gemiddeld €63,50).

Epson T5435 huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Probeer dan eens klooninkt van goedkope merken. Het C13T543500 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en is fors goedkoper. Dit heeft te maken met een fors lagere adviesprijs en omdat de inktpatronen tot de rand gevuld worden met inkt. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Ons advies als je met name let op de prijs.

 • Epson T5435 C13T543500 licht cyaan / licht blauw huismerk inktcartridges zijn tot wel 50% goedkoper.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat er meer inkt in zit als je het vergelijkt met originele inkt.
 • De kwaliteit is erg goed (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • Het belangrijkste nadeel van alternatieve inkt is dat je hinder kunt hebben van storing en meldingen.

Problemen bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je intussen de licht cyaan inkt van Epson geplaatst maar blijf je problemen ondervinden? In het onderstaande overzicht bieden we een overzicht met veel voorkomende problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is niet compatible.Dit zien we vaak bij klooninkt. Sluit de pop-up en check of je gewoon kunt afdrukken.
Cartridge wordt niet herkend.Controleer nog eens of je het beschermkapje hebt weggedaan en maak de metalen contactpunten goed schoon.
Onleesbaar drukwerk (vage strepen en vlekken).Kijk allereerst of de cartridges goed vast zitten en selecteer het onderhoudsprogramma.
Printerinkt is uitgedroogd.Start het interne reinigingsprogramma om op die manier de printkop te reinigen. Het is nog verstandiger om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
De inktcartridge lekt.Stop met printen, verwijder de verschillende cartridge en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Retourneer het product naar de leverancier.
Gangbare afdrukproblemen aangaande Epson T5435 C13T543500 inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Wat betaal ik voor de Epson T5435 inktcartridge ?
De prijs van een Epson T5435 C13T543500 bedoeld voor de kleur licht cyaan (licht blauw) cartridge is standaard zo’n €52,48 excl. btw (€63,50 inclusief de btw). Als je een multipack of duoverpakking selecteert betaal je ongeveer €127,00. Als je kiest voor een huismerk cartridge met het serienummer C13T543500 kan je nog meer besparen. Het tarief voor huismerk-cartridges ligt beduidend lager (+/- €31,75) en ze hebben meer printcapaciteit (er zit meer inkt in).

De cartridge wordt niet herkend, wat nu?
Af en toe valt het voor dat een gloednieuwe inktcartridge niet wordt gedetecteerd. Loop eerst de volgende punten eens na: controleer of het patroon juist geplaatst is, en controleer of je het plasticje los hebt gemaakt. Onderzoek de printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en onderzoek de printkop.

Is een Epson T5435 huismerk alternatief een slimme keuze?
Het huismerk C13T543500 alternatief nemen is vaak erg aantrekkelijk. Namaak inkt is vaak wel 55% goedkoper dan originele producten. De prijs is gunstiger en de patronen bevatten meer inkt. De kwaliteit van de printadrukken is praktisch dezelfde. Houd er wel rekening mee dat je eventueel last kan krijgen van printerstoringen en foutmeldingen. Dit kan je normaal gesproken zelf verhelpen.

Voor een voordelige prijs de Epson T5435 C13T543500 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je eventueel ook zelf doen. Voor dit klusje neem je een navulset die speciaal bedoeld is voor het Epson inktpatroon. Op internet kun je verdere uitleg zoeken: Je haalt de cartridge uit elkaar. In stap 2 injecteer je de blauwe inkt in het inktpatroon. Dan mag je alles in elkaar zetten. Als check test je uit of de vernieuwde Epson inkt correct functioneert door het starten van een testprint.

Plaats een reactie