bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Epson T485 C13T485011 licht cyaan / licht blauw cartridge

Wil jij ook de goedkoopste Epson T485 C13T485011 inktcartridge? Via onze vergelijk-tool bieden wij de populairste inktwebshops voor verrassend voordelige cartridges. Het artikel Epson T485 bedoeld voor de kleur licht cyaan (licht blauw) is geschikt voor perfect ogende kleurenafdrukken. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de echte merkartikelen van Epson. Veel winkels als Office Centre & printershop verkopen ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs is vele malen lager, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€78,50
Huismerk prijzen€39,25
FabrikantEpson
ModelEpson T485
ArtikelnummerC13T485011
Kleur omschrijvinglicht cyaan
Hoeveelheid (ml)110 milliliter
Effectiviteitonbekend
EAN-nummer0010343830462

Goedkoopste Epson T485 C13T485011 inkt bestellen juni 2024

De inhoud (ml) van de C13T485011 cartridge is 110 milliliter. De intensiteit is onbekend. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Dat kan daar veel gunstiger in vergelijking met kleine winkels. replacedirect en Inktbaas.nl zijn goede adressen waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Epson inktcartridges. Ze verkopen een groot aanbod en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Over het algemeen bieden ze ook een goedkoop huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt is te bestellen via aanbieders zoals Officesavers of inktknaller.nl.
 • Originele C13T485011 inktcartridges koop je online vanaf €78,50.
 • Epson imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De kwaliteit is uitstekend.
 • Ga voor een XL-cartridge met extra volume of voordeelverpakkingen (multipacks) en bestel de individuele kleuren niet los. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Adviezen om goedkoper te printen: stel de printer in op “zwart-wit”, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (denk aan snel-modus) of overweeg een lettertype als Courier en Calibri.
 • Via dit portaal klik je direct door naar de beste leveranciers waar je goedkope C13T485011 cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Epson T485 C13T485011 licht cyaan / licht blauw vergelijken
Epson inktcartridges zijn best prijzig. Deze blauwe inktcartridge ligt in de schappen voor c.a. €86,35. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en kost het om en nabij de €78,50. De meest betaalbare optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze kosten komen neer op zo’n €39,25. Meer daarover lees je onder het kopje voordelen en gevaren van huismerk cartridges. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Epson T485 originele inkt€78,50
Epson T485 multipack (merkcartridge)€157,00
Epson T485 huismerk inkt * €39,25
Epson T485 huismerk duopack * €78,50
Tabel met prijzen voor de C13T485011 cartridge (licht blauw) in juni 2024. * Disclaimer: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Epson bestellen?

Gemakkelijk Epson T485 C13T485011 inkt bestellen? Dit type cartridge of een alternatief huismerk kan je op veel plekken wel kopen. Zowel bij internet-leveranciers als bij kantoorwinkels. Tip van onze medewerkers: bezoek een een online inktshop. Dit soort aanbieders bieden top-service, een grote voorraad en bieden doorgaans een prima huismerk.

 • Regionale winkels: Bruna, Action, Handyman, Albert Heijn, Expert, Jumbo, Media Markt, Primera.
 • Grote platformen als Ebay, Amazon, Bol.com, Coolblue, Wehkamp, Fonq hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Populaire inktshops als Inktwereld.nl, Inkt.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl kunnen snel uit voorraad leveren, hebben een handige zoektool en zijn het scherpst qua prijs.
epson-t485-c13t485011-licht-cyaan-licht-blauw-inktcartridge

Originele blauwe C13T485011 inkt van Epson bestellen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De Epson T485 originele blauwe inktcartridge voorziet hierin. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van Epson en bieden de beste kwaliteit. De patronen doen altijd en je wordt niet lastig gevallen met storende foutcodes. Ons advies als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele patronen van Epson voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen irritante foutmeldingen of storingen. Na plaatsing direct printen.
 • Een belangrijk nadeel van merkcartridges is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld kost het €78,50).

Epson T485 huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Koop dan eens namaak-inkt van een ander merk. Het C13T485011 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een hele lage prijs per cartridge en omdat de patronen wél helemaal gevuld worden. Meer inkt voor een betere prijs. Onze aanbeveling als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Epson T485 C13T485011 licht cyaan / licht blauw huismerk inktcartridges leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat ze gevuld zijn met meer inkt wanneer je het afzet tegen originele merkinkt.
 • De printkwaliteit is erg goed (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • De schaduwkant van budget inkt is dat je soms te maken hebt met errors of foutmeldingen.

Issues bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je de licht cyaan inkt van Epson verwisseld maar weigert de printer om af te drukken? In de onderstaande tabel tref je algemene inktproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible cartridge.Dit zien we vaak bij namaak-inkt. Klik op “doorgaan” want meestal kan je gewoon printen.
Printer herkent cartridge niet.Controleer nog eens of je het ontluchtingslabel weg hebt gehaald en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Ik zie strepen op mijn printjes.Achterhaal of de cartridges goed in de houders zitten en begin met het standaard onderhoud.
Uitgedroogd inkt in de printer.Voer het reinigingsprogramma uit om de printkop schoon te maken. Wat je kunt doen isom eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
De inktcartridge lekt.Stop de afdruktaak, klik de cartridge uit de gleuven en maak de houder schoon. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
Relevante cartridge problemen met de Epson T485 C13T485011 inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Wat betaal ik voor de Epson T485 inktcartridge ?
De adviesprijs van de Epson T485 C13T485011 met de kleur licht cyaan (licht blauw) cartridge is om en nabij de €64,88 excl. btw (wat neerkomt op €78,50 inclusief de btw). Wanneer je een voordeelverpakking / multipack selecteert betaal je zo’n €157,00. Met een huismerk cartridge met het OEM-nummer C13T485011 betaal je veel minder. Het tarief voor huismerk-cartridges is interessanter (+/- €39,25) en hiermee kan veel meer geprint worden (er zit meer inkt in).

De inktcartridge wordt niet gedetecteerd, moet moet ik doen?
Er zijn situaties bekend waarbij een gloednieuwe inktcartridge niet wordt opgepakt. Dat is op de volgende manier op te lossen: achterhaal de status van de patronen in de printer, en bekijk of je het beschermingsmateriaal juist verwijderd hebt. Download de juiste printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Maak de cartridge schoon en selecteer het reinigingsprogramma.

Is een Epson T485 huismerk alternatief interessant?
Een huismerk C13T485011 alternatief bestellen is normaal gesproken niet schadelijk. Namaak inkt is +/- 55% goedkoper in verhouding tot inkt van het merk zelf. Het tarief is interessanter en de inktpatronen bevatten meer inkt. De printkwaliteit doet nauwelijks onder. Nadeel is dat je eventueel last kan krijgen van foutmeldingen. Dit soort storingen kan je gewoonlijk eenvoudig oplossen.

Kan ik vanuit huis de Epson T485 C13T485011 inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen kan je eventueel ook zelf doen. In dat geval kan je aan de slag met een een set navulinkt die geschikt is voor het Epson inktpatroon. Op internet is ondersteunende informatie te vinden: Verwijder het veiligheidskapje. Vervolgens injecteer je de blauwe inkt in het aangegeven gaatje. Later kun je alles weer terugzetten in originele staat. Aansluitend bekijk je of de nieuwe Epson inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprint te doen.

Plaats een reactie