bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Epson T412 C13T412011 licht cyaan / licht blauw cartridge

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste Epson T412 C13T412011 inktcartridge? Via onze vergelijker helpen wij jou aan een overzicht met de meest bekende inktwebshops voor goedkope cartridges. Deze Epson T412 met de kleur licht cyaan (licht blauw) is uitermate geschikt voor al jouw kleurrijke afdrukken. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met merkproducten van Epson. Verschillende leveranciers als Alleeninkt.nl en Inkclub bezorgen ook uitstekende huismerk-artikelen. De verkoopprijs is erg interessant, ze bevatten meer inkt en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€108,50
Huismerk vanafprijs€54,25
LeverancierEpson
ModelEpson T412
ArtikelcodeC13T412011
Kleur beschrijvinglicht cyaan
Hoeveelheid (ml)220 milliliter
Printvermogenonbekend
EAN-code0010343815872

Goedkoopste Epson T412 C13T412011 inkt kopen juni 2024

De inhoud (ml) van de C13T412011 cartridge is 220 milliliter. De printcapaciteit is onbekend. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Dat kan daar stukken voordeliger als je het vergelijkt met fysieke winkels. replacedirect of Paradigit zijn gespecialiseerde webshops voor het plaatsen van een bestelling van originele Epson inktcartridges. Ze hebben over een ruim assortiment en geven extra ondersteuning. Dikwijls hebben zij ook een goed huismerk.

 • Inkt deals is aan te schaffen bij leveranciers als inktcartridge store & Paradigit.
 • Originele C13T412011 inktcartridges laat je al thuisbezorgen voor €108,50.
 • Epson imitatie inkt kan veel geld besparen. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.
 • Zoek op XL-cartridges die extra gevuld zijn of een multipack (voordeelverpakking) in plaats van losse kleuren. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Andere tips om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, test de diverse eco-printinstellingen (bijv. snel printen) of kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ecofont & Brush Script.
 • Via dit portaal klik je direct door naar goede shops waar je de beste C13T412011 cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Epson T412 C13T412011 licht cyaan / licht blauw vergelijken
Epson inktcartridges zijn best prijzig. Een dergelijke blauwe inktcartridge kent een vanafprijs van €119,35. Online ben je een stuk voordeliger uit en kost het zo’n €108,50. De voordeligste optie is alternatieve huismerk inkt. Deze kosten komen neer op zo’n €54,25. Ook interessant: besparen dankzij huismerk inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Epson T412 originele inkt€108,50
Epson T412 multipack (merkcartridge)€217,00
Epson T412 huismerk inkt * €54,25
Epson T412 huismerk duopack * €108,50
Prijsindicatie van de prijs voor een C13T412011 cartridge (licht blauw) in juni 2024. * Disclaimer: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele cartridge.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Epson verkrijgen?

Meteen Epson T412 C13T412011 inkt bestellen? Dit type inkt of een budget huismerk alternatief bieden veel winkels aan. Zowel bij online aanbieders als bij boekhandels. Onze tip: shop bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze shops helpen bij problemen, hebben de snelste levertijd en verstrekken normaal gesproken een uitmuntend huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Bruna, Hema, Handyman, Action, Expert, Media Markt, Primera, Jumbo.
 • Bekende webshops als Bol.com, Amazon, Blokker, Wehkamp, Fonq, Coolblue hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Online inktwebshops als Printabout.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl bieden het grootste aanbod, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
epson-t412-c13t412011-licht-cyaan-licht-blauw-inktcartridge

Originele blauwe C13T412011 inkt van Epson bestellen

Wil jij de mooiste printjes maken? De Epson T412 originele blauwe inktcartridge stelt jou niet teleur. Deze cartridges worden gemaakt door Epson en leveren de mooiste afdrukken. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je wordt niet lastig gevallen met storende foutmeldingen of storingen. Onze tip als je wilt printen in hoge kwaliteit en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele inktpatronen van Epson bieden de beste kwaliteit prints.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen hinderlijke printerstoringen en foutmeldingen. Meteen printen na plaatsing.
 • Het nadeel van originele merkcartridges is de hoge prijs (gemiddeld kost het €108,50).

Epson T412 huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Koop dan eens klooninkt van derden. Het C13T412011 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en is tot wel 50% goedkoper. Dit heeft te maken met een lagere verkoopprijs en doordat deze inktpatronen tot de rand gevuld worden met inkt. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. Een aanrader als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Epson T412 C13T412011 licht cyaan / licht blauw huismerk inktcartridges zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat er veel meer inkt in het patroon zit in vergelijking met originele inktpatronen.
 • De kwaliteit van de printjes is vergelijkbaar (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • Het nadeel van namaak inkt is dat je soms te maken hebt met storingen of foutmeldingen.

Moeilijkheden bij het vervangen van je cartridges

Heb je inmiddels de licht cyaan inkt van Epson verwisseld maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de tabel hieronder check je bekende problemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is niet compatible.Soms gebeurt dit bij huismerken. Klik op “ok” en ga door met afdrukken.
Printer herkent cartridge niet.Loop nog eens na of je het plasticje helemaal hebt verwijderd en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Er zitten lelijke strepen op mijn afdruk.Loop de geplaatste cartridges even na en start het onderhoudsprogramma op.
De cartridges zijn uitgedroogd.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren waarna de printkop gereinigd zal worden. De beste tips is om de testpagina maandelijks af te drukken.
Een lekkende inktcartridge.Breek de afdruktaak af, onttrek de cartridge en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Retourneer het product naar de leverancier.
Alledaagse issues bij de Epson T412 C13T412011 inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Hoe duur is de Epson T412 inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de Epson T412 C13T412011 bedoeld voor de kleur licht cyaan (licht blauw) cartridge is om en nabij de €89,67 excl. de btw (dat betekent €108,50 inclusief btw). Indien je een voordeelverpakking / duopack bestelt betaal je uiteindelijk zo’n €217,00. Door te printen met een huismerk cartridge met het serienummer C13T412011 betaal je veel minder. De adviesprijs van de huismerk-cartridges ligt lager (+/- €54,25) en ze hebben meer printcapaciteit (er zit meer inkt in).

De printer detecteert de cartridge niet, hoe los ik dit op?
Soms gebeurt het dat een net nieuwe inktcartridge het niet doet. Loopt dan de volgende checklist na: achterhaal de status van de patronen in de printer, en achterhaal of je het beschermkapje hebt weggedaan. Download de juiste printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en voer onderhoud aan de printkop uit.

Is het Epson T412 huismerk alternatief een goede keuze?
Het huismerk C13T412011 alternatief inkopen is doorgaans een goed idee. Namaak inkt is soms wel 65% goedkoper vergeleken met originele merkinkt. De prijs is aantrekkelijker en de cartridges bevatten meer inkt. De kwaliteit van de printadrukken is uitstekend. Een aandachtspunt is dat je wordt geconfronteerd met storing en meldingen. Dit soort storingen kan je normaal gesproken zelf verhelpen.

Kan ik ook zelf de Epson T412 C13T412011 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je eventueel ook zelf doen. Voor deze handeling neem je een speciale set navulinkt voor het Epson inktpatroon. Op verschillende DIY-websites kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Verwijder de capsule. Nu spuit je de blauwe inkt in het reservoir. Als laatste kan je het product in elkaar zetten. Als check test je uit of de nieuwe Epson inkt correct functioneert door een testprint te vragen.

Plaats een reactie