bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Epson T6035 C13T603500 licht cyaan / licht blauw cartridge

Wil jij ook de goedkoopste Epson T6035 C13T603500 inktcartridge? Op deze webpagina vergelijk je de populairste shops voor extra goedkope cartridges. De Epson T6035 met kleuromschrijving licht cyaan (licht blauw) is geschikt voor de mooiste kleurenafdrukken. Er zijn diverse opties binnen de originele patronen van Epson. Een groeiend aantal printshops zoals bijvoorbeeld Inktdiscount.nl en inktcartridge store bieden ook hele goede huismerk-patronen. Je betaalt een stuk minder, ze bevatten meer ML inkt en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Verkoopprijs€97,50
Huismerk verkoopprijs€48,75
FabrikantEpson
ModelEpson T6035
ArtikelcodeC13T603500
Kleurenlicht cyaan
Volume (ml)220 milliliter
Capaciteitonbekend
EAN-nummer0010343864481

Goedkoopste Epson T6035 C13T603500 inkt bestellen juni 2024

De hoeveelheid (ml) van de C13T603500 cartridge is 220 milliliter. De intensiteit is onbekend. De originele merkcartridges kun je snel online kopen. Je krijgt het dan veel voordelige in vergelijking met kleine winkels. Inktwereld.nl of Office Centre zijn erkende verkooppunten waar jij kunt zoeken naar originele Epson inktcartridges. Ze bieden over een ruim assortiment en geven advies / service. Standaard hebben zij ook een prima huismerk.

 • De voordeligste inkt is te koop bij leveranciers zoals Officesavers of Alleeninkt.nl.
 • Originele C13T603500 inktcartridges zijn te bestellen v.a. €97,50.
 • Epson imitatie inkt kan veel geld besparen. De printkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Neem een hoge capaciteit XL-cartridge (volume) of voordeelverpakkingen (multipacks) en bestel ze niet los (per 1). De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Adviezen om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, verdiep je in de eco-printinstellingen (denk aan eco-stand) & overweeg een lettertype als Courier & Times New Roman.
 • Via deze site klik je direct door naar de betrouwbaarste winkels waar je snel en simpel C13T603500 cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Epson T6035 C13T603500 licht cyaan / licht blauw vergelijken
Epson inktcartridges zijn niet goedkoop. Dit model blauwe inktcartridge ligt in de winken voor gemiddeld €107,25. Online ben je een stuk voordeliger uit en kost het om en nabij de €97,50. De beste optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze is er omgerekend al voor €48,75. Bekijk de details over het hoe en waarom van huismerk-inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Epson T6035 originele inkt€97,50
Epson T6035 multipack (merkcartridge)€195,00
Epson T6035 huismerk inkt * €48,75
Epson T6035 huismerk duopack * €97,50
Prijsindicatie van de prijs voor een C13T603500 cartridge (licht blauw) in juni 2024. * Disclaimer: prijs is omgerekend naar inhoud van originele cartridge.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Epson inkopen?

Direkt Epson T6035 C13T603500 inkt kopen? Deze cartridge of een budget huismerk alternatief zijn doorgaans goed voorradig. Zowel bij de online printshops als bij kantoorspeciaalzaken. Ons advies: bestel bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Dit soort aanbieders hebben verstand van zaken, kunnen uit eigen magazijn leveren en faciliteren bovendien een kwalitatief huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Albert Heijn, Action, Hema, Handyman, Media Markt, Primera, Jumbo, Expert.
 • Grote platformen als Ebay, Blokker, Amazon, Wehkamp, Fonq, Bol.com hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Populaire inktwebshops als Inktweb.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl leveren alles uit voorraad, hebben een handige zoektool en hebben doorgaans de beste deals.
epson-t6035-c13t603500-licht-cyaan-licht-blauw-inktcartridge

Originele blauwe C13T603500 inkt van Epson kopen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De Epson T6035 originele blauwe inktcartridge is dat een goede koop. Deze cartridges worden geproduceerd door Epson en zorgen voor de mooiste printjes. De patronen werken altijd en je hebt niet te maken met lastige foutmeldingen. Ons advies als je hoge kwaliteit prints wilt en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele patronen van Epson zorgen voor het beste resultaat.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen irritante waarschuwingen of foutmeldingen. Meteen printen na plaatsing.
 • Een aandachtspunt bij originele cartridges is de hoge prijs (gemiddelde kosten liggen op €97,50).

Epson T6035 huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Bestel dan eens namaak-inkt van derde partijen. Het C13T603500 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en is tot wel 50% goedkoper. De besparing komt tot stand door een fors lagere adviesprijs en omdat deze patronen eenvoudigweg meer inkt bevatten. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Een aanrader als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Epson T6035 C13T603500 licht cyaan / licht blauw huismerk inktcartridges zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Het grootste voordeel is dat huismerkproducten meer inkt bevatten in vergelijking met inkt van het merk zelf.
 • De printkwaliteit is bijzonder goed (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • Het nadeel van namaak inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met foutmeldingen.

Mogelijke problemen bij het vervangen van de cartridges

Heb je inmiddels de licht cyaan inkt van Epson verwisseld maar weigert de printer om af te drukken? In het schema hieronder bieden we een overzicht met alledaagse inktproblemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Soms gebeurt dit bij namaak-inkt. Klik op “doorgaan” en probeer gewoon te printen.
Printer herkent cartridge niet.Loop nog eens na of je het plakkertje los hebt gemaakt en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
Ik zie strepen op mijn printjes.Bekijk of de cartridges in de goede gleuven zitten en selecteer het onderhoudsprogramma.
De printkop is uitgedroogd.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma om de printkop te reinigen. Een voordeliger alternatief is om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
De inktcartridge lekt.Zet je printopdracht in de wacht, haal alle cartridge uit de printer en maak alles grondig schoon. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
Meest gezochte cartridge problemen aangaande Epson T6035 C13T603500 inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Hoeveel betaal ik voor een Epson T6035 inktcartridge ?
De kostprijs van een Epson T6035 C13T603500 met kleuromschrijving licht cyaan (licht blauw) cartridge is ongeveer €80,58 excl. btw (€97,50 inclusief btw). Wanneer je een voordeelverpakking / duopack neemt liggen de kosten op zo’n €195,00. Wanneer je gaat voor een huismerk cartridge met de code C13T603500 betaal je veel minder. De winkelprijs van dit soort huismerk-cartridges is aantrekkelijker (+/- €48,75) en maximale aantal afdrukken is beter (meer inhoud).

De inktcartridge wordt niet gevonden, wat kan ik doen?
Er zijn situaties bekend waarbij een nieuwe inktcartridge niet wordt gedetecteerd. Dat is op de volgende manier op te lossen: Controleer of de patronen goed vast zitten, en onderzoek of je het plasticje los hebt gemaakt. Installeer de nieuwste printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en neem de printkop onder handen.

Is een Epson T6035 huismerk alternatief interessant?
Het huismerk C13T603500 alternatief bestellen is in de regel niet verkeerd. Namaak inkt is plus minus 65% goedkoper in verhouding tot originele producten. Het tarief is aantrekkelijker en deze inktpatronen bevatten meer ML inkt. De printkwaliteit is nagenoeg hetzelfde. Het kan voorkomen dat je te maken kunt krijgen met errors of foutmeldingen. Dergelijke problemen kan je meestal zelfstandig verhelpen.

Kan ik vanuit huis de Epson T6035 C13T603500 inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen met inkt kan je thuis doen. Om dat te doen gebruik je een unieke navul inkt set die past bij het Epson inktpatroon. Op Youtube en diverse fora is ondersteunende informatie te vinden: Start met het verwijderen van het omhulsel. Vervolgens injecteer je de blauwe inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Later kan je het product opnieuw assembleren. Nadien controleer je of de nagevulde Epson inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprint te draaien.

Plaats een reactie