bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 963 3JA23AE cyaan / blauw cartridge

Interesse in de goedkoopste HP 963 3JA23AE inktcartridge? Via Inktaanbieding.nl bekijk je de populairste printwinkels voor extra voordelige cartridges. Het product HP 963 3JA23AE bedoeld voor de kleur cyaan (blauw) is ideaal voor printjes met volle kleuren en scherpe afbeeldingen. Denk dan aan verschillende merkartikelen van HP. Meerdere winkels als printerinktshop.nl of bol.com hanteren ook uitstekende huismerk-artikelen. Deze zijn veel lager geprijsd, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Verkoopprijs€19,50
Huismerk prijs€9,75
LeverancierHP
ArtikelHP 963 3JA23AE
Productnummer3JA23AE
Kleur beschrijvingcyaan
Inhoud (ml)10,74 milliliter
Capaciteitonbekend
EAN-code0192545866347

Goedkoopste HP 963 3JA23AE inkt bestellen juli 2024

Het volume (ml) van de 3JA23AE cartridge is 10,74 milliliter. Het printvermogen is onbekend. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merkcartridges. Dit kan daar financieel interessanter dan bij een plaatselijke verkoper. Coolblue.nl & Inktbaas.nl zijn prima printshops waar men terecht kan voor originele HP inktcartridges. Ze hebben heel veel verschillende producten en geven extra ondersteuning. Meestal hanteren zij ook een prima huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt is te koop bij winkels als Easy-ink en Totaalinkt.shop .
 • Originele 3JA23AE inktcartridges kosten je ongeveer €19,50.
 • HP imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De kwaliteit is uitstekend.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of een multipack (voordeelverpakking) en neem geen losse modellen. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (denk dan aan milieuvriendelijk) of kies een zuinig lettertype zoals Ecofont en Times New Roman.
 • Via ons platform vergelijk je toonaangevende verkopers waar je snel en simpel 3JA23AE cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen HP 963 3JA23AE cyaan / blauw vergelijken
HP inktcartridges kunnen best duur zijn. Deze blauwe inktcartridge heeft een prijs van zo’n €21,45. Online ben je een stuk voordeliger uit. Hier zijn ze er al vanaf €19,50. De gunstige optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze kosten komen neer op zo’n €9,75. Ook relevant: het hoe en waarom van huismerk-inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
HP 963 3JA23AE originele inkt€19,50
HP 963 3JA23AE multipack (merkcartridge)€39,00
HP 963 3JA23AE huismerk inkt * €9,75
HP 963 3JA23AE huismerk duopack * €19,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 3JA23AE cartridge (blauw) in juli 2024. * Belangrijk: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van HP verkrijgen?

Snel HP 963 3JA23AE inkt kopen? Dit type cartridge (en eigen-merk alternatieven) bieden veel winkels aan. Zowel bij online aanbieders als bij kantoorspeciaalzaken. Belangrijk: ga naar een online inktshop. Dit soort aanbieders hebben verstand van zaken, kunnen snel thuisbezorgen en faciliteren tevens een kwalitatief huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Bruna, Action, Albert Heijn, Hema, Kruidvat, Expert, Media Markt, Primera.
 • Populaire internetwinkels als Wehkamp, Amazon, Ebay, Coolblue, Fonq, Bol.com zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Online inktaanbieders als Inkt.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl kunnen snel uit voorraad leveren, bieden de beste hulp en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
hp-963-3ja23ae-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe 3JA23AE inkt van HP bestellen

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De HP 963 3JA23AE originele blauwe inktcartridge is dan wat je zoekt. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van HP en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je voorkomt vervelende foutcodes. Onze aanbeveling als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele inktcartridges van HP hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen vervelende errors of foutmeldingen. Na plaatsing direct printen.
 • De negatieve kant van de “echte” merk cartridges is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld genomen €19,50).

HP 963 3JA23AE huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Kijk eens naar imitatie inkt van goedkope merken. Het 3JA23AE huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en de prijs is erg concurrerend. Dat komt door een scherpe stukprijs en doordat deze inktpatronen wél helemaal gevuld worden. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Een aanrader als je vooral goedkoop wilt printen.

 • HP 963 3JA23AE cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Een belangrijk voordeel is dat ze meer inkt bevatten ten opzichte van originele inkt.
 • De afdrukkwaliteit is nagenoeg hetzelfde (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • De negatieve kant van klooninkt is dat je soms te maken hebt met storingen of foutmeldingen.

Mogelijke problemen bij het vervangen van de cartridges

Heb je ondertussen de cyaan inkt van HP geplaatst maar weigert de printer om af te drukken? In de onderstaande tabel tref je gangbare problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Komt soms voor bij imitatie inkt. Klik het venster weg en ga door met afdrukken.
Printer herkent cartridge niet.Achterhaal of je het plasticje goed verwijderd hebt en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
Er zitten lelijke strepen op mijn afdruk.Achterhaal of de cartridges goed in de houders zitten en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
De inkt is uitgedroogd.Start het interne reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. Het is nog beter om de testpagina maandelijks af te drukken.
Lekkende inktcartridges.Breek de printopdracht af, verwijder snel alle cartridges en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Retourneer het product naar de leverancier.
Alledaagse problemen aangaande HP 963 3JA23AE inkt.

Veelgestelde vragen

Wat is de adviesprijs van de HP 963 3JA23AE inktcartridge ?
De huidige kostprijs van de HP 963 3JA23AE met de kleur cyaan (blauw) cartridge is ongeveer €16,12 excl. btw (€19,50 inclusief de btw). Als je een multipack / voordeelverpakking bestelt betaal je zo’n €39,00. Door te printen met een huismerk cartridge met de code 3JA23AE kan je nog meer besparen. De prijs van de deze huismerk-cartridges is interessanter (+/- €9,75) en je kunt er meer afdrukken mee maken (je krijgt meer inkt).

Ik krijg een melding van een ontbrekende cartridge, wat is het stappenplan?
Het kan voorkomen dat een gloednieuwe inktcartridge niet wordt gedetecteerd. Loop eerst de volgende punten eens na: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en onderzoek of je het dopje / plastic hebt losgemaakt. Installeer de nieuwste printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en start het reinigingsprogramma.

Is een HP 963 3JA23AE huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Een huismerk 3JA23AE alternatief inkopen is in de regel lucratief. Namaak inkt is vaak wel 50% goedkoper vergeleken met originele producten. Het tarief is aantrekkelijker en deze inktpatronen hebben meer volume (meer ml. inkt). De printkwaliteit is uitstekend. Houd er wel rekening mee dat er zich situaties kunnen voordoen met foutmeldingen of storingen. Deze kan je doorgaans snel herstellen.

Op welke manier kan ik de HP 963 3JA23AE inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen met inkt kan je thuis doen. In dat geval werk je met een complete navulset met inkt voor het HP inktpatroon. Op verschillende websites vind je precies hoe dit werkt: Je haalt de cartridge uit elkaar. Nu spuit je de blauwe inkt in het gaatje zoals aangegeven. Later mag je alles met elkaar verbinden. Als laatste test je uit of de nieuwe HP inkt correct functioneert door een testprint te vragen.

Plaats een reactie