bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 953XL F6U16AE cyaan / blauw cartridge

Op zoek naar de goedkoopste HP 953XL F6U16AE inktcartridge? Op deze website vergelijk je goede inktaanbieders voor spotgoedkope cartridges. De HP 953XL F6U16AE met kleur cyaan (blauw) is uitermate geschikt voor foto’s en mooie kleurenafdrukken. Kies bijvoorbeeld voor “echte” cartridges van HP. Veel aanbieders zoals Handyman.nl & Go4inkt bieden ook uitstekende huismerk-artikelen. De verkoopprijs is erg interessant, de cartridges zijn gevuld met meer inkt en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Verkoopprijs€28,00
Huismerk vanafprijs€14,00
FabrikantHP
ModelHP 953XL F6U16AE
ArtikelcodeF6U16AE
Kleur beschrijvingcyaan
Hoeveelheid (ml)20 milliliter
Effectiviteit1.600 prints
EAN-nummer0725184104107

Goedkoopste HP 953XL F6U16AE inkt kopen juli 2024

De inhoud (ml) van de F6U16AE cartridge is 20 milliliter. De effectiviteit is 1.600 prints. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dat kan daar financieel interessanter dan in een lokale shop. Inktcartridge store of Printabout.nl zijn erkende verkooppunten voor het aanschaffen van originele HP inktcartridges. Ze bieden heel veel verschillende producten en geven advies / service. Doorgaans leveren zij ook een goedkoop huismerk.

 • De goedkoopste inkt bestel je online bij shops als Inktweb.nl & Inktbaas.nl.
 • Originele F6U16AE inktcartridges zijn te bestellen v.a. €28,00.
 • HP imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.
 • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of een multipack (voordeelverpakking) en bestel ze niet los (per 1). De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Andere tips om goedkoper te printen: stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (bijv. snel-modus) en selecteer een zuinig lettertype als Ryman Eco of Garamond.
 • Via inktaanbieding.nl vergelijk je de populairste printshops waar je eenvoudig F6U16AE cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen HP 953XL F6U16AE cyaan / blauw vergelijken
HP inktcartridges kunnen best duur zijn. Deze blauwe inktcartridge heeft een adviesprijs van €30,80. Via internet is het goedkoper en kost het om en nabij de €28,00. De meest betaalbare optie is het eigen huismerk. Deze is er omgerekend al voor €14,00. Lees ook het gedeelte over de voordelen en nadelen van het huismerk. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
HP 953XL F6U16AE originele inkt€28,00
HP 953XL F6U16AE multipack (merkcartridge)€56,00
HP 953XL F6U16AE huismerk inkt * €14,00
HP 953XL F6U16AE huismerk duopack * €28,00
Prijslijst van de F6U16AE cartridge (blauw) in juli 2024. * N.b.: prijs is omgerekend naar inhoud van originele cartridge.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van HP verkrijgen?

Vandaag nog HP 953XL F6U16AE inkt kopen? Dit type cartridge (en eigen-merk alternatieven) zijn doorgaans goed voorradig. Zowel bij internet-leveranciers als in de winkel in de buurt. Ons advies: bezoek een een online inktshop. Dergelijke aanbieders bieden de beste service, kunnen snel thuisbezorgen en verstrekken doorgaans een uitstekend huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Albert Heijn, Hema, Handyman, Action, Kruidvat, Expert, Media Markt, Jumbo.
 • Populaire internetwinkels als Ebay, Blokker, Amazon, Wehkamp, Bol.com, Fonq hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Toonaangevende inktwebwinkels als Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl bieden het grootste aanbod, hebben de beste ondersteuning en hebben doorgaans de beste deals.
hp-953xl-f6u16ae-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe F6U16AE inkt van HP kopen en laten bezorgen

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De HP 953XL F6U16AE originele blauwe inktcartridge is in dat geval een aanrader. Deze cartridges worden vervaardigd door HP en bieden de beste kwaliteit. De inktpatronen passen altijd en je hebt geen last van frustrerende waarschuwingen of foutmeldingen. De beste keuze als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en niet van gepruts houdt.

 • Originele inktcartridges van HP voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen vervelende foutmeldingen of storingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Het grootste nadeel van de “echte” merk cartridges is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld kost het €28,00).

HP 953XL F6U16AE huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Overweeg dan imitatie inkt van derde fabrikanten. Het F6U16AE huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en zorgt voor een besparing tot wel 60%. Deze besparing is mogelijk dankzij een scherpe stukprijs en doordat deze inktpatronen eenvoudigweg meer inkt bevatten. Een goed gevulde cartridge tegen de scherpste prijs. Onze tip als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • HP 953XL F6U16AE cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat imitatie producten meer inkt bevatten dan originele producten.
 • De printkwaliteit is uitstekend (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Het belangrijkste nadeel van huismerk inkt is dat je soms te maken hebt met foutcodes.

Moeilijkheden bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je onderhand de cyaan inkt van HP vervangen maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de volgende tabel staan veel voorkomende afdrukproblemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde cartridge.Dit zien we vaak bij huismerk-inkt. Klik het venster weg en probeer een testafdruk te maken .
Geen cartridge gevonden.Onderzoek of je het beschermmateriaal weg hebt gehaald en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Slecht kwaliteit drukwerk (vage letters en strepen).Controleer of de cartridges juist zijn geplaatst en voer het onderhoudsproces uit.
De printkop is uitgedroogd.Start het interne reinigingsprogramma voor een juiste printkop werking. Een goede oplossing is om even elke week een testafdrukje te doen.
De printer lekt inkt.Zet de printer meteen stil, onttrek de cartridge en reinig de complete printer. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
Meest gezochte afdrukproblemen in relatie tot HP 953XL F6U16AE inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Welke prijzen zijn bekend voor de HP 953XL F6U16AE inktcartridge ?
De prijs van een HP 953XL F6U16AE met de kleur cyaan (blauw) cartridge is gewoonlijk €23,14 excl. de btw (dat betekent €28,00 inclusief de btw). Zodra je een voordeelverpakking of multipack bestelt betaal je zo’n €56,00. Door te printen met een huismerk cartridge met het nummer F6U16AE kan je fors besparen. De winkelprijs van dit soort huismerk-cartridges ligt beduidend lager (+/- €14,00) en je kunt er veel meer printjes mee maken (meer milliliters).

De cartridge wordt niet gevonden, wat is het stappenplan?
Er zijn situaties bekend waarbij een gloednieuw patroon niet wordt opgepakt. Loop eerst de volgende punten eens na: achterhaal de status van de patronen in de printer, en kijk of je het kapje hebt weggedaan. Loop de printersoftware na of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Check of de metalen contactpunten van de cartridge schoon zijn en kijk of de printkop niet verstopt zit.

Is het HP 953XL F6U16AE huismerk alternatief een goede keuze?
Het huismerk F6U16AE alternatief selecteren is over het algemeen lucratief. Namaak inkt is +/- 55% goedkoper vergeleken met originele merkinkt. De winkelprijs is aantrekkelijker en de inktpatronen zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de printjes is vergelijkbaar. Het grootste nadeel is dat er sprake kan zijn van printerstoringen en foutmeldingen. Dit soort storingen kan je gewoonlijk snel verhelpen.

Kan ik goedkoop zelf de HP 953XL F6U16AE inktcartridge navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je zelf ook thuis doen. Voor dit klusje neem je een set navulinkt die geschikt is voor het HP inktpatroon. Op verschillende DIY-websites zijn hiervoor handleidingen te vinden: Verwijder het veiligheidskapje. Voorts spuit je de blauwe inkt in het gaatje zoals aangegeven. Dan kan je het product opnieuw assembleren. Tenslotte probeer je of de bijgevulde HP inkt correct functioneert door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie