bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 912 3YL77AE cyaan / blauw cartridge

Koop jij ook altijd de goedkoopste HP 912 3YL77AE inktcartridge? Op deze website helpen wij jou aan een overzicht met de populairste shops voor extra goedkope cartridges. Het patroon HP 912 3YL77AE met kleuromschrijving cyaan (blauw) is uitermate geschikt voor prachtige kleurrijke printjes. Kies bijvoorbeeld voor fabrikant (merk) patronen van HP. Meer en meer leveranciers zoals bijvoorbeeld Vikingdirect.nl en replacedirect verstrekken ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs is veel lager, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€9,50
Huismerk tarieven€4,75
MerkHP
ProductHP 912 3YL77AE
Productcode3YL77AE
Kleur omschrijvingcyaan
Volume (ml)2,93 milliliter
Printvermogen315 prints
EAN-code0192545866705

Goedkoopste HP 912 3YL77AE inkt kopen juli 2024

De inhoud (ml) van de 3YL77AE cartridge is 2,93 milliliter. De printomvang is 315 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Je krijgt het dan een stuk goedkoper dan in de winkel. Bol.com en printerinktshop.nl zijn betrouwbare winkels voor het aanschaffen van originele HP inktcartridges. Ze verkopen duizenden producten en staan bekend om hun goede klantenservice. Doorgaans hanteren zij ook een aantrekkelijk huismerk.

 • De beste inkt is te bestellen via webshops zoals Go4inkt & Goedkoopprinten.nl.
 • Originele 3YL77AE inktcartridges haal je in huis vanaf €9,50.
 • HP imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of een multipack (voordeelverpakking) en bestel ze niet los (per 1). Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Instructies om goedkoper te printen: maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing, kies de voordelige eco-printinstellingen (onder ander lage kwaliteit) en test het gebruik van lettertypes als Ryman Eco of Garamond.
 • Via inktaanbieding.nl klik je direct door naar goede verkopers waar je snel en simpel 3YL77AE cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen HP 912 3YL77AE cyaan / blauw vergelijken
HP inktcartridges zijn normaal gesproken vrji duur. Deze specifieke blauwe inktcartridge heeft een prijs van zo’n €10,45. Bij online printshops kan dat voordeliger. Hier betaal je gemiddeld €9,50. De goedkoopste optie is alternatieve huismerk inkt. Reken op een bedrag van €4,75. Lees ook het gedeelte over besparen dankzij huismerk inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
HP 912 3YL77AE originele inkt€9,50
HP 912 3YL77AE multipack (merkcartridge)€19,00
HP 912 3YL77AE huismerk inkt * €4,75
HP 912 3YL77AE huismerk duopack * €9,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 3YL77AE cartridge (blauw) in juli 2024. * N.b.: prijs is omgerekend naar inhoud van originele cartridge.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van HP kopen?

Snel HP 912 3YL77AE inkt kopen? Dit type cartridge of alternatieven van het huismerk hebben veel shops in hun assortiment. Zowel bij online leveranciers als in de retail. Belangrijk: shop bij een online inktspeciaalzaak. Deze bedrijven bieden de beste service, kunnen uit eigen magazijn leveren en leveren meestal een heel behoorlijk huismerk.

 • Lokale winkels: Bruna, Hema, Handyman, Albert Heijn, Jumbo, Expert, Primera, Media Markt.
 • Populaire internetwinkels als Coolblue, Blokker, Wehkamp, Amazon, Bol.com, Ebay verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Erkende inktwinkels als Alleeninkt.nl, Inkt.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden de beste hulp en hebben doorgaans de beste deals.
hp-912-3yl77ae-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe 3YL77AE inkt van HP kopen

Wil jij printen in topkwaliteit? De HP 912 3YL77AE originele blauwe inktcartridge voorziet hierin. Deze cartridges worden gemaakt door HP en bieden de beste kwaliteit. Deze doen wat ze moeten doen en je voorkomt hinderlijke storingscodes en foutmeldingen. De beste koop als je hoge kwaliteit prints wilt en niet van gepruts houdt.

 • Originele inktcartridges van HP bieden de beste kwaliteit prints.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen vervelende printerstoringen en foutmeldingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • De negatieve kant van merkcartridges is de hoge prijs (gemiddelde kosten liggen op €9,50).

HP 912 3YL77AE huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Kijk eens naar imitatie inkt van een ander merk. Het 3YL77AE huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en zorgt voor een besparing tot wel 60%. Je bespaart door een lage stukprijs en omdat de patronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Een goed gevulde cartridge tegen de scherpste prijs. De beste koop als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • HP 912 3YL77AE cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Dit komt vooral door het feit dat er meer inkt in zit vergeleken met inkt van het merk zelf.
 • De kwaliteit is prima (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Een minpunt van imitatie inkt is dat je hinder kunt hebben van foutcodes.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je onderhand de cyaan inkt van HP geplaatst maar weigert de printer om af te drukken? In de tabel hieronder vind je bekende inktproblemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Soms gebeurt dit bij huismerk-inkt. Klik de foutmelding weg en hervat de afdruktaak.
Geen cartridge gevonden.Check of je het plasticje weg hebt gehaald en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Slechte vage afdrukken door vlekken en strepen.Bekijk of de cartridges in de goede gleuven zitten en start het onderhoudsprogramma op.
Uitgedroogd inkt in de printer.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma om de printkop te reinigen. De beste tips is om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
Lekkende inktcartridges.Breek de afdruktaak af, haal voorzichtig de cartridges uit het apparaat en zorg dat je alles grondig reinigt. Stuur het defecte product retour.
De meest gangbare issues bij de HP 912 3YL77AE inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Hoeveel betaal ik voor een HP 912 3YL77AE inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de HP 912 3YL77AE met kleuromschrijving cyaan (blauw) cartridge is doorgaans +/- €7,85 excl. de btw (dat is €9,50 inclusief de btw). Zodra je een voordeelverpakking of multipack neemt liggen de kosten op zo’n €19,00. Door te kiezen voor een een huismerk cartridge met de code 3YL77AE kan je nog meer besparen. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges is goedkoper (+/- €4,75) en het aantal printjes ligt hoger (er zit meer inkt in).

De cartridge wordt niet gevonden, wat is de oplossing?
Soms komt het voor dat een nieuw patroon niet wordt gedetecteerd. Loop eerst de volgende punten eens na: loop de patronen in de printer na, en onderzoek of je het beschermingsmateriaal verwijderd hebt. Download de juiste printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Controleer of de contactpunten schoon zijn en voer het reinigingsprogramma uit.

Is het HP 912 3YL77AE huismerk alternatief slim?
Een huismerk 3YL77AE alternatief inkopen is doorgaans lucratief. Namaak inkt is soms wel 60% goedkoper in vergelijking met originele producten. De prijs is goedkoper en de cartridges bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De kwaliteit is vrijwel hetzelfde. Nadelig effect is dat je te maken kunt krijgen met foutmeldingen of storingen. Zulke storingen kan je vaak snel oplossen.

Kan ik ook zelf de HP 912 3YL77AE inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je thuis doen. Om dat te doen koop je een set navulinkt die geschikt is voor het HP inktpatroon. Op Youtube en diverse fora zijn hiervoor handleidingen te vinden: Verwijder het veiligheidskapje. Voorts spuit je de blauwe inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Later mag je alles opnieuw vastklikken. Aansluitend test je of de budget HP inkt op de goede manier op het papier terecht komt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie