bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 953 F6U12AE cyaan / blauw cartridge

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste HP 953 F6U12AE inktcartridge? Op deze webpagina vergelijk je de meest bekende verkopers voor betaalbare cartridges. De HP 953 F6U12AE met de kleur cyaan (blauw) is ideaal voor mooie levendige kleurenafdrukken. Er zijn diverse opties binnen de echte merkartikelen van HP. Velerlei inktshops als bijv. inktknaller.nl of Easy-ink faciliteren ook een assortiment aan geschikte huismerken. De prijs ligt een stuk lager, de cartridges zijn gevuld met meer inkt en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde vanafprijs€20,50
Huismerk verkoopprijs€10,25
FabrikantHP
ProductHP 953 F6U12AE
ArtikelnummerF6U12AE
Kleurencyaan
Hoeveelheid (ml)10 milliliter
Printomvang700 prints
EAN-code0725184103988

Goedkoopste HP 953 F6U12AE inkt bestellen februari 2024

Het volume (ml) van de F6U12AE cartridge is 10 milliliter. De printcapaciteit is 700 prints. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Je krijgt het dan qua prijs veel gunstiger dan in de winkel. Go4inkt & Inktdiscount.nl zijn betrouwbare winkels voor het plaatsen van een bestelling van originele HP inktcartridges. Ze hanteren duizenden producten en jij kan terecht voor service. In de basis verkopen ze ook een prima huismerk.

 • De voordeligste inkt is aan te schaffen bij bedrijven als Inktweb.nl en Printabout.nl.
 • Originele F6U12AE inktcartridges zijn te bestellen v.a. €20,50.
 • HP imitatie inkt is een stuk goedkoper. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of een multipack (voordeelverpakking) en neem geen losse modellen. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: print altijd in zwart-wit of grijswaarden, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (onder ander lage kwaliteit) & kies een zuinig lettertype zoals Ryman Eco & Brush Script.
 • Via onze website klik je direct door naar bekende leveranciers waar je moeiteloos F6U12AE cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen HP 953 F6U12AE cyaan / blauw vergelijken
HP inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit soort blauwe inktcartridge ligt in de schappen voor c.a. €22,55. Bij online printshops kan dat voordeliger en kost het om en nabij de €20,50. Een optie met een scherpere prijs is het huismerk. Deze zijn er al vanaf €10,25. Zie hiervoor ook het kopje de voordelen en nadelen van het huismerk. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
HP 953 F6U12AE originele inkt€20,50
HP 953 F6U12AE multipack (merkcartridge)€41,00
HP 953 F6U12AE huismerk inkt * €10,25
HP 953 F6U12AE huismerk duopack * €20,50
Prijsoverzicht van de F6U12AE cartridge (blauw) in februari 2024. * Let op: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele cartridge.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van HP aanschaffen?

Meteen HP 953 F6U12AE inkt bestellen? Deze inkt of alternatieven van het huismerk zijn doorgaans goed voorradig. Zowel bij internet-leveranciers als bij winkeliers. Ons advies: bezoek een een internet printshop. Deze leveranciers bieden de beste service, bezorgen supersnel aan huis en faciliteren vaak een kwalitatief huismerk.

 • Regionale winkels: Bruna, Action, Handyman, Albert Heijn, Kruidvat, Media Markt, Primera, Jumbo.
 • Grote webwinkels als Blokker, Amazon, Ebay, Coolblue, Fonq, Wehkamp zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Erkende inktspecialisten als Inktwereld.nl, Inkt.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl onderscheiden zich met hun aanbod, bieden een top-service en hebben vaak interessante kortingsacties.
hp-953-f6u12ae-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe F6U12AE inkt van HP kopen via internet

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De HP 953 F6U12AE originele blauwe inktcartridge voorziet hierin. Deze cartridges worden geproduceerd door HP en bieden standaard een hoge kwaliteit. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je wordt niet verrast met irritante storing en meldingen. Ons advies als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele cartridges van HP bieden de beste kwaliteit prints.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen vervelende storingen of foutmeldingen. Ze werken altijd.
 • Het ongunstige van originele cartridges is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld €20,50).

HP 953 F6U12AE huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Probeer dan eens klooninkt van een ander merk. Het F6U12AE huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en is tot wel 50% goedkoper. Deze besparing is mogelijk dankzij een fors lagere adviesprijs en doordat deze cartridges tot de rand gevuld worden met inkt. Meer inkt voor een betere prijs. De beste keuze als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • HP 953 F6U12AE cyaan / blauw huismerk inktcartridges leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat huismerkproducten meer inkt bevatten vergeleken met originele producten.
 • De kwaliteit van de printjes is prima (zeker in zwart-wit).
 • Het grootste nadeel van klooninkt is dat je soms te maken hebt met storing en meldingen.

Lastige situaties bij het vervangen van de cartridges

Heb je intussen de cyaan inkt van HP verwisseld maar kan je niet afdrukken? In de onderstaande tabel zie je de meest gangbare cartridge problemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Soms gebeurt dit bij imitatie inkt. Klik op “doorgaan” want meestal kan je gewoon printen.
Foutmelding: ontbrekende cartridge.Bekijk of je het lipje hebt weggedaan en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Vage vlekken en strepen op de afdruk.Voer een cartridges check uit en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
De inkt is uitgedroogd.Start het interne reinigingsprogramma om zo de printkop te reinigen. Het is nog beter om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
De printer lekt inkt.Stop de afdruktaak, verwijder snel alle cartridges en reinig de complete printer. Stuur het defecte product retour.
Gangbare afdrukproblemen bij de HP 953 F6U12AE inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wat is de verkoopprijs van de HP 953 F6U12AE inktcartridge ?
De verkoopprijs van de HP 953 F6U12AE met kleur cyaan (blauw) cartridge is om en nabij de €16,94 excl. de btw (dus €20,50 inclusief btw). Op het moment dat je een multipack of voordeelverpakking prefereert liggen de kosten op zo’n €41,00. Als je kiest voor een huismerk cartridge met de fabrikantcode F6U12AE dalen de printkosten aanzienlijk. De aanschafprijs van een huismerk-cartridge is voordeliger (+/- €10,25) en hiermee kan veel meer geprint worden (gevuld met meer inkt).

De cartridge wordt niet herkend, moet moet ik doen?
Soms komt het voor dat een nieuwe inktcartridge het niet doet. Probeer eerst de volgende tips & tricks: check of de patronen goed geplaatst zijn, en bekijk of je het plakkertje helemaal hebt verwijderd. Loop de printersoftware na of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Maak de cartridge schoon met een droge doek en laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren.

Is het HP 953 F6U12AE huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Een huismerk F6U12AE alternatief kopen is normaal gesproken erg aantrekkelijk. Namaak inkt is +/- 55% goedkoper vergeleken met originele producten. De verkoopprijs is interessanter en de patronen zijn gevuld met meer inkt. De printkwaliteit is praktisch dezelfde. De schaduwkant is dat je wordt geconfronteerd met foutmeldingen of storingen. Dergelijke problemen kan je doorgaans eenvoudig herstellen.

Voor een voordelige prijs de HP 953 F6U12AE inktcartridge navullen?
Een patroon bijvullen met inkt is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Om dat te doen neem je een speciale set navulinkt voor het HP inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites vind je precies hoe dit werkt: Verwijder het veiligheidskapje. In stap 2 injecteer je de blauwe inkt in het aangegeven gaatje. Daarna kan je het patroon in elkaar klikken. Aansluitend probeer je of de budget HP inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprint te doen.

Plaats een reactie