bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 745 F9J97A cyaan / blauw cartridge

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste HP 745 F9J97A inktcartridge? Op www.inktaanbieding.nl kan je aan de slag met de meest populaire printwinkels voor verrassend voordelige cartridges. Het product HP 745 F9J97A met de kleur cyaan (blauw) kan jij toepassen voor al jouw kleurenafdrukken. Populair zijn de originele patronen van HP. Heel wat inktwebshops zoals Paradigit & Inkclub bieden ook zogenaamde huismerk-cartridges. De prijs is vele malen lager, je krijgt meer inkt en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Vanafprijs€82,50
Huismerk verkoopprijs€41,25
LeverancierHP
TypeHP 745 F9J97A
ProductnummerF9J97A
Kleur omschrijvingcyaan
Volume (ml)130 milliliter
Intensiteitonbekend
EAN-nummer0725184104602

Goedkoopste HP 745 F9J97A inkt bestellen december 2023

De inhoud (ml) van de F9J97A cartridge is 130 milliliter. De printcapaciteit is onbekend. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dat kan daar veel voordelige dan bij een regionale speciaalzaak. 112supplies of Office Centre zijn goede adressen voor het plaatsen van een bestelling van originele HP inktcartridges. Ze verkopen over een ruim assortiment en geven extra ondersteuning. Over het algemeen leveren zij ook een voordelig huismerk.

 • Inkt aanbiedingen is te bestellen via verkopers zoals coolblue.nl & Alleeninkt.nl.
 • Originele F9J97A inktcartridges zijn te bestellen v.a. €82,50.
 • HP imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De afdrukkwaliteit is erg goed.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of een voordeelverpakking (multipack) en geen losse verpakkingen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Onze tips om goedkoper te printen: kies voor de functie dubbelzijdig printen, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (denk dan aan snel-modus) & probeer lettertypes zoals Ecofont Sans of Brush Script.
 • Via onze website check je bekende leveranciers waar je probleemloos en snel F9J97A cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen HP 745 F9J97A cyaan / blauw vergelijken
HP inktcartridges zijn best prijzig. Dit model blauwe inktcartridge ligt in de winken voor gemiddeld €90,75. Online ben je een stuk voordeliger uit. Hier zijn ze er al vanaf €82,50. De gunstige optie is huismerk-inkt. Daarvoor moet je denken aan €41,25. Klik verder naar: besparen dankzij huismerk inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
HP 745 F9J97A originele inkt€82,50
HP 745 F9J97A multipack (merkcartridge)€165,00
HP 745 F9J97A huismerk inkt * €41,25
HP 745 F9J97A huismerk duopack * €82,50
Prijsindicatie van de prijs voor een F9J97A cartridge (blauw) in december 2023. * Belangrijk: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van HP inkopen?

Vandaag nog HP 745 F9J97A inkt bestellen? Dit type inkt of een budget huismerk alternatief zijn vaak op voorraad. Zowel via webshops als bij computerwinkels. Kooptip: shop bij een internet printshop. Dergelijke aanbieders bieden top-service, bezorgen supersnel aan huis en leveren doorgaans een uitmuntend huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Albert Heijn, Action, Hema, Handyman, Expert, Primera, Jumbo, Kruidvat.
 • Grote platformen als Blokker, Bol.com, Amazon, Coolblue, Wehkamp, Ebay zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • De bekende inktwebshops als Alleeninkt.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl hebben een uitstekend aanbod, hebben een handige zoektool en hebben de beste acties en kortingen.
hp-745-f9j97a-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe F9J97A inkt van HP kopen

Wil jij de mooiste printjes maken? De HP 745 F9J97A originele blauwe inktcartridge stelt jou niet teleur. De cartridges zijn afkomstig van HP en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. De patronen doen altijd en je wordt niet lastig gevallen met frustrerende foutmeldingen of storingen. Onze aanbeveling als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en geen irritaties wilt.

 • Originele cartridges van HP zorgen voor het beste resultaat.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen irritante storingen of foutmeldingen. Ze werken altijd.
 • De negatieve kant van originele cartridges is dat het nogal duur is (gemiddeld betaal je €82,50).

HP 745 F9J97A huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Kies dan voor imitatie inkt van een ander merk. Het F9J97A huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. De besparing komt tot stand door cartridges die simpelweg goedkoper zijn en omdat deze patronen tot de rand gevuld worden met inkt. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste keuze als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • HP 745 F9J97A cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat ze gevuld zijn met meer inkt ten opzichte van originele producten.
 • De kwaliteit van de prints is nagenoeg hetzelfde (vooral als je veel in zwart print).
 • Het grootste nadeel van alternatieve inkt is dat je ongemak kunt ervaren door errorcodes.

Hulp bij problemen bij het vervangen van de cartridges

Heb je de cyaan inkt van HP vervangen maar weigert de printer om af te drukken? In de onderstaande tabel zie je gangbare printproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde cartridge.Komt vaak voor bij namaak-inkt. Sluit de melding en probeer een testafdruk te maken .
Geen cartridge gevonden.Kijk of je het plakkertje verwijderd hebt en maak de cartridge schoon met een droge doek.
Ik zie verticale strepen op mijn prints.Kijk allereerst of de cartridges goed vast zitten en begin met het standaard onderhoud.
Printerinkt is uitgedroogd.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. Wat je kunt doen isom regelmatig een testpagina af te drukken.
Lekkende inktcartridges.Breek de afdruktaak af, haal voorzichtig de cartridges uit het apparaat en maak alles direct schoon. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
Algemene afdrukproblemen aangaande HP 745 F9J97A inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van de HP 745 F9J97A inktcartridge ?
De verkoopprijs van de HP 745 F9J97A met kleur cyaan (blauw) cartridge is standaard zo’n €68,18 excl. de btw (dat is €82,50 inclusief btw). Wanneer je een voordeelverpakking / duopack selecteert kost het ongeveer €165,00. Dankzij een huismerk cartridge met de code F9J97A ben je doorgaans voordeliger uit. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges is aantrekkelijker (+/- €41,25) en je kunt er meer printjes mee maken (meer inhoud).

De inktcartridge wordt niet gedetecteerd, hoe los ik dit op?
Er zijn situaties bekend waarbij een nieuw inktpatroon wordt geweigerd door de printer. Loopt dan de volgende checklist na: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en achterhaal of je het plakkertje helemaal hebt verwijderd. Kijk of de printersoftware up-to-date is of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en voer het reinigingsprogramma uit.

Is het HP 745 F9J97A huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Het huismerk F9J97A alternatief aanschaffen is normaal gesproken niet schadelijk. Namaak inkt is +/- 50% goedkoper dan originele merkinkt. De aanschafprijs is gunstiger en de inktpatronen zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De printkwaliteit doet nauwelijks onder. Het grootste nadeel is dat er sprake kan zijn van errors of foutcodes. Dergelijke problemen kan je doorgaans simpel verhelpen.

Hoe werkt de HP 745 F9J97A inktcartridge navullen?
Een patroon bijvullen met inkt raden we alleen aan voor gevorderden. Voor dit klusje bestel je een speciale set navulinkt voor het HP inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites zijn hiervoor handleidingen te vinden: Start met het verwijderen van het omhulsel. In de volgende stap injecteer je de blauwe inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Verder mag je het product opnieuw assembleren. Achteraf probeer je of de bijgevulde HP inkt goed op het papier komt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie