bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Olivetti B0771 zwart / black toner

Wil jij ook de goedkoopste Olivetti B0771 inkt toner? Op Inktaanbieding.nl tref je goede verkooppunten voor extra goedkope toners. Het patroon Olivetti B0771 toner zwart bedoeld voor de kleur zwart (black) is te gebruiken voor het afdrukken van diepzwarte teksten en strakke lijnen. Kies bijvoorbeeld voor verschillende merkartikelen van Olivetti. Meer en meer inktwebshops als bijvoorbeeld Totaalinkt.shop & replacedirect verstrekken ook huismerken die een goed alternatief vormen. Je betaalt een stuk minder, de toners zijn gevuld met meer inkt en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€157,50
Huismerk prijzen€78,75
MerkOlivetti
ModelOlivetti B0771 toner zwart
SeriecodeB0771
Officiële kleurzwart
Printomvang12.000 prints
EAN-nummer8020334300739

Goedkoopste Olivetti B0771 inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de B0771 toner is 12.000 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Dit is veel voordelige dan in een lokale shop. printershop & Handyman.nl zijn goede adressen voor het plaatsen van een bestelling van originele Olivetti toners. Ze verkopen duizenden producten en geven advies / service. In de basis beschikken ze over een goedkoop huismerk.

  • Inkt aanbiedingen koop je via internet bij verkooppunten als Inktweb.nl en Printabout.nl.
  • Originele B0771 inkt toners haal je in huis vanaf €157,50.
  • Olivetti imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De kwaliteit is gewoon erg goed.
  • Ga voor een XL-toner met extra volume of een multipack (voordeelverpakking) en neem geen losse modellen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
  • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: stel de printer in op “zwart-wit”, loop alle eco-printinstellingen na (onder ander eco-stand) en test het gebruik van lettertypes als Ecofont & Times New Roman.
  • Via deze site klik je direct door naar de betrouwbaarste verkopers waar je op een gebruiksvriendelijke manier B0771 toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Olivetti B0771 toner zwart vergelijken
Olivetti toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit soort zwarte tonercartridge ligt in de schappen voor c.a. €173,25. Bij de inktshops is het goedkoper en ligt de verkoopprijs rond de €157,50. De meest betaalbare optie is het eigen huismerk. Deze zijn er al vanaf €78,75. Klik verder naar: voordelen en gevaren van huismerk toners. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
Olivetti B0771 toner zwart originele inkt€157,50
Olivetti B0771 toner zwart multipack (merk toners)€315,00
Olivetti B0771 toner zwart huismerk inkt * €78,75
Olivetti B0771 toner zwart huismerk duopack * €157,50
Overzicht met prijzen van de B0771 tonercartridge (black) in april 2024. * Voorwaarden: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Olivetti aanschaffen?

Gelijk Olivetti B0771 inkt kopen? Dit type inkt of alternatieven van het huismerk zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel via online winkels als in de retail. Kooptip: bezoek een een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze leveranciers helpen bij problemen, de meeste voorraad en verstrekken normaal gesproken een uitmuntend huismerk.

  • Plaatselijke winkels: Action, Bruna, Hema, Albert Heijn, Primera, Media Markt, Kruidvat, Jumbo.
  • Grote platformen als Amazon, Coolblue, Fonq, Blokker, Ebay, Wehkamp hebben doorgaans ook een grote voorraad.
  • Populaire inktwebwinkels als Inktweb.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl, Inkt.nl hebben een uitstekend aanbod, hebben de beste ondersteuning en hebben de beste aanbiedingen.
olivetti-b0771-zwart-black-toner

Originele zwarte B0771 inkt van Olivetti kopen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De Olivetti B0771 toner zwart originele zwarte toner is dan wat wij aanraden. De toners zijn afkomstig van Olivetti en leveren een optimaal resultaat. Deze toners werken altijd na plaatsing en je wordt niet lastig gevallen met vervelende foutmeldingen. De beste optie als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en geen irritaties wilt.

  • Originele patronen van Olivetti hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
  • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
  • Geen hinderlijke foutcodes. Het doet wat het met doen.
  • Een minpunt van originele toners is de hoge prijs (gemiddeld €157,50).

Olivetti B0771 toner zwart huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Bestel dan eens klooninkt van derde partijen. Het B0771 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en kan een besparing opleveren van wel 60%. Deze besparing is mogelijk dankzij een scherpe stukprijs en doordat deze producten meer inkt bevatten. Meer inkt voor een betere prijs. De beste koop als je vooral goedkoop wilt printen.

  • Olivetti B0771 huismerk toners zijn tot wel 60% voordeliger.
  • Het grootste voordeel is dat je meer inkt krijgt in vergelijking met originele merkinkt.
  • De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde (zeker in zwart-wit).
  • Het grootste nadeel van budget inkt is dat je ongemak kunt ervaren door errorcodes.

Lastige situaties bij het vervangen van jouw toners

Heb je de zwart inkt van Olivetti verwisseld maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In de bijgaande tabel tref je de meest bekende problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de toner is beschadigd.Gebeurt vaak bij huismerk-inkt. Negeer de melding en probeer een testafdruk te maken .
Toner wordt niet herkend.Onderzoek of je de beschermingstape goed verwijderd hebt en maak de contactpunten schoon.
Er zitten lijnen/strepen op het papier.Controleer of de toners juist zijn geplaatst en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
De printkop is uitgedroogd.Start handmatig het reinigingsprogramma op om zo de printkop te reinigen. Een alternatief is om elke week een testpagina te printen.
De tonercartridge lekt inkt.Wacht met het afdrukken, verwijder de verschillende toners en reinig de printer grondig. Download het retourformulier en stuur het terug.
Alledaagse problemen met de Olivetti B0771 inkt.

Veelgestelde vragen

Hoeveel betaal ik voor een Olivetti B0771 toner zwart toner?
De gemiddelde kostprijs van de Olivetti B0771 met kleur zwart (black) toner is doorgaans +/- €130,17 excl. btw (dat is €157,50 inclusief de btw). Op het moment dat je een multipack of duoverpakking selecteert betaal je uiteindelijk zo’n €315,00. Door te printen met een huismerk toner met het OEM-nummer B0771 dalen de printkosten aanzienlijk. De prijs van de deze huismerk-toners is voordeliger (+/- €78,75) en je kunt er veel meer printjes mee maken (meer milliliters).

De printer detecteert de toner cartridge niet, wat nu?
Af en toe valt het voor dat een nieuw patroon het niet doet. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: check of de patronen goed geplaatst zijn, en achterhaal of je het stukje tape los hebt gemaakt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren.

Is het Olivetti B0771 toner zwart huismerk alternatief een aanrader?
Een huismerk B0771 alternatief inkopen is over het algemeen lucratief. Namaak inkt is soms wel 50% goedkoper vergeleken met originele inkt. De winkelprijs is goedkoper en de patronen zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de prints wordt nauwelijks beïnvloed. Een negatieve kant is dat je soms te maken hebt met foutmeldingen. Dit kan je meestal simpel oplossen.

Tegen lage kosten de Olivetti B0771 toner navullen?
Het bijvullen van een toner is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Voor deze handeling bestel je een speciale set navulinkt voor het Olivetti inktpatroon. Online lees je daarvoor veel tips: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. In stap 2 injecteer je de zwarte inkt in het gaatje zoals aangegeven. Daarna mag je het product opnieuw assembleren. Als check test je of de vernieuwde Olivetti inkt goed werkt door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie