bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

Inkt HP DeskJet 882C

Probleemloos inkt voor de HP DeskJet 882C bestellen en laten bezorgen? Door middel van onze inktvergelijker vind je de betrouwbaarste shops en forse kortingen voor toners en inktcartridges die passen in je printer. Hierdoor ontdek je direct goedkope kleureninkt (cyaan, magenta, geel) en niet te vergeten zwarte inkt die passen in de deskjet 882c in januari 2023. Daarbij vind je op inktaanbieding.nl tips om goedkoper te printen, details met betrekking tot namaak inkt en printfouten en errorcodes.

 • Inktcartridges vind je al vanaf €16,75.
 • Je hebt diverse kleuren voor de deskjet 882c: Blauw (Cyaan), Roze (Magenta) Geel (Yellow) en Zwart.
 • Er worden diverse soorten aangeboden: imitatie inkt of originele inkt van HP.
 • Alternatieve inkt is voordeliger en is volledig gevuld. Hierdoor bespaar jij tot maar liefst 60%.
 • Een populair inktproduct is de HP 45 XL zwart.
 • Aanbeveling: bespaar met een voordeelverpakking.

Snelkeuze: Webshops met goedkoopste inkt voor HP DeskJet 882C | Tips om te besparen op de printkosten | Welke inkt heb ik nodig voor de deskjet 882c? | Hoe moet ik inkt vervangen? | Huismerk inkt kopen | Veelgestelde vragen (FAQ)

MerknaamHP
Printerseriedeskjet
Modelnummer882c
Soort printerInkjet
Populaire cartridgeHP 45 XL zwart
Geschatte prijs € – €€

Goedkoopste HP DeskJet 882C printerinkt kopen (januari 2023)

Printen is niet goedkoop. Een A4-tje met tekst kost al snel €0,05 en een full-color al snel €0,11 per printje. Door gebruik te maken van de goedkoopste HP DeskJet 882C cartridges kan een gemiddeld huishouden jaarlijks tientallen euro’s besparen. Een willekeurige winkel binnenlopen voor nieuwe inkt is meestal nogal prijzig. Het is vaak extra voordelig als je het online koopt. Dat toont de bekende prijsvergelijking van de Consumentenbond. Dit speelt met name bij HP originele merktoners en merkcartridges. In onderstaand overzicht check je de meest populaire online aanbieders waar je veilig en eenvoudig inktpatronen kunt bestellen. Per winkel tonen we of ze alternatieve inkt of ook merkinkt bezorgen.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

Goedkoper printen met deze bespaartips
Printen voor een gunstig tarief met de deskjet 882c? Hierna kan je aan de slag met meerdere adviezen die helpen om nog goedkoper te printen.

 • Kies voor huismerk inkt. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde en je bespaart op deze manier al gauw 55%.
 • Probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen. Kleureninkt is relatief duur.
 • Benut de verschillende functies van jouw printer. Bij het afdrukken heb je verschillende keuzes als draft mode. Je merkt dat de kwaliteit wat minder is, alleen het printje heeft 10 – 15% minder inkt nodig.
 • Selecteer een zuinig lettertype als Ecofont of Calibri.
 • Kies voor de optie dubbelzijdig printen. Dit zorgt voor minder papierverspilling.
 • Haal de printer van het stroomnet als er geen afdruktaken zijn. Zo voorkom je onnodig reinigen.

Welke inkt heb ik nodig voor de deskjet 882c?

Ontvang je een berichtje dat de inktvoorraad op is? Tip: Inktniveau waarschuwingen zijn een schatting. Je hoeft dus ook niet direct te handelen. Zorg altijd voor een kleine voorraad voor thuis en vervang de inkt pas als de prints niet meer goed leesbaar zijn.

De all-in-one HP DeskJet 882C is een inkjetprinter. Deze gebruikt cartridges. Check eerst welke kleur (geel, magenta, cyaan of zwart) vervangen dient te worden. Daarna bekijk je welk type inkt past. Daar kan je gemakkelijk achter komen.

 1. Het makkelijkste is om te zoeken op cartridgenummer of fabriekscode. Dit is te vinden op het patroon dat nu in de printer zit.
 2. Zoek op printernaam. Denk dan aan 882c uit de serie deskjet van het merk HP.
 3. Bekijk de doos/handleiding; hierin is alles wat je moet weten te vinden.

Bij veel webshops zoals printershop en Paradigit vind je ook huismerk-varianten. Deze zijn goedkoper en hebben meer ML inkt inhoud. Meer informatie lees je in dit stukje.

TypeKleurInfo
HP DeskJet 882C CyaanBlauwBlauwe inkt voor onder andere Oceaanblauw of RAL 5012.
HP DeskJet 882C MagentaRozeRoze inkt voor o.a. Heidepaars of RAL 3026.
HP DeskJet 882C YellowGeelGele inkt voor tinten als Zwavelgeel of RAL 1019.
HP DeskJet 882C Key / BlackZwartZwarte inkt voor het printen van echt zwart.
Tabel met beschikbare inktcartridges voor de deskjet 882c.

Toepasbare cartridges voor een deskjet 882c.
Wij hebben onderstaande gekozen die passen in deze printer.

 1. HP 45 XL zwart


Voordelige HP DeskJet 882C cartridge vervangen

De juiste inkt gevonden? Start dan het proces om de cartridge te vervangen. Hierna staat adviezen waar we je dit stap-voor-stap uitleggen.

Uitleg cartridges deskjet 882c vervangen

 1. Welke kleuren moet ik vervangen?

  Je windows of mac PC zal een melding tonen welk CMYK patroon er aan vervanging toe is.

 2. Lege cartridge uit het aparaat halen

  Open het middengedeelte van de printer en klik de lege patronen eruit. Zet het niet bij het afval. Let op: dit behoort tot chemisch afval.

 3. Pak de nieuwe inkt erbij

  Haal de nieuwe cartridge uit het doosje. Verwijder de tape zoals weergegeven in de handleiding.

 4. Nieuwe inktcartridge in het apparaat plaatsen

  Plaats het inktpatroon in de houder. Druk deze stevig aan en sluit de klep.

 5. Inktcontrole

  De printer controleert de geplaatste inkt. Zodra je de stappen juist uitgevoerd hebt wordt het actuele inktniveau getoond. Tevens kan er een testprint worden afgedrukt.

printerinkt-HP DeskJet 882C

Beste HP DeskJet 882C huismerk printerinkt kopen

Zit er niet meer genoeg inkt in jouw deskjet 882c? Dan ga je nieuwe inkt bestellen. Er zijn twee mogelijkheden: originele inkt van HP of huismerk cartridges. Klooninkt leidt tot wel 60% lagere printkosten, heeft een groter inhoud en heeft dezelfde hoge kwaliteit als originele merkinkt.

Hoe zit het met huismerk inkt?
Gerecyclede huismerk cartridges zijn originele merkpatronen die opnieuw zijn gevuld en getest. Dit navullen gebeurt vaak door speciale bedrijven en zijn tot wel de helft zo goedkoop. Huismerk-inkt is doorgaans 100% gevuld, terwijl dat bij officiële merkproducten er nog wel eens aan schort. De printkosten dalen dus aanzienlijk. De kwaliteit van een afdruk is nagenoeg hetzelfde i.v.m. standaard inkt. 

Veel voorkomende problemen bij het installeren van een huismerk cartridge
In enkele gevallen laat de printer een foutmelding zien bij het in gebruik nemen van imitatie inkt. Dat komt omdat HP liever heeft dat jij hun originele cartridges toepast. Dit type foutmelding wegklikken en doorgaan met printen. Blijft de printer foutcodes geven? Je checkt hieronder diverse snelle tips.

 1. Check of je de geschikte namaak cartridge hebt gekocht.Vind uit welk modelnummer het is en controleer of deze klopt met de fabriekscode van een origineel patroon.
 2. Zet de printer terug naar fabrieksinstellingen. Je kunt de printer even 30 minuutjes uit laten staan.
 3. Check of de inktcartridge wel goed vast zit.
 4. Bij nieuwere printers moet je wel eens eerst een (test)afdruk maken met de meegeleverde inkt. Als dat is gelukt is het gebruik van alternatieve inkt mogelijk.
 5. Onderzoek of je het stukje tape weg hebt gehaald.
 6. Gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten te cleanen.
 7. Gebruik altijd de nieuwste software en drivers. Deze vind je op de website van HP.
 8. Reinig de verstopte printkop.

Veelgestelde vragen met antwoorden

De printer print geen zwart omdat de kleur op is, wat kan ik doen?
Diverse printers weigeren zwart-wit te printen wanneer de roze, gele of blauwe inkt op is. Dat is erg vervelend. Gelukkig kan je toch vaak alleen met zwarte inkt printen. Start met het kiezen voor enkel zwart-wit afdrukken. Geen effect? Plak een stuk donker plakband over het venstertje van de lege HP DeskJet 882C cartridge.

Bestaat de optie inkt reinigen voor de deskjet 882c?
Veel apparaten draaien automatisch een reinigingsprogramma zodat de printkop langer meegaat. Zodoende blijft de print kwaliteit goed. Zo nu en dan uw HP cartridges even nakijken en schoonmaken is slim om te doen. Het systeem vertelt je wanneer het gereinigd moet worden. Ook in de standby-modus worden er printeronderhoud programma’s uitgevoerd.

Kan ik de inkt voor de HP DeskJet 882C hervullen?
Er bestaan unieke navulbare patronen in de handel. Dit zijn inktpatronen die je zelf opnieuw kunt aanvullen met navulinkt. In de regel kan je dit ook laten doen bij printshops die hierin gespecialiseerd zijn. Deze experts faciliteren goedkope kloon producten en verstrekken geen originele HP cartridge-inkt.

Kan ik zelf de software en drivers updaten voor een deskjet 882c?
Een printapparaat gebruiksklaar maken kost tegenwoordig niet veel tijd. Gewoonlijk detecteert een windows of Mac computer een printer gelijk nadat deze wordt ingeschakeld. Denk wel aan de up-to-date printersoftware. De meest recente versie vind je op het gebruikersportaal van HP. De betrouwbare printer drivers voor de deskjet 882c staan op de website van HP. In het supportcenter vind je ook additionele assistentie als handleidingen, onderhoudstips en meer informatie rondom veel voorkomende problemen.

Wat te doen bij een error code of storing bij de deskjet 882c?
Een printerstoring is ongewenst en komt nooit gelegen. De foutcodes zijn soms erg onduidelijk. Deze error-codes worden uitgelegd via de portalen en via supportmedewerkers. Veel voorkomende HP DeskJet 882C storingen zijn; printkop fout, reiniging, slechte verbinding met mobiele apparaten, vastgelopen papier, geen inkt, slecht leesbare tekst, wil niet scannen, afdrukken kost veel inkt, wil niet printen, cartridgeprobleem.

Hoe maak ik een printer geschikt voor het netwerk?
De nieuwere HP printersystemen verschaffen draadloze WiFi functionaliteiten (wireless / airprint). Dit heeft als voordeel dat je het apparaat ook kunt benaderen vanaf jouw PC / laptop die niet rechtstreeks is aangesloten. De deskjet 882c WiFi printer kun je dan eenvoudig online bereiken. Eveneens kan je ook printen en scannen via de officiële app op een iPad of telefoon.

Is er ook een printerinkt abonnement?
Vandaag de dag zien we meerdere merken en aanbieders die speciale inkt-abonnementen aanbieden. Het printermerk stuurt automatisch 4 wekelijks, om de paar maand of op momenten dat je andere inkt nodig hebt een gevulde voordelige cartridge. Door hiervan gebruik te maken kan je niet meer vergeten inkt te kopen en kun jij ervan op aan dat de printer 100% zeker werkt. Er bestaan meerdere cartridge abonnementen. Van eenvoudig (50 prints per maand) tot duur (250-1000 prints per maand).

Plaats een reactie