bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

Lexmark 24B5807 zwart / black toner

Koop jij ook altijd de goedkoopste Lexmark 24B5807 inkt toner? Via onze vergelijker vind je de meest bekende printwinkels voor extra goedkope toners. Het artikel Lexmark 24B5807 toner zwart met de kleur zwart (black) kan jij toepassen voor al jouw basic zwart-wit printjes. Je kunt kiezen uit verschillende merkartikelen van Lexmark. Heel wat inktshops zoals bijvoorbeeld Inktdiscount.nl & Inkt.nl verstrekken ook uitstekende huismerk-artikelen. De verkoopprijs is erg interessant, ze hebben doorgaans meer milliliters en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde vanafprijs€194,50
Huismerk verkoopprijs€97,25
LeverancierLexmark
SoortLexmark 24B5807 toner zwart
Artikelcode24B5807
Officiële kleurzwart
Printcapaciteit12.000 prints
EAN-code0734646343695

Goedkoopste Lexmark 24B5807 inkt bestellen oktober 2022

De capaciteit van de 24B5807 toner is 12.000 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merktoners. Je krijgt het dan een stuk goedkoper in vergelijking met kleine winkels. 112supplies & Inkt-bestellen.nl zijn erkende verkooppunten waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Lexmark toners. Ze verkopen heel veel verschillende producten en geven advies / service. Dikwijls hebben zij ook een betrouwbaar huismerk.

 • Inkt deals is aan te schaffen bij verkooppunten zoals 112supplies en Office Centre.
 • Originele 24B5807 inkt toners koop je online vanaf €194,50.
 • Lexmark imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De kwaliteit is gewoon erg goed.
 • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of een multipack (voordeelverpakking) en geen losse verpakkingen. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Instructies om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, test de diverse eco-printinstellingen (alseco-modus) en probeer lettertypes zoals Century Gothic of Calibri.
 • Via deze site vergelijk je gespecialiseerde printwinkels waar je eenvoudig 24B5807 toner aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Lexmark 24B5807 toner zwart vergelijken
Lexmark toners zijn normaal gesproken vrji duur. Dit soort zwarte tonercartridge heeft een adviesprijs van €213,95. In de webshops is dat voordeliger. Hier zijn ze er al vanaf €194,50. De meest gunstige optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze zijn er al vanaf €97,25. Meer daarover lees je onder het kopje het hoe en waarom van huismerk-inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Lexmark 24B5807 toner zwart originele inkt€194,50
Lexmark 24B5807 toner zwart multipack (merk toners)€389,00
Lexmark 24B5807 toner zwart huismerk inkt * €97,25
Lexmark 24B5807 toner zwart huismerk duopack * €194,50
Overzicht met prijzen van de 24B5807 tonercartridge (black) in oktober 2022. * Voorwaarden: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Waar kan ik de inktpatronen van Lexmark bestellen?

Snel Lexmark 24B5807 inkt kopen? Deze inkt (en eigen-merk alternatieven) zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel op internetplatformen als in de retail. Onze tip: koop altijd bij een webwinkel die zich focust op inkt. Zij helpen bij problemen, bezorgen supersnel aan huis en hanteren doorgaans een prima huismerk.

 • Winkels in de buurt: Bruna, Action, Handyman, Albert Heijn, Expert, Primera, Jumbo, Media Markt.
 • Bekende webshops als Bol.com, Ebay, Blokker, Fonq, Wehkamp, Amazon hebben ook een uitstekend aanbod.
 • De bekende inktaanbieders als Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl kunnen snel uit voorraad leveren, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en communiceren dikwijls fikse kortingen.
lexmark-24b5807-zwart-black-toner

Originele zwarte 24B5807 inkt van Lexmark bestellen en laten bezorgen

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De Lexmark 24B5807 toner zwart originele zwarte toner voorziet hierin. De toners zijn afkomstig van Lexmark en leveren de mooiste afdrukken. De patronen doen altijd en je vermijdt lastige foutmeldingen. Ons advies als je hoge kwaliteit prints wilt en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele patronen van Lexmark leveren de mooiste printjes.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen frustrerende storing en meldingen. Het doet wat het met doen.
 • De negatieve kant van originele merktoners is dat het nogal duur is (gemiddeld kost het €194,50).

Lexmark 24B5807 toner zwart huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Koop dan eens imitatie inkt van derde leveranciers. Het 24B5807 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en is tot wel de helft zo goedkoop. Deze besparing is mogelijk dankzij een hele lage prijs per toner en doordat deze inktpatronen volledig worden gevuld. Een goed gevulde toner tegen de scherpste prijs. Ons advies als je met name let op de prijs.

 • Lexmark 24B5807 huismerk toners zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Het grootste voordeel is dat je meer inkt krijgt in vergelijking met originele inktpatronen.
 • De printkwaliteit is verrassend goed (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • Een aandachtspunt bij imitatie inkt is dat je last hebt van errors of foutmeldingen.

Storingen en fouten bij het vervangen van jouw toners

Heb je deze zwart inkt van Lexmark verwisseld maar blijf je problemen ondervinden? In de onderstaande tabel bekijk je bekende printproblemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Dit kan voorkomen bij klooninkt. Klik het venster weg en probeer gewoon te printen.
Geen toner gevonden.Onderzoek of je het plakkertje goed verwijderd hebt en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Vage vlekken en strepen op de afdruk.Check of je toners goed in de printer zitten en selecteer het onderhoudsprogramma.
De inkt is uitgedroogd.Start handmatig het reinigingsprogramma op om de printkop te reinigen. Wat je kunt doen isom regelmatig een testpagina af te drukken.
De printer / tonercartridge lekt inkt.Breek de afdruktaak af, verwijder snel alle toners en zorg dat je alles grondig reinigt. Download het retourformulier en stuur het terug.
Algemene issues aangaande Lexmark 24B5807 inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Hoeveel betaal ik voor een Lexmark 24B5807 toner zwart toner?
De gemiddelde kostprijs van de Lexmark 24B5807 bedoeld voor de kleur zwart (black) toner is om en nabij de €160,74 excl. de btw (dat is €194,50 inclusief de btw). Wanneer je een multipack of voordeelverpakking koopt betaal je zo’n €389,00. Door te printen met een huismerk toner met het nummer 24B5807 betaal je veel minder. De aanschafprijs van deze huismerk-toners is goedkoper (+/- €97,25) en je kunt er veel meer printjes mee maken (meer inhoud).

De printer detecteert de toner cartridge niet, wat kan ik doen?
Soms gebeurt het dat een net nieuwe toner niet wordt opgepakt. Loop eerst de volgende punten eens na: loop de patronen in de printer na, en onderzoek of je het plakkertje los hebt gemaakt. Loop de printersoftware na of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Neem de toner af met een pluisvrije doek en voer onderhoud aan de printkop uit.

Is het Lexmark 24B5807 toner zwart huismerk alternatief interessant?
Het huismerk 24B5807 alternatief nemen is normaal gesproken erg aantrekkelijk. Namaak inkt is tot wel 50% goedkoper ten opzichte van merk-inkt. Het tarief is lager en deze patronen worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit van de prints wordt nauwelijks beïnvloed. Nadeel is dat je soms te maken hebt met storingscodes en foutmeldingen. Dit kan je meestal zelf oplossen.

Tegen lage kosten de Lexmark 24B5807 toner navullen?
Een toner opnieuw bijvullen kan je zelf ook thuis doen. Om dat te doen koop je een handige navulset inclusief inkt voor het Lexmark inktpatroon. Op verschillende DIY-websites lees je daarvoor veel tips: Verwijder de capsule. Nu spuit je de zwarte inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Als dat gelukt is kun jij het artikel met elkaar verbinden. Tenslotte probeer je of de vernieuwde Lexmark inkt correct functioneert door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie