bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

Inkt HP Photosmart C4194

Goedkoop en snel inkt voor de HP Photosmart C4194 bestellen en laten bezorgen aan huis? Met behulp van onze inktvergelijker check je de voordeligste aanbieders en aantrekkelijke acties voor toners en cartridges voor elke printer. Online ontdek je eenvoudig goedkope kleureninkt (geel, cyaan, magenta) en uiteraard ook zwarte inkt die geldig zijn voor de photosmart c4194 in januari 2023. Evenzeer ontdek je op deze pagina slimme bespaartips, adviezen betreffende huismerk-inkt en technische specificaties.

 • Inktcartridges kan je bestellen vanaf €15,75.
 • Beschikbare kleuren voor de photosmart c4194: Zwart, Geel (Yellow), Roze (Magenta) en Blauw (Cyaan).
 • Er zijn grofweg 2 opties: klooninkt of originele inkt van HP.
 • Navulbare inkt is voordeliger en wordt bovendien geheel gevuld. Zodoende bespaar je al snel 50%.
 • Een bekend product is de HP 337XL + HP 343XL Voordeelbundel.
 • Let op: kies voor een voordeelverpakking.

Spring direct naar: Goedkoopste inkt voor HP Photosmart C4194 | Tips om slimmer en goedkoper te printen | Welke inkt heb ik nodig voor de photosmart c4194? | Stappenplan inkt vervangen | Huismerk inkt bestellen | Veelgestelde vragen van onze bezoekers

MerknaamHP
Seriephotosmart
Modelnummerc4194
Type printerInkjet
Veel gebruikte cartridgeHP 337XL + HP 343XL Voordeelbundel
Prijsindicatie €€€

Goedkoopste HP Photosmart C4194 printerinkt kopen (januari 2023)

Printen is nu eenmaal duur. Een eenvoudige zwart-wit afdruk kost al snel €0,04 – €0,06 en met kleur om en nabij de €0,08 – €0,11 voor een a4. Wanneer je kiest voor de goedkoopste HP Photosmart C4194 cartridges kan je jaarlijks veel geld besparen. Een bezoek brengen aan een kleine plaatselijke winkel voor een inktpatroon is in veel gevallen een duur grapje. Je kunt veel geld besparen als je het online koopt. Dit blijkt keer op keer uit de grootste prijsvergelijking die de Consumentenbond uitvoert. Dit zien we vooral bij HP originele merktoners en merkcartridges. In onderstaand overzicht check je de meest bekende aanbiederswaar je gerust gemakkelijk de juiste inkt kan bestellen. Per webshop zie je of ze huismerk inkt en/of originele inkt bezorgen.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

Tips om te besparen op de printkosten
Voordelig printen met de photosmart c4194? In het lijstje hierna vind je de beste aanwijzingen om te besparen op de printkosten.

 • Bestel altijd huismerk inkt. De kwaliteit is uitstekend en zo bespaar jij tot maar liefst 50%.
 • Probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen. Kleureninkt is gewoon een stuk duurder.
 • Kies de voordelige printinstellingen. Zo kan je vaak kiezen voor de optie snel-modus. De print zal iets minder donker zijn, maar het verbruikt al snel 10% minder inkt.
 • Test het gebruik van lettertypes als Ecofont Sans en Times New Roman.
 • Kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen. Het papier dat je bespaart is aanzienlijk.
 • Trek de stekker uit de printer als deze een tijdje stil staat. Zo vermijd je dat de printer te vaak reinigt (wat weer inkt kost).

Wat is geschikte inkt voor de photosmart c4194?

Krijg je een notificatie dat de inkt op is? Let op: Deze popups worden doorgaans te vroeg afgegeven. Vervang nooit direct de inkt. Zorg dat je een nieuwe cartridge/toner achter de hand hebt en start pas met het vervangen zodra de afdrukken te licht worden.

De all-in-one HP Photosmart C4194 is een zogeheten inkjetprinter. Hij print op basis van cartridges. Controleer eerst welk kleurenpatroon er lees is (roze, geel, blauw of zwart). Ook achterhaal je welk typenummer geschikt is. Daar kom je eenvoudig achter.

 1. Je kunt het handigste zoeken op cartridgenummer of fabriekscode. Deze vind je aan de zijkant of voorkant.
 2. Zoek specifiek op het modelnummer. Hier betreft het de c4194 uit de serie photosmart van het merk HP.
 3. Doorzoek de handleiding; daar vind je ook welke patronen je kunt gebruiken.

Bij de meeste webwinkels als Inktweb.nl en Paradigit vind je vaak een huismerk-alternatief. Deze zijn goedkoper en bevatten een grotere inhoud inkt. Een uitgebreidere uitleg vind je hier.

TypeKleurInfo
HP Photosmart C4194 CyaanBlauwBlauwe inkt voor onder andere Ultramarijn blauw of RAL 5001.
HP Photosmart C4194 MagentaRozeRoze inkt voor tinten als Aardbeirood of RAL 3026.
HP Photosmart C4194 YellowGeelGele inkt voor onder andere Signaalgeel en RAL 1024.
HP Photosmart C4194 Key / BlackZwartZwarte inkt voor het printen van tekst.
Tabel met verschillende inktcartridges voor de photosmart c4194.

Werkende cartridges die passen in de photosmart c4194.
Onze expert heeft de volgende gekozen die geschikt zijn voor deze printer.

 1. HP 337XL + HP 343XL Voordeelbundel
 2. HP 337XL inktcartridge Zwart
 3. HP 343XL inktcartridge Kleur


Voordelige HP Photosmart C4194 cartridge vervangen

Is de nieuwe inkt thuisbezorgd? Gebruik dan ons stappenplan om een cartridge te plaatsen. Hieronder vind je adviezen waar we je dit stap-voor-stap uitleggen.

Uitleg cartridges photosmart c4194 vervangen

 1. Welke kleuren vervangen?

  De software op de PC zal een melding tonen met info over de CMYK-patronen inhoud.

 2. Oude cartridge uit het aparaat halen

  Open de printerkap en haal het oude patroon eruit. Gooi het nooit zomaar weg. Zoek uit waar je ze het beste kunt weggooien.

 3. Verwijder verpakkingsmateriaal

  Haal de nieuwe cartridge uit de verpakking. Verwijder het transparante zegel zoals je kunt zien in de bijgeleverde instructies.

 4. Nieuwe cartridge in de printer plaatsen

  Plaats het inktpatroon in de daarvoor bedoelde sleuf. Zorg dat deze goed bevestigd zit en doe de klep weer dicht.

 5. Nieuwe inkt laden

  De printer gaat nu starten met een validatieproces van de nieuwe inkt. Als je de inkt op de juiste manier geplaatst hebt zal de storingscode verdwijnen. Je kunt weer afdrukken.

printerinkt-HP Photosmart C4194

Beste HP Photosmart C4194 huismerk printerinkt kopen

Kan je niet meer printen met jouw photosmart c4194? Dan bestel je nieuwe inkt. Je hebt twee opties: originele inkt van HP of huismerk cartridges. Klooninkt zorgt voor een besparing tot wel 60%, heeft 25% meer ml inhoud en biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit als originele inkt.

Hoe werkt huismerk inkt?
Gerecyclede huismerk cartridges zijn officiele merkartikelen die bijgevuld en opnieuw uitgegeven worden. Dit navullen gebeurt vaak door erkende specialisten en de prijs is erg concurrerend. Huismerk-inkt is tot het maximale niveau vol, terwijl dit bij originele inktpatronen niet altijd aan de orde is. Het is dus een slimme manier om te besparen. De afdrukkwaliteit komt overeen met officiële inkt. 

Problemen bij het installeren van een huismerk cartridge
Af en toe heb je te maken met een foutmelding wanneer je een patroon plaatst met imitatie inkt. Dit probleem ontstaat doordat HP je wil dwingen dat jij hun eigen cartridges gebruikt. Deze foutmelding wegklikken en doorgaan met printen. Lukt printen dan alsnog niet? Je treft verderop nog wat adviezen.

 1. Ga eerst na of je de goede navulbare cartridge hebt. Zoek uit welk modelnummer erop staat en check of deze in lijn is met de fabriekscode van een origineel patroon.
 2. Start de printer opnieuw. Je kunt de printer even 30 minuutjes uit laten staan.
 3. Controleer of de inktcartridge wel goed vast zit.
 4. Bij nieuwere printers moet je vaak eerst een printje maken met de (meegeleverde) inkt. Hierna kun jij kiezen voor alternatieve inkt.
 5. Bekijk of je het ontluchtingslabel hebt weggedaan.
 6. Maak de contactpunten voorzichtig schoon.
 7. Update de software (firmware) van de printer. Zie ook de website van HP.
 8. Mogelijk is de printkop verstopt. Start het reinigingsprogramma.

Bekijk de veelgestelde vragen

Mijn printer print geen zwart omdat kleur op is, is dit op te lossen?
Meerdere printers blokkeren de zwart-wit functie in het geval dat 1 andere kleur (geel, cyaan, magenta) op is. Dat is erg vervelend. Gelukkig zijn er verschillende oplossingen. Kies allereerst bij de printerinstellingen voor enkel zwart-wit afdrukken. Is dit geen optie? Plak wat schilderstape over op het plastic venstertje van de lege HP Photosmart C4194 cartridge.

Waarmee kan ik de inkt reinigen voor de photosmart c4194?
Het gros van de printproducten hebben een intern reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. Zodoende blijft de printer mooie afdrukken maken. Maandelijks de HP cartridges schoonmaken wordt ook geadviseerd. Je model vertelt je wanneer het reinigingsprogramma moet worden uitgevoerd. Ook in de standby-modus zal de printer regelmatig onderhoudstaken uitvoeren.

Hoe kan ik de inkt voor de HP Photosmart C4194 navullen?
Er zijn speciale navulbare artikelen voor handen. Dit zijn hervulbare cartridges / toners die – als ze leeg zijn – opnieuw gevuld kunnen worden met navulinkt. In de regel kan dit ook worden gedaan door ondernemingen die alle benodigde materialen in huis hebben. Deze experts werken met laag geprijsde namaak artikelen en geen originele HP cartridge-inkt.

Hoe kan ik software en drivers updaten voor de photosmart c4194?
Printers en scanners installeren en klaar maken voor gebruik kost tegenwoordig niet veel tijd. Gewoonlijk detecteert jouw Mac of windows laptop de printer binnen een minuut. Vergeet echter niet de relevante printersoftware. Dat kun je downloaden via de support-pagina van HP. De meest actuele printer drivers voor een photosmart c4194 staan voor je klaar op de website van HP. In het supportcenter biedt de leverancier ook additionele informatie zoals instructies, de juiste instellingen en hulp voor het oplossen van problemen.

Wat te doen bij een error code of storing bij de photosmart c4194?
Een printerstoring is vervelend maar is soms makkelijk op te lossen. De printer laat foutcodes zien. Dergelijke foutmeldingen worden uitgelegd op de support-pagina en via supportmedewerkers. Veel voorkomende HP Photosmart C4194 storingen zijn; geen inkt, printkop fout, slechte verbinding met mobiele apparaten, geen wifi, vastgelopen papier, afdrukken kost veel inkt, wil niet scannen, langzaam, wil niet printen, cartridgeprobleem.

Kan ik via het netwerk ook printen?
De huidige HP all-in-one printers werken met Wifi en Airprint voor draadloos printen. Groot voordeel is dat je overal in huis kunt printen met elk gewenst device (laptop, PC, smart devices). De photosmart c4194 WiFi printer kan je zo vanuit het hele huis bedienen. Eveneens kan er worden geprint met een tablet (iPad) app of via de smartphone.

Hoe handig is een printer abonnement?
Vandaag de dag zien we steeds meer merken waar je een inkt-abonnement kunt nemen. Een winkel of fabrikant stuurt dan om de 30 dagen, om de 3 maanden of op het moment dat het inktniveau laag is een gevulde voordelige cartridge. Met die service weet je zeker dat je altijd over voldoende inkt beschikt en kan je ervan uitgaan dat de printer je niet laat zitten. Maak een keuze uit velerlei cartridge abonnementen. Van budget (50 prints per maand) tot exclusief (500 prints per maand).

Plaats een reactie