bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Epson T9073 C13T907340 magenta / roze / rood cartridge

Wil jij ook de goedkoopste Epson T9073 C13T907340 inktcartridge? Op deze pagina helpen wij jou aan een overzicht met de meest populaire verkopers voor spotgoedkope cartridges. Het artikel Epson T9073 met kleur magenta (roze / rood) is ideaal voor scherpe kleurrijke afdrukken. Kies bijvoorbeeld voor “echte” cartridges van Epson. Meer en meer leveranciers als o.a. Inkt-bestellen.nl of 123inkt faciliteren ook uitstekende huismerk-artikelen. Deze zijn veel lager geprijsd, ze hebben een grotere inhoud inkt en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€87,50
Huismerk vanafprijs€43,75
LeverancierEpson
ArtikelEpson T9073
ProductcodeC13T907340
Kleur omschrijvingmagenta
Hoeveelheid (ml)69 milliliter
Capaciteit6.000 prints
EAN-nummer8715946548807

Goedkoopste Epson T9073 C13T907340 inkt bestellen juli 2024

Het volume (ml) van de C13T907340 cartridge is 69 milliliter. De printcapaciteit is 6.000 prints. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Dat kan daar veel voordelige als je het vergelijkt met fysieke winkels. replacedirect & Inktdiscount.nl zijn goede adressen voor het kopen van originele Epson inktcartridges. Ze bieden een uitstekend assortiment en staan bekend om hun goede klantenservice. In de regel leveren zij ook een prima huismerk.

 • Inkt aanbiedingen koop je via internet bij winkels als 123inkt of Totaalinkt.shop .
 • Originele C13T907340 inktcartridges koop je online vanaf €87,50.
 • Epson imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde.
 • Neem een hoge capaciteit XL-cartridge (volume) of multipacks (voordeelverpakkingen) en geen losse verpakkingen. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Instructies om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, test de diverse eco-printinstellingen (bijvoorbeeld draft mode) en probeer lettertypes zoals Ecofont Sans & Brush Script.
 • Via dit portaal vind je de directe links naar gespecialiseerde leveranciers waar je moeiteloos C13T907340 cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Epson T9073 C13T907340 magenta / roze / rood vergelijken
Epson inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Deze roze en rode inktcartridge heeft een prijs van zo’n €96,25. Bij de inktshops is het goedkoper. Hier zijn ze er al vanaf €87,50. De meest gunstige optie is alternatieve huismerk inkt. Deze kosten komen neer op zo’n €43,75. Ook interessant: de voordelen en nadelen van het huismerk. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Epson T9073 originele inkt€87,50
Epson T9073 multipack (merkcartridge)€175,00
Epson T9073 huismerk inkt * €43,75
Epson T9073 huismerk duopack * €87,50
Tabel met prijzen voor de C13T907340 cartridge (roze / rood) in juli 2024. * N.b.: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Epson inkopen?

Gelijk Epson T9073 C13T907340 inkt kopen? Dit inktpatroon of huismerk alternatieven zijn vaak op voorraad. Zowel bij internet-leveranciers als bij kantoorwinkels. Onze tip: koop altijd bij een webwinkel die zich focust op inkt. Dergelijke aanbieders hebben betrouwbare service, kunnen uit eigen magazijn leveren en hanteren doorgaans een prima huismerk.

 • Regionale winkels: Bruna, Action, Handyman, Albert Heijn, Expert, Primera, Kruidvat, Jumbo.
 • Grote platformen als Coolblue, Bol.com, Fonq, Blokker, Wehkamp, Amazon hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Echte inktwebwinkels als Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl kunnen snel uit voorraad leveren, hebben de beste ondersteuning en zijn het scherpst qua prijs.
epson-t9073-c13t907340-magenta-roze-rood-inktcartridge

Originele roze en rode C13T907340 inkt van Epson bestellen en laten bezorgen

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De Epson T9073 originele roze en rode inktcartridge is dan de beste koop. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van Epson en zorgen voor de mooiste printjes. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je krijgt geen vervelende storingscodes en foutmeldingen. Een aanrader als je wilt printen in hoge kwaliteit en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele inktcartridges van Epson bieden de beste kwaliteit prints.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen hinderlijke errors of foutcodes. Printen werkt altijd.
 • Een aandachtspunt bij merkcartridges is dat het vrij duur is (gemiddeld genomen €87,50).

Epson T9073 huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Overweeg dan klooninkt van een ander merk. Het C13T907340 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en zorgt voor een besparing tot wel 60%. De besparing komt tot stand door een scherpe stukprijs en omdat deze patronen meer inkt bevatten. Een goed gevulde cartridge tegen de scherpste prijs. Een aanrader als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Epson T9073 C13T907340 magenta / roze / rood huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat je meer inkt krijgt wanneer je het afzet tegen originele producten.
 • De printkwaliteit is bijna net zo goed (helemaal als je het meest in zwart print).
 • Een minpunt van huismerk inkt is dat je ongemak kunt ervaren door errors of foutcodes.

Storingen en fouten bij het vervangen van je cartridges

Heb je de (huismerk) magenta inkt van Epson geplaatst maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In het onderstaande overzicht bekijk je veel voorkomende inktproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Komt soms voor bij namaak-inkt. Negeer de melding en probeer gewoon te printen.
Geen cartridge gevonden.Kijk of je het plakkertje hebt weggedaan en maak de contactpunten schoon.
Ik zie strepen op mijn printjes.Voer een cartridges check uit en start het onderhoudsprogramma op.
De printerinkt droogt uit.Zoek naar het reinigingsprogramma om zo de printkop te reinigen. Het is ook een idee om even elke week een testafdrukje te doen.
De inktcartridge lekt.Stop met printen, haal voorzichtig de cartridges uit het apparaat en zorg dat je alles grondig reinigt. Download het retourformulier en stuur het terug.
De meest voorkomende afdrukproblemen met de Epson T9073 C13T907340 inkt.

Veelgestelde vragen

Wat is de verkoopprijs van de Epson T9073 inktcartridge ?
De prijs van een Epson T9073 C13T907340 met kleurcode magenta (roze / rood) cartridge is gewoonlijk €72,31 excl. de btw (dat betekent €87,50 inclusief de btw). Op het moment dat je een multipack of duoverpakking selecteert liggen de kosten op zo’n €175,00. Met een huismerk cartridge met het nummer C13T907340 dalen de printkosten aanzienlijk. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges is goedkoper (+/- €43,75) en je kunt er meer afdrukken mee maken (meer volume).

Mijn printer herkent de inktcartridge niet, welke stappen moet ik doorlopen?
Soms komt het voor dat een nieuw inktpatroon niet meteen werkt. Loopt dan de volgende checklist na: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en achterhaal of je de beschermingstape juist verwijderd hebt. Download de juiste printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Controleer of de contactpunten schoon zijn en laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren.

Is een Epson T9073 huismerk alternatief een slimme keuze?
Het huismerk C13T907340 alternatief kopen is bijna altijd erg aantrekkelijk. Namaak inkt in om en nabij de 65% goedkoper in vergelijking met originele producten. De aanschafprijs is interessanter en de patronen hebben een grotere inhoud inkt. De printkwaliteit doet nauwelijks onder. Het kan voorkomen dat je eventueel last kan krijgen van storingscodes en foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je gewoonlijk zelf oplossen.

Kan ik vanuit huis de Epson T9073 C13T907340 inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen met inkt kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Voor dit karwei neem je navulinkt set die ontwikkeld is voor het Epson inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites zijn hiervoor handleidingen te vinden: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. In stap 2 spuit je de roze en rode inkt in het aangegeven gaatje. Later kun je alles weer met elkaar verbinden. Ter controle check je of de bijgevulde Epson inkt op de juiste manier werkt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie