bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

Lexmark 24B5578 zwart / black toner

Wil jij ook de goedkoopste Lexmark 24B5578 inkt toner? Op www.inktaanbieding.nl bieden wij de meest bekende verkooppunten voor extra voordelige toners. Deze Lexmark 24B5578 toner zwart hoge capaciteit met kleurcode zwart (black) kan jij toepassen voor het afdrukken van diepzwarte teksten en strakke lijnen. Kies bijvoorbeeld voor echte merkartikelen van Lexmark. Velerlei winkels als Printabout.nl & bol.com verkopen ook hele goede huismerk-patronen. De prijs is erg scherp, ze bevatten meer inkt en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€191,50
Huismerk vanafprijs€95,75
FabrikantLexmark
ProductLexmark 24B5578 toner zwart hoge capaciteit
Productnummer24B5578
Kleur omschrijvingzwart
Printcapaciteit12.000 prints
EAN-nummer0734646400855

Goedkoopste Lexmark 24B5578 inkt bestellen oktober 2022

De capaciteit van de 24B5578 toner is 12.000 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merktoners. Je bestelt het dan veel gunstiger in vergelijking met kleine winkels. Inkt.nl of Printabout.nl zijn gespecialiseerde webshops voor het kopen van originele Lexmark toners. Ze verkopen duizenden producten en staan bekend om hun goede klantenservice. Doorgaans bieden ze ook een goedkoop huismerk.

 • Inkt deals schaf jij aan via verkooppunten als 123inkt en printerinktshop.nl.
 • Originele 24B5578 inkt toners koop je vanaf €191,50.
 • Lexmark imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De kwaliteit is nagenoeg gelijk.
 • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of een voordeelverpakking (multipack) en neem geen losse modellen. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Adviezen om goedkoper te printen: print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden, kies de voordelige eco-printinstellingen (o.a printen in concept) en kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Century Gothic of Brush Script.
 • Via ons platform check je bekende shops waar je goedkoop en eenvoudig 24B5578 toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Lexmark 24B5578 toner zwart hoge capaciteit vergelijken
Lexmark toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Een dergelijke zwarte tonercartridge heeft een prijs van zo’n €210,65. Bij online printshops kan dat voordeliger. Daar kost het zo’n €191,50. De aantrekkelijkste optie is huismerk-inkt. Deze zijn er al vanaf €95,75. Lees meer over voordelen en gevaren van huismerk toners. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Lexmark 24B5578 toner zwart hoge capaciteit originele inkt€191,50
Lexmark 24B5578 toner zwart hoge capaciteit multipack (merk toners)€383,00
Lexmark 24B5578 toner zwart hoge capaciteit huismerk inkt * €95,75
Lexmark 24B5578 toner zwart hoge capaciteit huismerk duopack * €191,50
Prijsoverzicht van de 24B5578 tonercartridge (black) in oktober 2022. * Let op: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Lexmark kopen?

Meteen Lexmark 24B5578 inkt kopen? Deze specifieke toner (en eigen-merk alternatieven) kan je op veel plekken wel kopen. Zowel op internetplatformen als bij computerzaken. Ons advies: bestel sowieso bij een webwinkel die zich focust op inkt. Dit soort aanbieders hebben verstand van zaken, een grote voorraad en hanteren normaal gesproken een kwalitatief huismerk.

 • Lokale winkels: Bruna, Hema, Action, Albert Heijn, Media Markt, Expert, Primera, Jumbo.
 • Grote webwinkels als Blokker, Coolblue, Amazon, Wehkamp, Bol.com, Fonq verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Erkende inktshops als Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl leveren alles uit voorraad, hebben de beste ondersteuning en hebben doorgaans de beste deals.
lexmark-24b5578-zwart-black-toner

Originele zwarte 24B5578 inkt van Lexmark bestellen

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De Lexmark 24B5578 toner zwart hoge capaciteit originele zwarte toner is in dat geval een aanrader. Deze toners zijn afkomstig uit de fabriek van Lexmark en zorgen voor de mooiste printjes. De inktpatronen passen altijd en je voorkomt vervelende foutmeldingen of storingen. De beste optie als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele toners van Lexmark voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen frustrerende foutmeldingen. Je kunt altijd printen.
 • Het grootste nadeel van originele toners is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld €191,50).

Lexmark 24B5578 toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Bestel dan eens klooninkt van derde leveranciers. Het 24B5578 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. Dat komt door een lagere verkoopprijs en doordat deze patronen tot de rand gevuld worden met inkt. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. De beste keuze als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Lexmark 24B5578 huismerk toners zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Een belangrijk voordeel is dat er veel meer inkt in het patroon zit wanneer je het afzet tegen originele producten.
 • De printkwaliteit is nagenoeg hetzelfde (helemaal als je het meest in zwart print).
 • Het belangrijkste nadeel van klooninkt is dat je last hebt van storing en meldingen.

Fouten en storingen bij het vervangen van je toners

Heb je onderhand de zwart inkt van Lexmark geplaatst maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de onderstaande tabel bieden we een overzicht met alledaagse toner-problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met toner.Dit zien we vaak bij klooninkt. Klik op “doorgaan” en hervat de afdruktaak.
Printer herkent toner niet.Achterhaal of je het ontluchtingslabel los hebt gemaakt en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Slechte afdrukken of strepen op de afdrukken.Loop de geplaatste toners even na en start een onderhoudsprogramma.
De printkop is uitgedroogd.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. Het advies van experts is om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
De tonercartridge lekt inkt.Stop direct met printen, haal voorzichtig de toners uit het apparaat en reinig de complete printer. Je kunt de lekkende toner terugsturen.
Algemene afdrukproblemen m.b.t. Lexmark 24B5578 inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Welke prijzen zijn bekend voor de Lexmark 24B5578 toner zwart hoge capaciteit toner?
De kostprijs van een Lexmark 24B5578 met kleur zwart (black) toner is gewoonlijk €158,26 excl. de btw (wat neerkomt op €191,50 inclusief de btw). Indien je een duopack of voordeelverpakking wenst moet je denken aan €383,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met het OEM-nummer 24B5578 kan je fors besparen. De aanschafprijs van deze huismerk-toners is goedkoper (+/- €95,75) en je kunt er meer printjes mee maken (gevuld met meer inkt).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, wat kan ik doen?
Er zijn voorvallen waarbij een nieuw patroon weigert. Loopt dan de volgende checklist na: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en onderzoek of je het beschermingsmateriaal verwijderd hebt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Maak de toner schoon met een droge doek en reinig de printkop.

Is het Lexmark 24B5578 toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatief een goede keuze?
Het huismerk 24B5578 alternatief kopen is in de basis lucratief. Namaak inkt is vaak wel 55% goedkoper in verhouding tot originele producten. De aanbiedingsprijs is interessanter en deze toners worden wél volledig gevuld met inkt. De printkwaliteit is vrijwel hetzelfde. Houd er wel rekening mee dat je te maken kunt krijgen met foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je veelal zelfstandig oplossen.

Tegen lage kosten de Lexmark 24B5578 toner navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je zelf ook thuis doen. Hiervoor neem je een set navulinkt die geschikt is voor het Lexmark inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites kan je achtergrondinformatie opzoeken: Verwijder het veiligheidskapje. Voorts plaats je de injectiespuit met zwarte inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Als dat gelukt is kun je alles weer opnieuw assembleren. Achteraf controleer je of de budget Lexmark inkt goed werkt door een testprint te doen.

Plaats een reactie