bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

Lexmark 12A4715 zwart / black toner

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste Lexmark 12A4715 inkt toner? Via Inktaanbieding.nl bieden wij geschikte shops voor voordelige toners. Het patroon Lexmark 12A4715 toner zwart hoge capaciteit met kleurcode zwart (black) is ideaal voor jouw zakelijke documenten. Er zijn diverse opties binnen de originele patronen van Lexmark. Velerlei inktaanbieders als bijv. Totaalinkt.shop of coolblue.nl bezorgen ook zogenaamde huismerk-toners. Je betaalt een stuk minder, ze hebben een grotere inhoud inkt en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde vanafprijs€242,50
Huismerk tarieven€121,25
MerkLexmark
TypeLexmark 12A4715 toner zwart hoge capaciteit
Artikelcode12A4715
Kleurcodezwart
Printomvang12.000 prints
EAN-nummer0734646388276

Goedkoopste Lexmark 12A4715 inkt bestellen oktober 2022

De capaciteit van de 12A4715 toner is 12.000 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Dat kan daar veel gunstiger als je het vergelijkt met fysieke winkels. printershop & Office Centre zijn gespecialiseerde webshops waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Lexmark toners. Ze faciliteren heel veel verschillende producten en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. In de basis voorzien ze ook in een prima huismerk.

 • Inkt deals is verkrijgbaar via aanbieders als coolblue.nl & Paradigit.
 • Originele 12A4715 inkt toners zijn te bestellen v.a. €242,50.
 • Lexmark imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De afdrukkwaliteit is erg goed.
 • Ga voor een XL-toner met extra volume of een multipack (voordeelverpakking) en bestel ze niet los (per 1). De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Onze tips om goedkoper te printen: kies voor de optie dubbelzijdig printen, kies de voordelige eco-printinstellingen (denk dan aan eco-stand) & test het gebruik van lettertypes als Courier of Baskerville Old Face.
 • Via onze website vind je de directe links naar erkende verkopers waar je eenvoudig 12A4715 toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Lexmark 12A4715 toner zwart hoge capaciteit vergelijken
Lexmark toners kunnen best duur zijn. Dit type zwarte tonercartridge heeft een prijs van zo’n €266,75. Bij de inktshops is het goedkoper en kost het om en nabij de €242,50. De beste optie is het huismerk (namaak inkt). Deze is te bestellen v.a. €121,25. Bekijk ook info over voordelen en gevaren van huismerk toners. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
Lexmark 12A4715 toner zwart hoge capaciteit originele inkt€242,50
Lexmark 12A4715 toner zwart hoge capaciteit multipack (merk toners)€485,00
Lexmark 12A4715 toner zwart hoge capaciteit huismerk inkt * €121,25
Lexmark 12A4715 toner zwart hoge capaciteit huismerk duopack * €242,50
Prijslijst van de 12A4715 tonercartridge (black) in oktober 2022. * Belangrijk: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Waar kan ik de inktpatronen van Lexmark aanvragen?

Gemakkelijk Lexmark 12A4715 inkt bestellen? Dit type toner of een alternatief huismerk bieden veel winkels aan. Zowel via online shops als bij computerzaken. Belangrijk: koop altijd bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Dergelijke aanbieders helpen bij problemen, bezorgen supersnel aan huis en verstrekken doorgaans een goed huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Albert Heijn, Handyman, Bruna, Action, Jumbo, Expert, Media Markt, Primera.
 • Populaire internetwinkels als Ebay, Coolblue, Amazon, Bol.com, Wehkamp, Blokker breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Toonaangevende inktaanbieders als 123inkt.nl, Inkt.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl hebben een uitstekend aanbod, hebben een handige zoektool en hebben vaak de scherpste prijs.
lexmark-12a4715-zwart-black-toner

Originele zwarte 12A4715 inkt van Lexmark kopen via internet

Wil jij de mooiste printjes maken? De Lexmark 12A4715 toner zwart hoge capaciteit originele zwarte toner is dan wat wij aanraden. Deze toners worden vervaardigd door Lexmark en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. Deze doen wat ze moeten doen en je voorkomt storende foutmeldingen. De beste optie als je hoge kwaliteit prints wilt en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele patronen van Lexmark zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen vervelende printerstoringen en foutmeldingen. Meteen printen na plaatsing.
 • Een minpunt van merk toners is de relatief hoge prijs (gemiddeld betaal je €242,50).

Lexmark 12A4715 toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Probeer dan eens imitatie inkt van derde fabrikanten. Het 12A4715 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en de prijs is erg concurrerend. Dat komt door een scherpe stukprijs en doordat deze producten tot de rand gevuld worden met inkt. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. Een aanrader als je met name let op de prijs.

 • Lexmark 12A4715 huismerk toners zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Dat komt met name omdat ze meer inkt bevatten vergeleken met inkt van het merk zelf.
 • De kwaliteit van de afdrukken is vrijwel hetzelfde (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • De schaduwkant van alternatieve inkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutcodes en printerstoringen.

Storingen en fouten bij het vervangen van jouw toners

Heb je inmiddels de zwart inkt van Lexmark geplaatst maar weigert de printer om af te drukken? In het volgende overzicht zie je de meest bekende afdrukproblemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Dit kan voorkomen bij klooninkt. Klik het venster weg want meestal kan je gewoon printen.
Geen toner gedetecteerd.Controleer of je het dopje / plastic helemaal hebt verwijderd en gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken.
Slecht kwaliteit drukwerk (vage letters en strepen).Achterhaal of de toners goed in de houders zitten en selecteer het onderhoudsprogramma.
De toners zijn uitgedroogd.Voer het reinigingsprogramma uit om de printkop te reinigen. Wat je kunt doen isom elke week een testpagina te printen.
Er lekt inkt uit de tonercartridge.Zet je printopdracht in de wacht, verwijder snel alle toners en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Stuur het defecte product retour.
Bekende problemen aangaande Lexmark 12A4715 inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Wat is de verkoopprijs van de Lexmark 12A4715 toner zwart hoge capaciteit toner?
De kostprijs van een Lexmark 12A4715 met kleuromschrijving zwart (black) toner is ongeveer €200,41 excl. de btw (dus €242,50 inclusief de btw). Indien je een voordeelverpakking / multipack prefereert liggen de kosten op zo’n €485,00. Als je kiest voor een huismerk toner met de fabrikantcode 12A4715 betaal je veel minder. De winkelprijs van dit soort huismerk-toners is voordeliger (+/- €121,25) en hiermee kan veel meer geprint worden (meer volume).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, wat nu?
Soms gebeurt het dat een gloednieuwe toner het niet doet. Er zijn een aantal easy fixes bekend: loop de patronen in de printer na, en achterhaal of je het lipje hebt losgemaakt. Onderzoek de printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Neem de toner af met een pluisvrije doek en start het interne reinigingsprogramma.

Is een Lexmark 12A4715 toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatief slim?
Een huismerk 12A4715 alternatief kopen is in de regel erg aantrekkelijk. Namaak inkt is +/- 65% goedkoper in verhouding tot originele inkt. De winkelprijs is lager en de inktpatronen hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit van de prints is uitstekend. Nadelig effect is dat er sprake kan zijn van foutcodes. Dergelijke foutcodes kan je gewoonlijk zelf verhelpen.

Kan ik de Lexmark 12A4715 toner navullen?
Een toner bijvullen met inkt kan je met een beetje ervaring zelf doen. Hiervoor koop je een navulset die speciaal bedoeld is voor het Lexmark inktpatroon. Op Youtube en diverse fora zijn hiervoor handleidingen te vinden: Verwijder het veiligheidskapje. Vervolgens injecteer je de zwarte inkt in het gaatje zoals aangegeven. Verder kun jij het artikel opnieuw assembleren. Ter controle check je of de nagevulde Lexmark inkt op de goede manier op het papier terecht komt door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie