bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

Inkt HP Photosmart C4175

Goedkope inkt voor de HP Photosmart C4175 bestellen en laten bezorgen? Middels onze vergelijker check je de bekendste online verkooppunten en aantrekkelijke acties voor toners en inktcartridges die passen in je printer. Zo vergelijk je eenvoudig goedkope kleureninkt (magenta, cyaan, geel) en natuurlijk zwarte inkt geschikt voor de photosmart c4175 in januari 2023. Daarnaast tref je op inktaanbieding.nl tips om te besparen op de printkosten, informatie inzake klooninkt en technische specificaties.

 • Inktcartridges worden al aangeboden vanaf €14,25.
 • Er zijn in de basis 4 kleuren voor de photosmart c4175: Zwart, Geel (Yellow), Roze (Magenta) en Blauw (Cyaan).
 • Je kunt kiezen uit het huismerk of originele inkt van HP.
 • Navulbare inkt is aanzienlijk voordeliger en bevat een grotere inhoud inkt. Je bespaart al gauw 50%.
 • Een prima product is de HP 337XL + HP 343XL Voordeelbundel.
 • Aanrader: met een voordeelverpakking ben je nog goedkoper uit.

Thema’s: Overzicht goedkoopste inkt voor HP Photosmart C4175 | Zes tips voor goedkoper printen | Welke inkt heb ik nodig voor de photosmart c4175? | Hoe moet ik inkt vervangen? | Huismerk inkt gebruiken | Veelgestelde vragen met antwoorden

MerkHP
Printerseriephotosmart
Modelnummerc4175
Type printerInkjet
Populaire cartridgeHP 337XL + HP 343XL Voordeelbundel
Gemiddelde kosten € – €€

Goedkoopste HP Photosmart C4175 printerinkt bestellen (januari 2023)

Printen is niet goedkoop. Een eenvoudige zwart-wit afdruk kost gemiddeld tussen de 1 en 6 eurocent en een afdruk met kleur om en nabij de €0,12 per printje. Door het kopen van de goedkoopste HP Photosmart C4175 cartridges is het eenvoudig om geld te besparen. Een ouderwetse speciaalzaak bezoeken voor nieuwe inkt is doorgaans nogal duur. Een lagere prijs kun je bereiken als je bij een webwinkel koopt. Dat weten we van de jaarlijkse test van de Consumentenbond. Dit zien we vooral bij HP originele merktoners en merkcartridges. In het schema hierna check je de grote online aanbieders waar je veilig en gemakkelijk inkt kunt bestellen. Per webshop zie je of ze budget inkt en/of originele producten in het assortiment hebben.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

Zes tips voor goedkoper printen
Besparen op de kosten van een photosmart c4175? In onderstaande opsomming check je praktische handigheidjes die helpen om nog goedkoper te printen.

 • Neem namaak inkt. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde en bespaart al snel 55%.
 • Stel de printer in op “zwart-wit”. Kiezen voor kleuren printen is duurder.
 • Ga eens aan de slag met de verschillende printerinstellingen. Bij het printen kan je kiezen voor opties als conceptmodus. Je levert dan iets in op kwaliteit, alleen je inktverbruik daalt al gauw met 10%.
 • Kies een zuinig lettertype zoals Century Gothic en Times New Roman.
 • Kies voor de optie dubbelzijdig printen. Zo kun je tot 50% papier besparen.
 • Trek de stekker uit de printer als er niet geprint wordt. Zo vermijd je dat de printer te vaak reinigt (wat weer inkt kost).

Wat is geschikte inkt voor de photosmart c4175?

Geeft de computer een notificatie dat de inkt op is? Belangrijk: Deze meldingen zijn niet altijd nauwkeurig. Vervang niet direct de toner/cartridge bij een melding. Zorg dat je vast nieuwe inkt in huis hebt en start pas met het vervangen als de kwaliteit van een printje onvoldoende is.

De all-in-one HP Photosmart C4175 is een inkjetprinter. Hij is uitgerust met cartridges. Onderzoek als eerste welke van de 4 kleuren (cyaan, geel, magenta of zwart) je moet vervangen. Hierna vergelijk je welk typenummer geschikt is. Daarvoor heb je eigenlijk geen advies nodig.

 1. Je kunt het handigste zoeken op cartridgenummer / fabriekscode. Dan koop je nooit het verkeerde model.
 2. Zoek op het printertype. Zoals c4175 uit de serie photosmart van het merk HP.
 3. Kijk in de handleiding; hierin is alles wat je moet weten te vinden.

Bij diverse webshops zoals Inktweb.nl en Inktdiscount.nl vind je ook huismerk-varianten. Deze zijn goedkoper en beschikken over meer printvermogen. Een uitgebreidere uitleg vind je hier.

TypeKleurInfo
HP Photosmart C4175 CyaanBlauwBlauwe inkt voor Turkooisblauw en RAL 5005.
HP Photosmart C4175 MagentaRozeRoze inkt voor tinten als Zalmrood en RAL 3015.
HP Photosmart C4175 YellowGeelGele inkt voor o.a. Pastelgeel en RAL 1015.
HP Photosmart C4175 Key / BlackZwartZwarte inkt voor eenvoudige tekstpagina’s.
Tabel met beschikbare inktcartridges voor de photosmart c4175.

Geschikte cartridges voor een photosmart c4175.
Onze expert heeft de volgende gevonden die in jouw printer passen.

 1. HP 337XL + HP 343XL Voordeelbundel
 2. HP 337XL inktcartridge Zwart
 3. HP 343XL inktcartridge Kleur


Voordelige HP Photosmart C4175 cartridge vervangen

Is de nieuwe inkt thuisbezorgd? Gebruik dan ons stappenplan om een cartridge te wisselen. Verderop lees je een overzicht waar we uitleggen hoe dit werkt.

Uitleg cartridges photosmart c4175 vervangen

 1. Kijk welke kleuren vervangen moeten worden

  De printer of PC geeft aan welke patronen precies vervangen moeten worden.

 2. Oude cartridge verwisselen

  Open de klep van de printer en verwijder het lege patroon. Dump ze niet in de container. Let op: dit behoort tot chemisch afval.

 3. Verpakkingsmateriaal verwijderen

  Haal de nieuwe cartridge uit het doosje. Verwijder de tape zoals geïnstrueerd in de handleiding.

 4. Nieuwe cartridge in het apparaat plaatsen

  Plaats het patroon in de lege houder. Druk deze goed aan tot je voelt dat deze vastklikt en sluit vervolgens de klep van de printer.

 5. Nieuwe inkt herkennen

  De printer gaat nu de inkt testen. Als je alle stappen uitgevoerd hebt wordt het correcte inktniveau getoond. Je kunt nu weer printen.

printerinkt-HP Photosmart C4175

Beste HP Photosmart C4175 huismerk printerinkt kopen

Kan je niet meer printen met jouw photosmart c4175? Dan is het tijd voor nieuwe patronen. Je hebt twee opties: originele inkt van HP of huismerk cartridges. Klooninkt zorgt voor een besparing tot wel 60%, heeft 25% meer ml inhoud en heeft bijna dezelfde kwaliteit als originele inkt.

Wanneer spreken we van huismerk inkt?
Gerecyclede huismerk cartridges zijn de officiele merkproducten die een tweede leven krijgen en opnieuw worden gevuld. Dit wordt gedaan door erkende specialisten en zijn vaak een keer zo goedkoop vergeleken met het A-merk. Huismerk-inkt is doorgaans 100% gevuld, wat bij de originele er nog wel eens aan schort. Het is de snelste manier om goedkoper te printen. De kwaliteit is vergelijkbaar met originele inkt. 

Issues bij het gebruiken van een huismerk cartridge
In enkele gevallen heb je te maken met een foutmelding bij het gebruik van imitatie inkt. Dit ontstaat doordat HP hoopt dat jij hun eigen cartridges koopt. Een foutcode is vaak gewoon te negeren. Werkt dit niet? In dat geval vind je in de bijgaande opsomming enkele praktische adviezen.

 1. Bekijk of je de goede huismerk cartridge hebt liggen. Bekijk het modelnummer op de verpakking en ga na of deze in lijn is met de originele inkt.
 2. Haal de printer even van het net. Het kan helpen om de printer even 15 – 30 minuten uit te laten.
 3. Check of de inktcartridge goed is geplaatst.
 4. Bij nieuwere printers moet je wel eens eerst een testprintje doen met de merkinkt. Als je dat gedaan hebt is het gebruik van alternatieve inkt mogelijk.
 5. Controleer of je het beschermmateriaal los hebt gemaakt.
 6. Maak de contactpunten voorzichtig schoon.
 7. Gebruik altijd de nieuwste software en drivers. Deze vind je op de website van HP.
 8. Reinig de verstopte printkop.

Veelgestelde vragen

De printer print geen zwart omdat de kleur op is, hoe los ik dat op?
Een deel van de printers weigeren zwart-wit te printen indien de kleureninkt op is. Dat is niet erg handig. Er zijn echter wel simpele hacks. Start met het kiezen voor enkel zwart-wit afdrukken. Heeft je printer die keuze niet? Plak een stukje tape over het venster van de lege HP Photosmart C4175 cartridge.

Hoe werkt het inkt reinigen met de photosmart c4175?
Het gros van de apparaten hebben de ingebouwd reinigingsprogramma zodat de printkop langer meegaat. Met behulp van dit programma heb jij altijd een mooie printafdruk. Om de paar maanden de HP cartridges schoonmaken met een doekje kan ook helpen. Je apparaat zal een melding tonen als het moment is aangebroken om te reinigen. Ook in de standby-modus kunnen sommige printers de onderhoudsmodus inschakelen.

Hoe kan ik de inkt voor de HP Photosmart C4175 navullen?
Er bestaan unieke navulbare inktpatronen verkrijgbaar. We hebben het hier over hervulbare cartridges / toners die je simpel met navulinkt kunt bijvullen. In veel gevallen kan je het hervullen ook uitbesteden aan bedrijven die hierin gespecialiseerd zijn. Deze shops werken met laag geprijsde huismerken of kostbare originele HP cartridge-inkt.

Kan ik zelf de software en drivers updaten voor een photosmart c4175?
Printers en scanners installeren en klaar maken voor gebruik gaat tegenwoordig erg eenvoudig. Meestal herkent een Mac of windows laptop je printer binnen enkele seconden. Zorg wel voor de meegeleverde printersoftware. De actuele versie kan je downloaden op het informatieportaal van HP. De betrouwbare printer drivers die passen bij de photosmart c4175 zijn te vinden op de website van HP. Op de downloadpagina download je tevens relevante informatie als handleidingen, tips voor het installeren en meer informatie rondom veel voorkomende problemen.

Hoe vind ik oplossingen bij storingen en error codes voor een photosmart c4175?
Een printerstoring is ergerlijk en komt altijd op een verkeerd moment. Vaak komen er een foutcodes in beeld. Deze error-codes zijn op te zoeken via handleidingen van de verkoper. Vaak voorkomende HP Photosmart C4175 storingen zijn; vastgelopen papier, geen wifi, printkop fout, geen inkt, slechte verbinding met mobiele apparaten, slecht leesbare tekst, langzaam, wil niet scannen, cartridgeprobleem, wil niet printen.

Hoe kan ik de printer in het netwerk opnemen?
De tegenwoordige HP scanners en printers zijn uitgerust met Airprint en Wifi zodat je ook draadloos kunt afdrukken. Dit houdt in dat je vanuit je luie stoel kunt printen vanaf jouw laptop of PC, maar dan zonder kabel. De photosmart c4175 WiFi printer kun je dan eenvoudig online bereiken. Evengoed kan je ook printen en scannen via de App op een tablet of smartphone.

Wat is precies een printerinkt abonnement?
Er bestaan opvallend veel leveranciers waar je je kunt registreren voor een inkt-abonnement. Je ontvangt dan 4 wekelijks, per kwartaal of zodra de inkt bijna op is een gevulde voordelige cartridge. Met die service zit je nooit zonder inkt en heb je zekerheid dat de printer het doet. Je hebt diverse cartridge abonnementen. Van een lage prijs (75 prints per maand) tot exclusief (700-1000 prints per maand).

Plaats een reactie