bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 78A CE278A zwart / black toner

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste HP 78A (CE278A) inkt toner? Op deze pagina vind je de meest populaire inktwebshops voor goedkope toners. Het product HP 78A (CE278A) toner zwart met kleuromschrijving zwart (black) is ideaal voor het afdrukken van diepzwarte teksten en strakke lijnen. Het meest voor de hand liggend zijn de originele patronen van HP. Meerdere verkopers als Paradigit en 112supplies bieden ook een assortiment aan geschikte huismerken. De verkoopprijs is erg interessant, ze hebben een grotere inhoud inkt en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde vanafprijs€70,50
Huismerk vanafprijs€35,25
FabrikantHP
ModelHP 78A (CE278A) toner zwart
ProductnummerCE278A
Kleurzwart
Effectiviteit2.100 prints
EAN-nummer0882234810002

Goedkoopste HP 78A (CE278A) inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de CE278A toner is 2.100 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merktoners. Je bestelt het dan stukken voordeliger dan in de winkel. 123inkt en Printabout.nl zijn suggesties voor het kopen van originele HP toners. Ze beschikken over een groot aanbod en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Doorgaans hebben zij ook een voordelig huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt bestel je online bij leveranciers zoals replacedirect & Inktdiscount.nl.
 • Originele CE278A inkt toners koop je online vanaf €70,50.
 • HP imitatie inkt kost vaak maar de helft. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.
 • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of een voordeelverpakking (multipack) en bestel ze niet los (per 1). Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Onze tips om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (denk dan aan snelle modus) en kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Century Gothic of Baskerville Old Face.
 • Via dit portaal klik je eenvoudig door naar goede shops waar je voordelig en snel CE278A toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen HP 78A (CE278A) toner zwart vergelijken
HP toners zijn normaal gesproken vrji duur. Deze zwarte tonercartridge heeft een prijs van zo’n €77,55. Bij de inktshops is het goedkoper en kost het zo’n €70,50. De meest gunstige optie is het huismerk (namaak inkt). Daarvoor moet je denken aan €35,25. Ook interessant: besparen dankzij huismerk inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
HP 78A (CE278A) toner zwart originele inkt€70,50
HP 78A (CE278A) toner zwart multipack (merk toners)€141,00
HP 78A (CE278A) toner zwart huismerk inkt * €35,25
HP 78A (CE278A) toner zwart huismerk duopack * €70,50
Tabel met de geschatte prijzen van de CE278A tonercartridge (black) in april 2024. * Disclaimer: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van HP bestellen?

Gelijk HP 78A (CE278A) inkt kopen? Deze toner (en huismerk alternatieven) zijn doorgaans goed voorradig. Zowel bij online leveranciers als bij boekenwinkels. Tip van onze medewerkers: koop altijd bij een online inktspeciaalzaak. Zij hebben betrouwbare service, kunnen snel thuisbezorgen en hanteren vaak een prima huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Action, Handyman, Hema, Albert Heijn, Media Markt, Jumbo, Primera, Kruidvat.
 • Landelijke winkels als Blokker, Ebay, Bol.com, Amazon, Wehkamp, Fonq verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Toonaangevende inktshops als Inkt.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl bieden het grootste aanbod, bieden de beste service en hebben vaak interessante kortingsacties.
hp-78a-ce278a-zwart-black-toner

Originele zwarte CE278A inkt van HP kopen via internet

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De HP 78A (CE278A) toner zwart originele zwarte toner is dan de beste keuze. Deze toners worden gemaakt door HP en bieden de hoogste printkwaliteit. De inktpatronen passen altijd en je voorkomt irritante storing en meldingen. De beste optie als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele inktpatronen van HP hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen vervelende printerstoringen en foutmeldingen. Na plaatsing direct printen.
 • Een minpunt van originele toners is de relatief hoge prijs (gemiddeld betaal je €70,50).

HP 78A (CE278A) toner zwart huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Bestel dan eens namaak-inkt van derde fabrikanten. Het CE278A huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en zorgt voor een besparing tot wel 60%. Dit heeft te maken met een fors lagere adviesprijs en omdat deze toners simpelweg meer ML inkt bevatten. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Een aanrader als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • HP 78A CE278A huismerk toners leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Dit komt vooral door het feit dat huismerkproducten meer inkt bevatten wanneer je het afzet tegen inkt van het merk zelf.
 • De printkwaliteit is vrijwel hetzelfde (vooral als je veel in zwart print).
 • De schaduwkant van huismerk inkt is dat je te maken krijgt met errors of foutmeldingen.

Problemen bij het vervangen van je toners

Heb je de (huismerk) zwart inkt van HP vervangen maar kan je niet afdrukken? In de onderstaande tabel bieden we een overzicht met alledaagse afdrukproblemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Gebeurt vaak bij huismerken. Klik het venster weg en hervat de afdruktaak.
Printer herkent toner niet.Check of je het stukje tape hebt weggedaan en maak de toner schoon met een droge doek.
De afdrukkwaliteit is onvoldoende (strepen / vaag).Loop de geplaatste toners even na en selecteer het onderhoudsprogramma.
De printerinkt droogt uit.Start handmatig het reinigingsprogramma op om de printkop schoon te maken. De beste tips is om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
Er lekt inkt uit de tonercartridge.Stop direct met printen, verwijder de lekkende toner en maak alles direct schoon. Stuur het defecte product retour.
Algemene inktproblemen bij de HP 78A (CE278A) inkt.

Veelgestelde vragen

Wat betaal ik voor de HP 78A (CE278A) toner zwart toner?
De prijs van een HP 78A (CE278A) bedoeld voor de kleur zwart (black) toner is om en nabij de €58,26 excl. btw (dus €70,50 inclusief btw). Zodra je een multipack of voordeelverpakking wenst liggen de kosten op zo’n €141,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met de code CE278A kan je nog meer besparen. De gemiddelde prijs van deze huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €35,25) en je kunt er meer printjes mee maken (meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gevonden, wat nu?
Er zijn situaties bekend waarbij een nieuw patroon wordt geweigerd door de printer. Probeer eerst de volgende tips & tricks: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en onderzoek of je het beschermmateriaal weg hebt gehaald. Loop de printersoftware na of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en inspecteer de printkop goed.

Is het HP 78A (CE278A) toner zwart huismerk alternatief een goede keuze?
Een huismerk CE278A alternatief nemen is over het algemeen een goed idee. Namaak inkt is vaak wel 60% goedkoper in vergelijking met originele inkt. De aanschafprijs is interessanter en deze toners hebben meer volume (meer ml. inkt). De printkwaliteit doet amper onder voor merkinkt. Nadelig effect is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals foutcodes en printerstoringen. Deze kan je doorgaans zelfstandig herstellen.

Voor een voordelige prijs de HP 78A (CE278A) toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je eventueel ook zelf doen. Voor die werkzaamheden kies je voor een set navulinkt die geschikt is voor het HP inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. Daarop volgend spuit je de zwarte inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Als laatste kun je alles weer opnieuw vastklikken. Nadien check je of de budget HP inkt op de juiste manier werkt door een testprint te doen.

Plaats een reactie