bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP SU974A MLT D205S zwart / black toner

Koop jij ook altijd de goedkoopste HP SU974A (MLT-D205S) inkt toner? Via onze vergelijk-tool vergelijk je geschikte inktaanbieders voor verrassend voordelige toners. De HP SU974A (MLT-D205S) toner zwart bedoeld voor de kleur zwart (black) is ideaal voor documenten met heldere zwarte tekst. Het meest voor de hand liggend zijn de originele patronen van HP. Een groeiend aantal inktaanbieders als bijv. Vikingdirect.nl en replacedirect hanteren ook een assortiment aan geschikte huismerken. De prijs is veel lager, de toners zijn gevuld met meer inkt en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte vanafprijs€54,50
Huismerk verkoopprijs€27,25
FabrikantHP
ModelHP SU974A (MLT-D205S) toner zwart
ProductcodeSU974A
Kleur beschrijvingzwart
Printcapaciteit2.000 prints
EAN-nummer0191628483389

Goedkoopste HP SU974A (MLT-D205S) inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de SU974A toner is 2.000 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Dit is veel voordelige als je het vergelijkt met fysieke winkels. Inktshop.nl of Goedkoopprinten.nl zijn erkende verkooppunten voor het plaatsen van een bestelling van originele HP toners. Ze verkopen een uitstekend assortiment en geven advies / service. Dikwijls voorzien ze ook in een prima huismerk.

 • Inkt deals schaf jij aan via webshops als printershop en Printabout.nl.
 • Originele SU974A inkt toners koop je vanaf €54,50.
 • HP imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De kwaliteit is nagenoeg gelijk.
 • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of voordeelverpakkingen (multipacks) en neem geen losse modellen. Per printje is dat goedkoper.
 • Andere tips om goedkoper te printen: stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (zoals printen in concept) en kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ryman Eco of Brush Script.
 • Via onze website vind je de betrouwbaarste aanbieders waar je goedkope SU974A toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen HP SU974A (MLT-D205S) toner zwart vergelijken
HP toners zijn normaal gesproken vrji duur. Dit type zwarte tonercartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €59,95. Bij de inktshops is het goedkoper en kost het om en nabij de €54,50. De beste optie is het huismerk (klooninkt). Daarvoor moet je denken aan €27,25. Bekijk ook info over het hoe en waarom van huismerk-inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
HP SU974A (MLT-D205S) toner zwart originele inkt€54,50
HP SU974A (MLT-D205S) toner zwart multipack (merk toners)€109,00
HP SU974A (MLT-D205S) toner zwart huismerk inkt * €27,25
HP SU974A (MLT-D205S) toner zwart huismerk duopack * €54,50
Geschatte prijzen van de SU974A tonercartridge (black) in april 2024. * Let op: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van HP bestellen?

Snel HP SU974A (MLT-D205S) inkt bestellen? Deze specifieke toner of alternatieven van het huismerk hebben veel shops in hun assortiment. Zowel op internetplatformen als bij computerzaken. Kooptip: bestel sowieso bij een inkt-speciaalzaak op internet. Deze winkels hebben verstand van zaken, kunnen snel thuisbezorgen en hebben bovendien een prima huismerk.

 • Winkels in de regio: Action, Albert Heijn, Handyman, Hema, Media Markt, Jumbo, Primera, Expert.
 • Landelijke winkels als Bol.com, Ebay, Coolblue, Wehkamp, Fonq, Amazon breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Echte inktaanbieders als 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl bieden het grootste aanbod, hebben een handige zoektool en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
hp-su974a-mlt-d205s-zwart-black-toner

Originele zwarte SU974A inkt van HP kopen

Wil jij de mooiste printjes maken? De HP SU974A (MLT-D205S) toner zwart originele zwarte toner is dan wat wij aanraden. Deze toners zijn afkomstig uit de fabriek van HP en je bent verzekerd van de beste afdruk. De patronen doen altijd en je wordt niet verrast met storende storing en meldingen. Ons advies als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele tonercartridges van HP bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen lastige printerstoringen en foutmeldingen. Het doet wat het met doen.
 • Het grootste nadeel van originele merktoners is dat ze aan de prijs zijn (gemiddelde kosten liggen op €54,50).

HP SU974A (MLT-D205S) toner zwart huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Koop dan eens klooninkt van derden. Het SU974A huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en is tot wel 50% goedkoper. Deze besparing is mogelijk dankzij een lagere prijs van de toner en doordat deze patronen eenvoudigweg meer inkt bevatten. Meer inkt voor een betere prijs. De beste keuze als je met name let op de prijs.

 • HP SU974A MLT D205S huismerk toners zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Het grootste voordeel is dat je meer inkt krijgt ten opzichte van originele producten.
 • De kwaliteit is bijna net zo goed (vooral als je veel in zwart print).
 • Het nadeel van alternatieve inkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutcodes en printerstoringen.

Issues bij het vervangen van jouw toners

Heb je de (huismerk) zwart inkt van HP vervangen maar lukt het nog niet om een printje te maken? In het volgende overzicht zie je de meest gangbare problemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Dit zien we vaak bij namaak-inkt. Negeer de melding en probeer een testafdruk te maken .
Toner wordt niet herkend.Loop nog eens na of je het beschermingsmateriaal hebt weggedaan en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Vage vlekken en strepen op de afdruk.Controleer of de toners juist zijn geplaatst en selecteer het onderhoudsprogramma.
Last van opgedroogde inkt.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma voor een goed werkende printkop. Een goede oplossing is om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
Een lekkende tonercartridge.Beëindig de huidige afdruktaken, verwijder de verschillende toners en reinig de complete printer. Download het retourformulier en stuur het terug.
Bekende printproblemen in relatie tot HP SU974A (MLT-D205S) inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Hoeveel betaal ik voor een HP SU974A (MLT-D205S) toner zwart toner?
De kostprijs van een HP SU974A (MLT-D205S) met kleur zwart (black) toner is ongeveer €45,04 excl. de btw (dus €54,50 inclusief btw). Wanneer je een multipack / voordeelverpakking kiest liggen de kosten op zo’n €109,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met het OEM-nummer SU974A betaal je veel minder. De verkoopprijs van de huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €27,25) en het aantal printjes ligt hoger (je krijgt meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gevonden, moet moet ik doen?
Het kan voorkomen dat een nieuw patroon niet wordt herkend. Loopt dan de volgende checklist na: Check of de patronen wel goed vastzitten, en bekijk of je het beschermkapje hebt weggedaan. Onderzoek de printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en voer reiniging van de printkop uit.

Is een HP SU974A (MLT-D205S) toner zwart huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Een huismerk SU974A alternatief kiezen is normaal gesproken lucratief. Namaak inkt is +/- 65% goedkoper in vergelijking met originele producten. De kostprijs is aantrekkelijker en deze toners bevatten meer ML inkt. De kwaliteit van de printadrukken is nagenoeg hetzelfde. Een negatieve kant is dat er sprake kan zijn van errors of foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je gewoonlijk gemakkelijk verhelpen.

Tegen lage kosten de HP SU974A (MLT-D205S) toner navullen?
Een patroon bijvullen met inkt kan je met een beetje ervaring zelf doen. Voor die werkzaamheden kies je voor navulinkt sets die toepasbaar zijn op het HP inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites is een groot aantal tips te vinden: Je haalt de toner uit elkaar. Daarop volgend spuit je de zwarte inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Daarna mag je alles in elkaar klikken. Als check controleer je of de budget HP inkt goed op het papier komt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie