bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

Lexmark 14K0050 zwart / black toner

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste Lexmark 14K0050 inkt toner? Via Inktaanbieding.nl helpen wij jou aan een overzicht met geschikte verkopers voor goedkope toners. Deze Lexmark 14K0050 toner zwart met kleurcode zwart (black) is te gebruiken voor documenten met heldere zwarte tekst. Je kunt kiezen uit merkproducten van Lexmark. Meer en meer inktwebshops als o.a. Staples & bol.com verstrekken ook huismerken die een goed alternatief vormen. Je betaalt een stuk minder, er zit meer inkt in en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte vanafprijs€227,50
Huismerk prijzen€113,75
MerkLexmark
ProductLexmark 14K0050 toner zwart
Seriecode14K0050
Kleur beschrijvingzwart
Capaciteit12.000 prints
EAN-nummer0734646406505

Goedkoopste Lexmark 14K0050 inkt kopen oktober 2022

De capaciteit van de 14K0050 toner is 12.000 prints. Je kunt deze originele merktoners gemakkelijk thuis laten bezorgen. Je koopt het qua prijs veel gunstiger dan in een lokale shop. Go4inkt of inktknaller.nl zijn gespecialiseerde webshops voor het plaatsen van een bestelling van originele Lexmark toners. Ze verkopen een groot aanbod en geven advies / service. Over het algemeen hanteren zij ook een aantrekkelijk huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt schaf jij aan via verkopers zoals 112supplies of Goedkoopprinten.nl.
 • Originele 14K0050 inkt toners laat je al thuisbezorgen voor €227,50.
 • Lexmark imitatie inkt kan veel geld besparen. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde.
 • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of een voordeelverpakking (multipack) en geen losse verpakkingen. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing, test de diverse eco-printinstellingen (denk dan aan printen in concept) en test het gebruik van lettertypes als Ryman Eco en Baskerville Old Face.
 • Via inktaanbieding.nl vind je de directe links naar de betrouwbaarste shops waar je op een gebruiksvriendelijke manier 14K0050 toner aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Lexmark 14K0050 toner zwart vergelijken
Lexmark toners kunnen best duur zijn. Deze zwarte tonercartridge ligt in de winken voor gemiddeld €250,25. Bij online printshops kan dat voordeliger. Daar kost het zo’n €227,50. De gunstige optie is huismerk-inkt. Deze zijn er al vanaf €113,75. Klik verder naar: voordelen en gevaren van huismerk toners. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
Lexmark 14K0050 toner zwart originele inkt€227,50
Lexmark 14K0050 toner zwart multipack (merk toners)€455,00
Lexmark 14K0050 toner zwart huismerk inkt * €113,75
Lexmark 14K0050 toner zwart huismerk duopack * €227,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 14K0050 tonercartridge (black) in oktober 2022. * Belangrijk: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt in de toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Lexmark kopen?

Snel Lexmark 14K0050 inkt kopen? Dit inktpatroon of alternatieven van het huismerk bieden veel winkels aan. Zowel via online shops als bij kantoorspeciaalzaken. Kooptip: kies voor een inkt-speciaalzaak op internet. Dit soort aanbieders bieden de beste service, bezorgen supersnel aan huis en bieden bovendien een kwalitatief huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Handyman, Hema, Albert Heijn, Bruna, Expert, Kruidvat, Primera, Jumbo.
 • Grote platformen als Amazon, Bol.com, Wehkamp, Blokker, Coolblue, Ebay hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Erkende inktspecialisten als Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en hebben de beste acties en kortingen.
lexmark-14k0050-zwart-black-toner

Originele zwarte 14K0050 inkt van Lexmark bestellen via internet

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De Lexmark 14K0050 toner zwart originele zwarte toner is in dat geval een aanrader. Deze toners worden geproduceerd door Lexmark en bieden standaard een hoge kwaliteit. Deze toners werken altijd na plaatsing en je wordt niet verrast met frustrerende foutmeldingen of storingen. Ons advies als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en je niet houdt van gedoe.

 • Originele patronen van Lexmark leveren de mooiste printjes.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen lastige storingscodes en foutmeldingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Het grootste nadeel van originele toners is dat het nogal duur is (gemiddeld betaal je €227,50).

Lexmark 14K0050 toner zwart huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Kies dan voor imitatie inkt van derde leveranciers. Het 14K0050 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en de prijs is erg concurrerend. Je kunt zoveel besparen door een fors lagere adviesprijs en omdat de inktpatronen gevuld worden met meer inkt. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Onze aanbeveling als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Lexmark 14K0050 huismerk toners zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat imitatie producten meer inkt bevatten in vergelijking met merk-inkt.
 • De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • Het ongunstige van huismerk inkt is dat je soms te maken hebt met printerstoringen.

Fouten en storingen bij het vervangen van je toners

Heb je onderhand de zwart inkt van Lexmark verwisseld maar kan je niet afdrukken? In het schema hieronder zie je de meest bekende inktproblemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met toner.Komt soms voor bij huismerken. Klik op “ok” want meestal kan je gewoon printen.
Foutmelding: ontbrekende toner.Kijk of je het beschermmateriaal goed verwijderd hebt en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Onleesbaar drukwerk (vage strepen en vlekken).Loop de geplaatste toners even na en start een onderhoudsprogramma.
De toners zijn uitgedroogd.Start het interne reinigingsprogramma voor een juiste printkop werking. Het advies van experts is om regelmatig een testpagina af te drukken.
Lekkende tonercartridge.Stop de afdruktaak, verwijder snel alle toners en maak alles direct goed schoon. Zet er vervolgens een nieuwe in.
Veel voorkomende afdrukproblemen aangaande Lexmark 14K0050 inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Wat zijn de kosten van de Lexmark 14K0050 toner zwart toner?
De verkoopprijs van de Lexmark 14K0050 bedoeld voor de kleur zwart (black) toner is doorgaans +/- €188,02 excl. btw (dus €227,50 inclusief de btw). Indien je een voordeelverpakking / duopack neemt liggen de kosten op zo’n €455,00. Dankzij een huismerk toner met de code 14K0050 ben je doorgaans voordeliger uit. Het tarief voor huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €113,75) en je kunt er veel meer printjes mee maken (er zit meer inkt in).

De toner cartridge wordt niet herkend, wat kan ik doen?
Het kan voorkomen dat een net nieuwe toner niet wordt opgepakt. Je kunt het volgende proberen: controleer of het patroon juist geplaatst is, en check of je het beschermingsmateriaal hebt weggedaan. Installeer de nieuwste printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en start het reinigingsprogramma.

Is het Lexmark 14K0050 toner zwart huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Het huismerk 14K0050 alternatief gebruiken is vaak een goed idee. Namaak inkt is doorgaans 50% goedkoper ten opzichte van originele producten. De prijs is lager en de toners bevatten meer ML inkt. De kwaliteit van de afdrukken doet nauwelijks onder. Houd er wel rekening mee dat je wordt geconfronteerd met storingscodes en foutmeldingen. Zulke storingen kan je gewoonlijk snel verhelpen.

Kan ik de Lexmark 14K0050 toner navullen?
Een toner bijvullen met inkt raden we alleen aan voor gevorderden. Voor dit karwei kan je aan de slag met een een complete navulset met inkt voor het Lexmark inktpatroon. Op verschillende websites vind je precies hoe dit werkt: Je haalt de toner uit elkaar. Hierna plaats je de injectiespuit met zwarte inkt in het gaatje zoals aangegeven. Nu mag je alles opnieuw vastklikken. Aansluitend probeer je of de nagevulde Lexmark inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprint te draaien.

Plaats een reactie