bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Lexmark 24B5700 zwart / black toner

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste Lexmark 24B5700 inkt toner? Via Inktaanbieding.nl vind je toonaangevende shops voor goedkope toners. Deze Lexmark 24B5700 toner zwart met de kleur zwart (black) biedt uitkomst voor het printen van haarscherpe zwarte teksten. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met fabrikant (merk) toners van Lexmark. Meer en meer verkopers als bijv. Alleeninkt.nl of 123inkt leveren ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs is vele malen lager, er zit meer inkt in en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Vanafprijs€162,50
Huismerk verkoopprijs€81,25
LeverancierLexmark
ArtikelLexmark 24B5700 toner zwart
Productnummer24B5700
Officiële kleurzwart
Intensiteit12.000 prints
EAN-code0734646400992

Goedkoopste Lexmark 24B5700 inkt kopen oktober 2023

De capaciteit van de 24B5700 toner is 12.000 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Dat kan daar veel gunstiger als je het vergelijkt met fysieke winkels. Sneltoner.nl en Mediamarkt.nl zijn erkende verkooppunten waar men terecht kan voor originele Lexmark toners. Ze hanteren een uitstekend assortiment en geven extra ondersteuning. Standaard voeren ze ook een voordelig huismerk.

 • De beste inkt schaf jij aan via verkooppunten als Easy-ink & Alleeninkt.nl.
 • Originele 24B5700 inkt toners zijn te bestellen v.a. €162,50.
 • Lexmark imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De kwaliteit is uitstekend.
 • Ga voor een XL-toner met extra volume of een voordeelverpakking (multipack) en bestel ze niet los (per 1). Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Instructies om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, test de diverse eco-printinstellingen (o.a minimale kwaliteit) & test het gebruik van lettertypes als Century Gothic & Brush Script.
 • Via onze vergelijker check je toonaangevende webshops waar je moeiteloos 24B5700 toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Lexmark 24B5700 toner zwart vergelijken
Lexmark toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit type zwarte tonercartridge ligt in de schappen voor c.a. €178,75. In de webshops is dat voordeliger en kost het om en nabij de €162,50. De meest gunstige optie is huismerk-inkt. Deze zijn er al vanaf €81,25. Zie hiervoor ook het kopje voordelen en gevaren van huismerk toners. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
Lexmark 24B5700 toner zwart originele inkt€162,50
Lexmark 24B5700 toner zwart multipack (merk toners)€325,00
Lexmark 24B5700 toner zwart huismerk inkt * €81,25
Lexmark 24B5700 toner zwart huismerk duopack * €162,50
Overzicht met prijzen van de 24B5700 tonercartridge (black) in oktober 2023. * Let op: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt in de toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Lexmark verkrijgen?

Meteen Lexmark 24B5700 inkt kopen? Deze specifieke toner of huismerk alternatieven hebben veel shops in hun assortiment. Zowel via online winkels als bij computerwinkels. Advies van de specialist: kies voor een online inktspeciaalzaak. Deze shops bieden de beste service, hebben de snelste levertijd en faciliteren doorgaans een goed huismerk.

 • Regionale winkels: Albert Heijn, Bruna, Action, Handyman, Primera, Jumbo, Media Markt, Expert.
 • Landelijke winkels als Bol.com, Ebay, Amazon, Blokker, Fonq, Coolblue hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Toonaangevende inktspecialisten als Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl leveren alles uit voorraad, bieden de beste hulp en hebben de beste acties en kortingen.
lexmark-24b5700-zwart-black-toner

Originele zwarte 24B5700 inkt van Lexmark bestellen via internet

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De Lexmark 24B5700 toner zwart originele zwarte toner is dan de beste keuze. Deze toners worden gemaakt door Lexmark en je bent verzekerd van de beste afdruk. De patronen werken altijd en je hebt geen last van storende storingscodes en foutmeldingen. Onze tip als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele toners van Lexmark bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen lastige storingen of foutmeldingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • De schaduwkant van de “echte” merk toners is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld genomen €162,50).

Lexmark 24B5700 toner zwart huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Probeer dan eens namaak-inkt van goedkope merken. Het 24B5700 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en is tot wel de helft zo goedkoop. Dat komt door een lagere verkoopprijs en omdat de patronen wél helemaal gevuld worden. Een goed gevulde toner tegen de scherpste prijs. Een aanrader als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Lexmark 24B5700 huismerk toners zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Een belangrijk voordeel is dat je meer inkt krijgt ten opzichte van merk-inkt.
 • De kwaliteit is prima (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • Een aandachtspunt bij klooninkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutmeldingen of storingen.

Fouten en storingen bij het vervangen van de toners

Heb je onderhand de zwart inkt van Lexmark verwisseld maar weigert de printer om af te drukken? In het volgende overzicht bieden we een overzicht met de meest gangbare problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde toner.Gebeurt vaak bij klooninkt. Klik het venster weg en ga door met afdrukken.
Geen toner gedetecteerd.Loop nog eens na of je het kapje los hebt gemaakt en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Onleesbaar drukwerk (vage strepen en vlekken).Check of je toners goed in de printer zitten en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
Printerinkt is uitgedroogd.Selecteer het reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. Het is nog beter om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
De printer / tonercartridge lekt inkt.Zet de printer meteen stil, haal voorzichtig de toners uit het apparaat en maak alles direct schoon. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
De meest gangbare printproblemen in relatie tot Lexmark 24B5700 inkt.

Veelgestelde vragen

Wat is prijs van de Lexmark 24B5700 toner zwart toner?
De huidige kostprijs van de Lexmark 24B5700 bedoeld voor de kleur zwart (black) toner is gemiddeld zo’n €134,30 excl. de btw (dat betekent €162,50 inclusief de btw). Indien je een multipack / voordeelverpakking wenst liggen de kosten op zo’n €325,00. Door te printen met een huismerk toner met het serienummer 24B5700 kan je nog meer besparen. De prijs van de deze huismerk-toners is goedkoper (+/- €81,25) en je kunt er meer printjes mee maken (meer milliliters).

De toner cartridge wordt niet gevonden, wat kan ik doen?
Het kan voorkomen dat een net nieuw patroon het niet doet. Dit los je als volgt op: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en achterhaal of je het plasticje helemaal hebt verwijderd. Download de juiste printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken en voer het reinigingsprogramma uit.

Is het Lexmark 24B5700 toner zwart huismerk alternatief kopen een goed idee?
Een huismerk 24B5700 alternatief inkopen is bijna altijd niet verkeerd. Namaak inkt in om en nabij de 50% goedkoper dan merk-inkt. De aanbiedingsprijs is voordeliger en de patronen zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de printadrukken is praktisch dezelfde. Een minpunt is dat je eventueel last kan krijgen van printerstoringen en foutmeldingen. Deze kan je normaal gesproken simpel herstellen.

Kan ik vanuit huis de Lexmark 24B5700 toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je thuis doen. Voor dit klusje kan je aan de slag met een een set navulinkt die geschikt is voor het Lexmark inktpatroon. Online zijn hiervoor handleidingen te vinden: Verwijder het veiligheidskapje. Voorts injecteer je de zwarte inkt in het reservoir. Later kun jij het artikel in elkaar zetten. Aansluitend probeer je of de budget Lexmark inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie