bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Inkt Canon LBP 6670DN

Eenvoudig online inkt voor de Canon LBP 6670DN bestellen en laten thuisbezorgen? Op deze website check je de beste webwinkels en kortingen voor printerinkt voor alle printers. Daardoor koop je vandaag nog goedkope kleureninkt (geel, cyaan, magenta) en uiteraard ook zwarte inkt geschikt voor de lbp 6670dn in april 2024. Eveneens vind je via onze experts tips om goedkoper te printen, info over imitatie inkt & technische specificaties.

  • Inkttoners vind je al vanaf €46,00.
  • Er zijn verschillende kleuren voor de lbp 6670dn: Blauw (Cyaan), Roze (Magenta) Geel (Yellow) en Zwart.
  • Bij veel aanbieders kies je uit een budgetlabel of originele inkt van Canon.
  • Kloon inkt is (veel) goedkoper en bevat meer inkt. Je bespaart al gauw 55%.
  • Een veel besteld inktpatroon is de Canon 719H toner zwart.
  • Tip van de specialist: kies direct voor een extra grote voordeelverpakking.

Thema’s: Bestel de goedkoopste inkt voor de Canon LBP 6670DN | Tips om te besparen op de printkosten | Welke inkt moet ik hebben voor de lbp 6670dn? | Hoe moet ik inkt vervangen? | Huismerk inkt bekijken | Handige FAQ met veelgestelde vragen

MerkCanon
Serielbp
Model6670dn
Type printerLaser
Veel gebruikte tonerCanon 719H toner zwart
Geschatte prijs €€€

Goedkoopste Canon LBP 6670DN printerinkt bestellen (april 2024)

Printen is niet goedkoop. Een afdruk met alleen tekst in zwart kost zo’n €0,05 – €0,06 en een print met kleur al gauw €0,11 voor een afdruk. Met het assortiment van de goedkoopste Canon LBP 6670DN toners bespaar je eenvoudig veel geld. Kiezen voor een lokale speciaalzaak voor nieuwe inkt is vaak nogal duur. Je kunt veel geld besparen als je bij een webwinkel koopt. Dat blijkt uit de jaarlijkse prijspeiling van de Consumentenbond. Dit zien we het sterkst bij Canon originele merktoners en merkcartridges. In het volgende schema vergelijk je de meest bekende online leveranciers waar je gebruiksvriendelijk eenvoudig de juiste inkt voor jouw printer kunt bestellen. Per verkoper kan je bekijken of ze hervulbare inkt of ook originele a-merk producten in hun aanbod hebben.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

6 tips om te besparen op de printkosten
Zonder veel kosten printen met een lbp 6670dn? In onderstaande opsomming kan je aan de slag met belangrijke truukjes zodat jij vanaf nu nog goedkoper kunt printen.

  • Ga voor klooninkt. De kwaliteit doet nauwelijks onder en bespaart tot wel 65%.
  • Print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden. Kleureninkt is vele malen duurder.
  • Benut de verschillende functies van jouw printer. Stel de printer in op bijvoorbeeld snelle modus. Je levert dan iets in op kwaliteit, echter kun je rekenen op een besparing van 10%.
  • Kies een zuinig lettertype zoals Ecofont Sans of Calibri.
  • Druk dubbelzijdig af. Zo bereik je een lager papierverbruik.
  • Trek de stekker uit de printer als deze een tijdje stil staat. Dit is om onnodig reinigen tegen te gaan.

Welke inkt is goed voor een lbp 6670dn?

Geeft de printer een berichtje dat dat het inktpatroon leeg is? Goed om te weten: Deze popups kloppen nooit helemaal. Vervang nooit direct de inkt. Zorg dat je vast nieuwe inkt in huis hebt en verwissel deze direct wanneer de prints niet meer goed leesbaar zijn.

De all-in-one Canon LBP 6670DN betreft een laserprinter. Dit type maakt gebruik van toners. Kijk allereerst welk kleurenpatroon er lees is (roze, geel, blauw of zwart). Aansluitend achterhaal je welk product past. Daarvoor heb je eigenlijk geen advies nodig.

  1. Zoek op tonernummer of fabriekscode. Dat staat vermeld op alle inktpatronen.
  2. Zoek op printernaam. Hier betreft het de 6670dn uit de serie lbp van het merk Canon.
  3. Bekijk de doos/handleiding; dat is het meest betrouwbare document vanuit de fabrikant.

Bij een aantal online leveranciers als 112supplies en Totaalinkt.shop vind je vaak een huismerk-alternatief. Doorgaans gunstig geprijsd en er zit vaak meer inkt in. Meer gegevens hierover bieden we in dit stukje.

TypeKleurInfo
Canon LBP 6670DN CyaanBlauwBlauwe inkt voor o.a. Zwartblauw of RAL 5005.
Canon LBP 6670DN MagentaRozeRoze inkt voor Briljantrood en RAL 4011.
Canon LBP 6670DN YellowGeelGele inkt voor kleuren als Saffraangeel of RAL 1004.
Canon LBP 6670DN Key / BlackZwartZwarte inkt voor eenvoudige printjes.
Tabel met beschikbare inkttoners voor de lbp 6670dn.

Erkende toners passend in de lbp 6670dn.
Ons systeem heeft verschillende gevonden die passen in deze printer.

  1. Canon EP-P (HP 74A – 92274A) toner zwart


Voordelige Canon LBP 6670DN toner vervangen

De juiste inkt gevonden? Start dan het proces om de toner te verwisselen. Onderstaand lees je een opsomming waardoor jij het moeiteloos kunt doen.

Uitleg toners lbp 6670dn vervangen

  1. Welk patroon is er leeg?

    Je computer of laptop geeft aan welke patronen precies vervangen moeten worden.

  2. Lege toner verwijderen

    Zet de printerklep open en haal het oude patroon eruit. Dump ze niet in de container maar breng ze naar een inzamelpunt.

  3. Verwijder verpakkingsmateriaal

    Haal de nieuwe toner voorzichtig uit de verpakking. Verwijder het transparante zegel zoals dit wordt aangegeven in de gebruiksaanwijzing.

  4. Nieuwe toner installeren

    Plaats het patroon in de printer. Druk deze goed aan tot je voelt dat deze vastklikt en doe de klep weer dicht.

  5. Installatieproces

    De printer gaat nu starten met een validatieproces van de nieuwe inkt. Op het moment dat je alle stappen uitgevoerd hebt geeft de printer het huidige inktniveau aan. Je kunt nu weer printen.

printerinkt-Canon LBP 6670DN

Beste Canon LBP 6670DN huismerk printerinkt kopen

Onvoldoende inkt in jouw lbp 6670dn? Dan is het tijd voor nieuwe patronen. Je hebt twee opties: originele inkt van Canon of huismerk toners. Klooninkt is tot wel 50% goedkoper, bevat vaak meer inkt en biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit als originele producten.

Hoe werkt huismerk inkt?
Gerecyclede huismerk toners zijn de officiele merkproducten die op professionele wijze worden getest, gereinigd en opnieuw gevuld. Dit wordt geregeld door gecertificeerde partijen en zijn fors goedkoper. Namaak inkt is tot het maximale niveau vol, terwijl dat bij officiële merkproducten er nog wel eens aan schort. Dankzij deze producten ga je dus veel goedkoper printen. De afdruk is uitstekend en doet amper onder voor originele inkt. 

Veel voorkomende problemen bij het plaatsen van huismerk toner
Bij sommige printers heb je te maken met een foutmelding bij het installeren van imitatie inkt. Deze situatie komt voor omdat Canon eigenlijk wil dat jij hun eigen toners installeert. Deze foutcode wegklikken en doorgaan met printen. Is dat niet mogelijk? Je checkt op deze pagina enkele praktische adviezen.

  1. Onderzoek of je de juiste imitatie toner hebt geplaatst.Schrijf het modelnummer op en controleer of deze overeenstemt met de originele inkt.
  2. Kies ervoor de printer te resetten. Wacht even een half uurtje met opnieuw opstarten.
  3. Bekijk of de inkttoner goed is geplaatst.
  4. Als je een printer voor het eerst in gebruik neemt moet je vaak eerst een afdruk maken met originele inkt. Pas daarna kan je de alternatieve inkt gebruiken.
  5. Achterhaal of je het kapje hebt weggedaan.
  6. Zorg voor schone contactpunten bij het patroon.
  7. Zorg dat de software van de printer up to date is. Zie ook het downloadcentrum van Canon.
  8. Mogelijk is de printkop verstopt. Start het reinigingsprogramma.

Veelgestelde vragen

De printer print geen zwart omdat de kleur op is, hoe kan ik dat oplossen?
Een deel van de printer schakelen de zwart-wit functie uit wanneer 1 andere kleur (magenta, geel, cyaan) op is. Behoorlijk irritant. In veel gevallen is dit op te lossen. Begin met het instellen van de printer op enkel zwart-wit afdrukken. Werkt dit niet? Plak een zwart tapeje over het venstertje van de lege Canon LBP 6670DN toner.

Bestaat de optie inkt reinigen voor de lbp 6670dn?
De meeste modellen passen zelf een reinigingsprogramma toe voor de printkop. Door dit systeem zul je altijd een goede afdruk krijgen. Regelmatig de Canon toners stofvrij maken met een doekje is ook aan te raden. De software laat een popup zien als het moment is aangebroken om te reinigen. Ook als de printer langere tijd in de stand-by stand staat kunnen sommige printers de onderhoudsmodus inschakelen.

Hoe kan ik de inkt voor de Canon LBP 6670DN opnieuw vullen?
Er bestaan unieke navulbare inktpatronen te koop. We hebben het hier over cartridges of toners die zelfstandig eenvoudig bij te vullen zijn met navulinkt. In veel gevallen kan je het navullen ook laten doen bij specialisten die hier ervaring mee hebben. Deze shops bieden aantrekkelijke huismerkproducten en verstrekken geen originele Canon toner-inkt.

Wat is de meest actuele software en drivers voor de lbp 6670dn?
Een printer installeren en instellen gaat vandaag de dag erg eenvoudig. Doorgaans detecteert jouw Mac of windows PC de aangesloten printer vanzelf al. Vergeet echter niet de up-to-date printersoftware. De actuele versie kan je downloaden via de service en ondersteuning pagina van Canon. De populairste printer drivers die werken met de lbp 6670dn zijn te vinden op de website van Canon. Op deze ondersteuning pagina download je bovendien extra info zoals instructies, tips voor reinigen en oplossingen voor foutmeldingen.

Wat kan ik doen bij error codes en storingen bij de lbp 6670dn?
Een printerstoring is ongewenst en komt nooit gelegen. Er zijn veel verschillende foutcodes geprogrammeerd. Dergelijke error-codes worden verder toegelicht op het gebruikersportaal van de ontwikkelaar. Veel voorkomende Canon LBP 6670DN storingen zijn; slechte verbinding met mobiele apparaten, vastgelopen papier, geen inkt, geen wifi, printkop fout, wil niet scannen, cartridgeprobleem, slecht leesbare tekst, langzaam, wil niet printen.

Kan ik de printer met het netwerk verbinden?
De tegenwoordige Canon all-in-one printers verschaffen draadloze netwerk opties (Airprint / Wireless printen). Dit heeft als voordeel dat je ook kunt afdrukken vanaf jouw laptop of PC, maar dan zonder kabel. De lbp 6670dn WiFi printer kun je dan eenvoudig online bereiken. Evengoed kan er worden geprint vanaf apps op de telefoon of iPad / tablet.

Wat is precies een printerinkt abonnement?
Vandaag de dag zien we verschillende merken waar je een inkt-abonnement kunt nemen. Ze sturen dan om de paar weken, om de zoveel maanden of wanneer de inkt bijna op is een gevulde goedkope toner. Met die service heb je altijd volle inktpatronen op voorraad en kun jij ervan op aan dat de printer altijd bruikbaar is. Je hebt diverse toner abonnementen. Van een lage prijs (15 prints per maand) tot grote abonnementen (250-1000 prints per maand).

Plaats een reactie