bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Brother LC 980C cyaan / blauw cartridge

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste Brother LC 980C inktcartridge? Via onze vergelijk-tool vergelijk je erkende printwinkels voor verrassend goedkope cartridges. Het artikel Brother LC 980C met kleuromschrijving cyaan (blauw) is relevant voor mooie levendige kleurenafdrukken. Het meest voor de hand liggend zijn de echte merkartikelen van Brother. Velerlei aanbieders als bijvoorbeeld Mediamarkt.nl of 123inkt hanteren ook zogenaamde huismerk-cartridges. De prijs is erg scherp, er zit meer inkt in en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde vanafprijs€8,25
Huismerk tarieven€4,13
MerkBrother
ProductBrother LC 980C
ArtikelcodeLC980C
Kleurcodecyaan
Hoeveelheid (ml)4,8 milliliter
Printomvang260 prints
EAN-code4977766659598

Goedkoopste Brother LC 980C inkt bestellen juni 2024

De inhoud (ml) van de LC980C cartridge is 4,8 milliliter. Het printvermogen is 260 prints. Originele merkcartridges koop je het beste online. Dit kan daar veel gunstiger dan bij een regionale speciaalzaak. Easy-ink of Inktdiscount.nl zijn betrouwbare winkels waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Brother inktcartridges. Ze verkopen een groot aanbod en geven extra ondersteuning. Gewoonlijk leveren zij ook een aantrekkelijk huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt schaf jij aan via bedrijven als Inktwereld.nl en Goedkoopprinten.nl.
 • Originele LC980C inktcartridges laat je al thuisbezorgen voor €8,25.
 • Brother imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.
 • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of een multipack (voordeelverpakking) en bestel de individuele kleuren niet los. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Adviezen om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, loop alle eco-printinstellingen na (denk dan aan milieuvriendelijk) en probeer lettertypes zoals Century Gothic of Garamond.
 • Via deze site klik je eenvoudig door naar betrouwbare shops waar je goedkoop en eenvoudig LC980C cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Brother LC 980C cyaan / blauw vergelijken
Brother inktcartridges hebben een prijskaartje. Dit type blauwe inktcartridge kent een vanafprijs van €9,08. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit. Hier betaal je gemiddeld €8,25. De meest betaalbare optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze is er omgerekend al voor €4,13. Ook relevant: besparen dankzij huismerk inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Brother LC 980C originele inkt€8,25
Brother LC 980C multipack (merkcartridge)€16,50
Brother LC 980C huismerk inkt * €4,13
Brother LC 980C huismerk duopack * €8,25
Prijslijst van de LC980C cartridge (blauw) in juni 2024. * Voorwaarden: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Brother verkrijgen?

Direkt Brother LC 980C inkt bestellen? Deze cartridge of een alternatief huismerk zijn goed verkrijgbaar. Zowel bij online leveranciers als in de retail. Ons advies: bezoek een een webwinkel die zich focust op inkt. Dergelijke aanbieders bieden top-service, kunnen uit eigen magazijn leveren en hanteren bovendien een voortreffelijk huismerk.

 • Retailers: Bruna, Handyman, Action, Albert Heijn, Kruidvat, Media Markt, Primera, Jumbo.
 • Grote nationale winkels als Coolblue, Wehkamp, Blokker, Ebay, Amazon, Bol.com zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Populaire inktspecialisten als 123inkt.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, bieden de beste zoekfunctie en zijn het scherpst qua prijs.
brother-lc-980c-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe LC980C inkt van Brother bestellen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De Brother LC 980C originele blauwe inktcartridge voorziet hierin. Deze cartridges worden gemaakt door Brother en je bent verzekerd van de beste afdruk. Deze doen wat ze moeten doen en je vermijdt vervelende waarschuwingen of foutmeldingen. De beste keuze als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en je niet houdt van gedoe.

 • Originele inktcartridges van Brother bieden de hoogste printkwaliteit.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen hinderlijke foutcodes en printerstoringen. Je kunt altijd printen.
 • De negatieve kant van originele merkcartridges is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld €8,25).

Brother LC 980C huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Koop dan eens namaak-inkt van derde fabrikanten. Het LC980C huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en is tot wel 50% goedkoper. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een fors lagere adviesprijs en doordat deze producten meer inkt bevatten. Meer inkt voor een betere prijs. De beste keuze als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Brother LC 980C cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Dit komt vooral door het feit dat je meer inkt krijgt als je het vergelijkt met originele producten.
 • De kwaliteit van de printjes is bijna net zo goed (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • De negatieve kant van budget inkt is dat je last hebt van errorcodes.

Problemen bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je intussen de cyaan inkt van Brother geplaatst maar kan je niet afdrukken? In het schema hieronder vind je de meest gangbare afdrukproblemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de cartridge is beschadigd.Komt soms voor bij huismerk-cartridges. Klik op “doorgaan” en check of je gewoon kunt afdrukken.
Geen cartridge gevonden.Check of je het plasticje weg hebt gehaald en gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken.
Slechte vage afdrukken door vlekken en strepen.Check allereerst of de cartridges juist geplaatst zijn en start een onderhoudsprogramma.
De printerinkt droogt uit.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma om de printkop te reinigen. Het is nog beter om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
Een lekkende inktcartridge.Breek de printopdracht af, haal voorzichtig de cartridges uit het apparaat en reinig de complete printer. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
Relevante afdrukproblemen m.b.t. Brother LC 980C inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Welk tarief heeft de Brother LC 980C inktcartridge ?
De prijs van een Brother LC 980C met kleuromschrijving cyaan (blauw) cartridge is doorgaans +/- €6,82 excl. de btw (dat maakt €8,25 inclusief de btw). Wanneer je een voordeelverpakking / multipack wenst kost het ongeveer €16,50. Als je kiest voor een huismerk cartridge met de code LC980C kan je nog meer besparen. Het tarief voor huismerk-cartridges ligt lager (+/- €4,13) en je kunt er meer afdrukken mee maken (ze zijn volledig gevuld met inkt).

De cartridge wordt niet herkend, wat kan ik doen?
Soms gebeurt het dat een nieuw patroon wordt geweigerd door de printer. Loopt dan de volgende checklist na: controleer of het patroon juist geplaatst is, en controleer of je de beschermingstape los hebt gemaakt. Update de printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Neem de cartridge af met een pluisvrije doek en onderzoek de printkop.

Is het Brother LC 980C huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Een huismerk LC980C alternatief bestellen is in de regel een goed idee. Namaak inkt is doorgaans 65% goedkoper in verhouding tot originele inkt. De prijs is lager en de patronen worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit van de prints is uitstekend. Waar je op moet letten is dat je eventueel last kan krijgen van foutmeldingen. Zulke storingen kan je normaliter simpel oplossen.

Voor een voordelige prijs de Brother LC 980C inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktcartridge is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. In dat geval kan je aan de slag met een een handige navulset inclusief inkt voor het Brother inktpatroon. Op Youtube en diverse website is een groot aantal tips te vinden: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. Nu plaats je de injectiespuit met blauwe inkt in het inktpatroon. Later kan je het product opnieuw vastklikken. Achteraf test je of de nieuwe Brother inkt goed op het papier komt door een testprint te doen.

Plaats een reactie