bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon BCI 1201Y 7340A001 geel / yellow cartridge

Interesse in de goedkoopste Canon BCI 1201Y 7340A001 inktcartridge? Op Inktaanbieding.nl kan je aan de slag met erkende inktaanbieders voor verrassend voordelige cartridges. Artikel Canon BCI 1201Y met de kleur geel (yellow) is geschikt voor al jouw kleurenafdrukken. Het meest voor de hand liggend zijn de merkproducten van Canon. Een groeiend aantal inktaanbieders als bijvoorbeeld printerinktshop.nl of bol.com leveren ook hele goede huismerk-patronen. Je betaalt een stuk minder, ze bevatten meer inkt en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde vanafprijs€47,50
Huismerk tarief€23,75
MerkCanon
TypeCanon BCI 1201Y
Productnummer7340A001
Kleur omschrijvinggeel
Inhoud (ml)80 milliliter
Printcapaciteitonbekend
EAN0013803008838

Goedkoopste Canon BCI 1201Y 7340A001 inkt kopen november 2022

Het volume (ml) van de 7340A001 cartridge is 80 milliliter. De printomvang is onbekend. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Dat kan daar financieel interessanter dan in de winkel. Sneltoner.nl & Handyman.nl zijn gespecialiseerde webshops waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Canon inktcartridges. Ze faciliteren een uitstekend assortiment en hebben vriendelijke medewerkers. Dikwijls bieden ze ook een voordelig huismerk.

 • Inkt aanbiedingen is aan te schaffen bij bedrijven zoals Inkt.nl en Totaalinkt.shop .
 • Originele 7340A001 inktcartridges hebben een vanafprijs van +/- €47,50.
 • Canon imitatie inkt is een stuk goedkoper. De afdrukkwaliteit is erg goed.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of multipacks (voordeelverpakkingen) i.p.v. enkele verpakkingen. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Adviezen om goedkoper te printen: kies voor de functie dubbelzijdig printen, kies de voordelige eco-printinstellingen (o.a beperkte kwaliteit) & overweeg een lettertype als Ecofont of Garamond.
 • Via dit portaal check je erkende verkooppunten waar je zonder gedoe 7340A001 cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Canon BCI 1201Y 7340A001 geel / yellow vergelijken
Canon inktcartridges hebben een prijskaartje. Dit model gele inktcartridge kost in de winkel al snel €52,25. Bij de inktshops is het goedkoper en kost het zo’n €47,50. De meest betaalbare optie is alternatieve huismerk inkt. Deze koop je al vanaf €23,75. Meer daarover lees je onder het kopje de plus- en minpunten van huismerk inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
Canon BCI 1201Y originele inkt€47,50
Canon BCI 1201Y multipack (merkcartridge)€95,00
Canon BCI 1201Y huismerk inkt * €23,75
Canon BCI 1201Y huismerk duopack * €47,50
Overzicht met prijzen van de 7340A001 cartridge (yellow) in november 2022. * Belangrijk: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Canon inkopen?

Direkt Canon BCI 1201Y 7340A001 inkt bestellen? Dit cartridgetype (en eigen-merk alternatieven) bieden veel winkels aan. Zowel via webshops als bij winkeliers. Kooptip: bezoek een een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze bedrijven bieden altijd ondersteuning, een grote voorraad en voeren tevens een uitstekend huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Bruna, Albert Heijn, Hema, Action, Primera, Media Markt, Kruidvat, Jumbo.
 • Bekende webshops als Bol.com, Blokker, Coolblue, Amazon, Wehkamp, Fonq zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • De bekende inktspecialisten als Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl kunnen snel uit voorraad leveren, bieden de beste hulp en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
canon-bci-1201y-7340a001-geel-yellow-inktcartridge

Originele gele 7340A001 inkt van Canon kopen

Wil jij printen in topkwaliteit? De Canon BCI 1201Y originele gele inktcartridge is dat een goede koop. Deze cartridges worden vervaardigd door Canon en leveren de mooiste afdrukken. De patronen werken altijd en je voorkomt irritante storing en meldingen. Een aanrader als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en geen irritaties wilt.

 • Originele cartridges van Canon geven de mooiste prints.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen lastige foutcodes. Ze werken altijd.
 • Een aandachtspunt bij de “echte” merk cartridges is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld kost het €47,50).

Canon BCI 1201Y huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Koop dan eens namaak-inkt van derde leveranciers. Het 7340A001 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en leidt tot wel 60% lagere printkosten. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een lage stukprijs en doordat deze producten gevuld worden met meer inkt. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. De beste keuze als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Canon BCI 1201Y 7340A001 geel / yellow huismerk inktcartridges zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Dit komt vooral door het feit dat je meer inkt krijgt als je het vergelijkt met originele producten.
 • De kwaliteit van de prints is bijna net zo goed (helemaal als je het meest in zwart print).
 • De schaduwkant van huismerk inkt is dat je te maken krijgt met foutcodes.

Lastige situaties bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je intussen de geel inkt van Canon vervangen maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In de bijgaande tabel bieden we een overzicht met algemene inktproblemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Dit kan voorkomen bij huismerk-inkt. Sluit de pop-up want meestal kan je gewoon printen.
Printer herkent cartridge niet.Onderzoek of je het stukje tape helemaal hebt verwijderd en maak de contactpunten schoon.
Vage vlekken en strepen op de afdruk.Achterhaal of de cartridges goed in de houders zitten en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
Last van opgedroogde inkt.Voer het reinigingsprogramma uit voor een goed werkende printkop. Het is nog beter om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
De inktcartridge lekt.Stop de afdruktaak, onttrek de cartridge en reinig de printer grondig. Retourneer het product naar de leverancier.
Meest gezochte problemen bij de Canon BCI 1201Y 7340A001 inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Wat is prijs van de Canon BCI 1201Y inktcartridge ?
De prijs van een Canon BCI 1201Y 7340A001 met kleur geel (yellow) cartridge is om en nabij de €39,26 excl. btw (dat maakt €47,50 inclusief btw). Wanneer je een multipack of duoverpakking selecteert betaal je ongeveer €95,00. Wanneer je gaat voor een huismerk cartridge met de fabrikantcode 7340A001 dalen de printkosten aanzienlijk. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges ligt beduidend lager (+/- €23,75) en je kunt er meer printjes mee maken (meer volume).

De cartridge wordt niet herkend, wat kan ik doen?
Soms komt het voor dat een vol inktpatroon niet wordt herkend. Dat is op de volgende manier op te lossen: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en bekijk of je het kapje los hebt gemaakt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en voer het reinigingsprogramma uit.

Is een Canon BCI 1201Y huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Een huismerk 7340A001 alternatief proberen is meestal een juiste beslissing. Namaak inkt is plus minus 60% goedkoper dan inkt van het merk zelf. De verkoopprijs is goedkoper en de cartridges hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit van de afdrukken doet amper onder voor merkinkt. De schaduwkant is dat je te maken kunt krijgen met storingen en foutcodes. Dit soort storingen kan je veelal zelf herstellen.

Hoe kan ik snel de Canon BCI 1201Y 7340A001 inktcartridge navullen?
Een inktcartridge bijvullen kan je met een beetje ervaring zelf doen. Hiervoor gebruik je een speciale set navulinkt voor het Canon inktpatroon. Online is ondersteunende informatie te vinden: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. Nu injecteer je de gele inkt in het aangegeven gaatje. Als dat gelukt is kun je alles weer opnieuw assembleren. Als laatste probeer je of de bijgevulde Canon inkt juist op het papier gespoten wordt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie