bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon CLI 42BK 6384B001 zwart / black cartridge

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste Canon CLI 42BK 6384B001 inktcartridge? Op deze website bieden wij de meest populaire winkels voor voordelige cartridges. De Canon CLI 42BK met kleurcode zwart (black) kan jij toepassen voor het afdrukken van diepzwarte teksten en strakke lijnen. Populair zijn de verschillende merkartikelen van Canon. Steeds meer inktaanbieders zoals bijvoorbeeld Inktdiscount.nl en 123inkt faciliteren ook huismerken die een goed alternatief vormen. De prijs is erg scherp, de cartridges zijn gevuld met meer inkt en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€11,75
Huismerk verkoopprijs€5,88
MerkCanon
ModelCanon CLI 42BK
Productnummer6384B001
Kleur omschrijvingzwart
Inhoud (ml)13 milliliter
Printvermogen900 prints
EAN-nummer4960999901688

Goedkoopste Canon CLI 42BK 6384B001 inkt kopen juni 2024

De inhoud (ml) van de 6384B001 cartridge is 13 milliliter. De printcapaciteit is 900 prints. Originele merkcartridges koop je het beste online. Je bestelt het dan financieel interessanter dan in de winkel. Inkt.nl of Paradigit zijn gespecialiseerde webshops waar jij kunt zoeken naar originele Canon inktcartridges. Ze faciliteren heel veel verschillende producten en geven advies / service. Over het algemeen bieden ze ook een interessant huismerk.

 • De beste inkt is te koop bij shops zoals Officesavers & Office Centre.
 • Originele 6384B001 inktcartridges kosten je ongeveer €11,75.
 • Canon imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De afdrukkwaliteit is erg goed.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of voordeelverpakkingen (multipacks) i.p.v. enkele verpakkingen. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (denk dan aan snel printen) of probeer lettertypes zoals Ecofont Sans of Garamond.
 • Op Inktaanbieding.nl klik je direct door naar betrouwbare shops waar je eenvoudig 6384B001 cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Canon CLI 42BK 6384B001 zwart / black vergelijken
Canon inktcartridges kunnen best duur zijn. Dit type zwarte inktcartridge ligt in de schappen voor c.a. €12,93. Bij de inktshops is het goedkoper en betaal je gemiddeld €11,75. De beste optie is het huismerk. Reken op een bedrag van €5,88. Klik verder naar: voordelen en gevaren van huismerk cartridges. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Canon CLI 42BK originele inkt€11,75
Canon CLI 42BK multipack (merkcartridge)€23,50
Canon CLI 42BK huismerk inkt * €5,88
Canon CLI 42BK huismerk duopack * €11,75
Geschatte prijzen van de 6384B001 cartridge (black) in juni 2024. * N.b.: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele cartridge.

Waar kan ik de inktpatronen van Canon bestellen?

Direkt Canon CLI 42BK 6384B001 inkt kopen? Dit type inkt (en eigen-merk alternatieven) kan je op veel plekken wel kopen. Zowel op internetplatformen als bij kantoorspeciaalzaken. Advies van de specialist: shop bij een online inktspeciaalzaak. Zij helpen bij problemen, kunnen razendsnel bezorgen en verkopen bovendien een heel behoorlijk huismerk.

 • Winkels in de regio: Bruna, Albert Heijn, Hema, Action, Kruidvat, Expert, Media Markt, Jumbo.
 • Bekende webshops als Ebay, Fonq, Bol.com, Blokker, Wehkamp, Coolblue zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Online inktaanbieders als Inkt.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, bieden de beste service en hebben doorgaans de beste deals.
canon-cli-42bk-6384b001-zwart-black-inktcartridge

Originele zwarte 6384B001 inkt van Canon bestellen

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De Canon CLI 42BK originele zwarte inktcartridge is dan de beste keuze. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van Canon en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. Deze doen wat ze moeten doen en je krijgt geen frustrerende waarschuwingen of foutmeldingen. Ons advies als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en niet van gepruts houdt.

 • Originele inktcartridges van Canon zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen hinderlijke errors of foutmeldingen. Het doet wat het met doen.
 • Een belangrijk nadeel van originele cartridges is dat het vrij duur is (gemiddeld kost het €11,75).

Canon CLI 42BK huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Overweeg in dat geval eens imitatie inkt van derden. Het 6384B001 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en zorgt voor een besparing tot wel 60%. Je kunt zoveel besparen door een lagere verkoopprijs en omdat de inktpatronen gevuld worden met meer inkt. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste optie als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Canon CLI 42BK 6384B001 zwart / black huismerk inktcartridges zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Het grootste voordeel is dat ze meer inkt bevatten in vergelijking met originele merkinkt.
 • De kwaliteit van de afdrukken is vergelijkbaar (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • Het nadeel van budget inkt is dat je te maken krijgt met errors of foutcodes.

Lastige situaties bij het vervangen van je cartridges

Heb je ondertussen de zwart inkt van Canon verwisseld maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In de tabel hieronder zie je alledaagse problemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is leeg.Dit kan voorkomen bij huismerken. Sluit de melding en hervat de afdruktaak.
Geen cartridge gevonden.Controleer of je het plakkertje weg hebt gehaald en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Ik zie verticale strepen op mijn prints.Bekijk of de cartridges in de goede gleuven zitten en voer het onderhoudsproces uit.
De printerinkt droogt uit.Voer het reinigingsprogramma uit om de printkop weer vrij te maken. Wat je kunt doen isom elke week een testpagina te printen.
De cartridge lekt inkt.Breek de afdruktaak af, klik de cartridge uit de gleuven en maak de houder schoon. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
Algemene cartridge problemen in relatie tot Canon CLI 42BK 6384B001 inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van de Canon CLI 42BK inktcartridge ?
De huidige kostprijs van de Canon CLI 42BK 6384B001 met kleur zwart (black) cartridge is om en nabij de €9,71 excl. de btw (dat maakt €11,75 inclusief de btw). Op het moment dat je een voordeelverpakking of multipack kiest liggen de kosten op zo’n €23,50. Met een huismerk cartridge met het nummer 6384B001 kan je fors besparen. De adviesprijs van de huismerk-cartridges is voordeliger (+/- €5,88) en het aantal printjes ligt hoger (meer volume).

De inktcartridge wordt niet gevonden, hoe los ik dit op?
Er zijn voorvallen waarbij een gloednieuw patroon weigert. We bieden daarom een aantal oplossingen: achterhaal de status van de patronen in de printer, en controleer of je het kapje hebt losgemaakt. Download de juiste printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Maak de cartridge schoon en bekijk de status van de printkop.

Is het Canon CLI 42BK huismerk alternatief een goede keuze?
Een huismerk 6384B001 alternatief aanschaffen is doorgaans erg aantrekkelijk. Namaak inkt is soms wel 55% goedkoper in verhouding tot originele producten. De kostprijs is voordeliger en de inktpatronen bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt. Het grootste nadeel is dat er sprake kan zijn van storingen of foutmeldingen. Deze kan je veelal gemakkelijk herstellen.

Kan ik vanuit huis de Canon CLI 42BK 6384B001 inktcartridge navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je met een beetje ervaring zelf doen. Voor deze handeling bestel je navulinkt set die ontwikkeld is voor het Canon inktpatroon. Op internet is een groot aantal tips te vinden: Start met het verwijderen van het omhulsel. Voorts injecteer je de zwarte inkt in het reservoir. Daarna mag je het product met elkaar verbinden. Nadien test je uit of de budget Canon inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprint te doen.

Plaats een reactie