bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PGI 2500M 9302B001 magenta / roze / rood cartridge

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste Canon PGI 2500M 9302B001 inktcartridge? Via Inktaanbieding.nl bekijk je de meest bekende inktwebshops voor spotgoedkope cartridges. Het product Canon PGI 2500M met kleurcode magenta (roze / rood) is te gebruiken voor scherpe kleurrijke afdrukken. Kies bijvoorbeeld voor originele patronen van Canon. Diverse verkooppunten als bijv. Vikingdirect.nl en printershop bezorgen ook huismerken die een goed alternatief vormen. De prijs is veel lager, ze bevatten meer inkt en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€15,50
Huismerk tarief€7,75
LeverancierCanon
ProductCanon PGI 2500M
Seriecode9302B001
Kleur beschrijvingmagenta
Inhoud (ml)9,6 milliliter
Printvermogenonbekend
EAN4549292005318

Goedkoopste Canon PGI 2500M 9302B001 inkt bestellen juni 2024

De hoeveelheid (ml) van de 9302B001 cartridge is 9,6 milliliter. De printomvang is onbekend. De originele merkcartridges kun je snel online kopen. Dit is veel gunstiger dan bij een regionale speciaalzaak. Coolblue.nl en Vikingdirect.nl zijn betrouwbare winkels waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Canon inktcartridges. Ze hebben duizenden producten en staan bekend om hun goede klantenservice. Meestal voeren ze ook een aantrekkelijk huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt koop je via internet bij bedrijven zoals replacedirect of Inktbaas.nl.
 • Originele 9302B001 inktcartridges laat je al thuisbezorgen voor €15,50.
 • Canon imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Neem een hoge capaciteit XL-cartridge (volume) of een voordeelverpakking (multipack) in plaats van losse kleuren. Per printje is dat goedkoper.
 • Instructies om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (alslage kwaliteit) of probeer lettertypes zoals Ecofont of Brush Script.
 • Via deze site check je goede aanbieders waar je op een gebruiksvriendelijke manier 9302B001 cartridge aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Canon PGI 2500M 9302B001 magenta / roze / rood vergelijken
Canon inktcartridges kunnen best duur zijn. Dit type roze en rode inktcartridge ligt in de winken voor gemiddeld €17,05. In de webshops is dat voordeliger. Hier betaal je gemiddeld €15,50. De aantrekkelijkste optie is alternatieve huismerk inkt. Deze zijn er al vanaf €7,75. Bekijk ook info over de voordelen en nadelen van het huismerk. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
Canon PGI 2500M originele inkt€15,50
Canon PGI 2500M multipack (merkcartridge)€31,00
Canon PGI 2500M huismerk inkt * €7,75
Canon PGI 2500M huismerk duopack * €15,50
Tabel met prijzen voor de 9302B001 cartridge (roze / rood) in juni 2024. * Let op: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Canon kopen?

Direkt Canon PGI 2500M 9302B001 inkt bestellen? Dit type cartridge of een alternatief huismerk zijn goed verkrijgbaar. Zowel via internetwinkels als bij winkeliers. Kooptip: kies voor een webshop gespecialiseerd in inkt. Dit soort aanbieders bieden altijd ondersteuning, hebben de snelste levertijd en hanteren normaal gesproken een prima huismerk.

 • Retailers: Action, Hema, Albert Heijn, Bruna, Jumbo, Media Markt, Kruidvat, Primera.
 • Populaire internetwinkels als Bol.com, Fonq, Ebay, Blokker, Wehkamp, Amazon breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Erkende inktspecialisten als Sneltoner.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl leveren alles uit voorraad, bieden een top-service en communiceren dikwijls fikse kortingen.
canon-pgi-2500m-9302b001-magenta-roze-rood-inktcartridge

Originele roze en rode 9302B001 inkt van Canon bestellen en laten bezorgen

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De Canon PGI 2500M originele roze en rode inktcartridge is dan de beste keuze. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van Canon en je bent verzekerd van de beste afdruk. De patronen werken altijd en je vermijdt lastige storingscodes en foutmeldingen. Onze tip als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele cartridges van Canon voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen irritante storingen en foutcodes. Meteen printen na plaatsing.
 • Een aandachtspunt bij de “echte” merk cartridges is de hoge prijs (gemiddeld €15,50).

Canon PGI 2500M huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Koop dan eens klooninkt van goedkope merken. Het 9302B001 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en leidt tot wel 60% lagere printkosten. Dit heeft te maken met een hele lage prijs per cartridge en omdat de inktpatronen volledig worden gevuld. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. De beste koop als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Canon PGI 2500M 9302B001 magenta / roze / rood huismerk inktcartridges zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat ze meer volume inkt bevatten wanneer je het afzet tegen merk-inkt.
 • De kwaliteit van de prints is bijna net zo goed (vooral als je veel in zwart print).
 • Een minpunt van budget inkt is dat je hinder kunt hebben van foutmeldingen of storingen.

Lastige situaties bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je deze magenta inkt van Canon verwisseld maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In het onderstaande overzicht zie je algemene inktproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is leeg.Gebeurt vaak bij huismerk-cartridges. Negeer de melding en check of je gewoon kunt afdrukken.
Printer herkent cartridge niet.Controleer nog eens of je het plakkertje helemaal hebt verwijderd en maak de contactpunten schoon.
Slechte vage afdrukken door vlekken en strepen.Check allereerst of de cartridges juist geplaatst zijn en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
Uitgedroogd inkt in de printer.Start handmatig het reinigingsprogramma op voor een goed werkende printkop. Een voordeliger alternatief is om elke week een testpagina te printen.
De inktcartridge lekt.Breek de afdruktaak af, onttrek de cartridge en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Stuur het defecte product retour.
De meest voorkomende cartridge problemen met de Canon PGI 2500M 9302B001 inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Wat is de adviesprijs van de Canon PGI 2500M inktcartridge ?
De adviesprijs van de Canon PGI 2500M 9302B001 met kleurcode magenta (roze / rood) cartridge is om en nabij de €12,81 excl. de btw (dat betekent €15,50 inclusief de btw). Op het moment dat je een voordeelverpakking / duopack selecteert betaal je uiteindelijk zo’n €31,00. Met een huismerk cartridge met het serienummer 9302B001 kan je nog meer besparen. De adviesprijs van de huismerk-cartridges ligt lager (+/- €7,75) en je kunt er meer afdrukken mee maken (ze zijn volledig gevuld met inkt).

De inktcartridge wordt niet gedetecteerd, wat is het stappenplan?
Er zijn voorvallen waarbij een net nieuw patroon het niet doet. Loopt dan de volgende checklist na: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en achterhaal of je het lipje helemaal hebt verwijderd. Download de juiste printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Maak de cartridge schoon met een droge doek en voer onderhoud aan de printkop uit.

Is een Canon PGI 2500M huismerk alternatief verstandig?
Een huismerk 9302B001 alternatief aanschaffen is bijna altijd niet schadelijk. Namaak inkt is soms wel 65% goedkoper in verhouding tot originele producten. De winkelprijs is interessanter en de inktpatronen hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit van de printadrukken is nagenoeg hetzelfde. Het belangrijkste nadeel is dat je te maken kunt krijgen met storingen of foutmeldingen. Dit soort storingen kan je doorgaans simpel oplossen.

Kan ik de Canon PGI 2500M 9302B001 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een cartridge kan je ook helemaal zelf. In dat geval koop je een complete navulset met inkt voor het Canon inktpatroon. Op verschillende websites lees je daarvoor veel tips: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. Voorts injecteer je de roze en rode inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Daaropvolgend kun je alles weer in elkaar klikken. Aansluitend check je of de budget Canon inkt juist op het papier gespoten wordt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie