bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

Epson T008 C13T00840110 vijf kleuren / multicolor cartridge

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste Epson T008 C13T00840110 inktcartridge? Op www.inktaanbieding.nl kan je aan de slag met de meest bekende winkels voor goedkope cartridges. Deze Epson T008 met de kleur vijf kleuren (multicolor) kun je gebruiken voor printjes met volle kleuren en scherpe afbeeldingen. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met echte merkartikelen van Epson. Flink wat inktwebshops zoals bijvoorbeeld Goedkoopprinten.nl & bol.com bieden ook zogenaamde huismerk-cartridges. De prijs is erg scherp, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€29,50
Huismerk tarief€14,75
MerkEpson
SoortEpson T008
SeriecodeC13T00840110
Kleurenvijf kleuren
Hoeveelheid (ml)46 milliliter
Printcapaciteit220 prints
EAN8715946359809

Goedkoopste Epson T008 C13T00840110 inkt kopen november 2022

Het volume (ml) van de C13T00840110 cartridge is 46 milliliter. De printomvang is 220 prints. Originele merkcartridges koop je het beste online. Je koopt het qua prijs veel gunstiger dan bij een regionale speciaalzaak. Inktcartridge store of Alleeninkt.nl zijn goede adressen voor het aanschaffen van originele Epson inktcartridges. Ze faciliteren een groot aanbod en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Vaak verkopen ze ook een goedkoop huismerk.

 • De voordeligste inkt is aan te schaffen bij verkopers zoals replacedirect of Inktbaas.nl.
 • Originele C13T00840110 inktcartridges zijn te bestellen v.a. €29,50.
 • Epson imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De kwaliteit is uitstekend.
 • Zoek op XL-cartridges die extra gevuld zijn of een voordeelverpakking (multipack) en bestel de individuele kleuren niet los. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Andere tips om goedkoper te printen: stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (bijvoorbeeld conceptmodus) en test het gebruik van lettertypes als Courier & Brush Script.
 • Via deze site vind je gespecialiseerde verkopers waar je eenvoudig C13T00840110 cartridge aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Epson T008 C13T00840110 vijf kleuren / multicolor vergelijken
Epson inktcartridges kunnen best duur zijn. Dit soort meerkleurige inktcartridge kost in de winkel al snel €32,45. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en ligt de verkoopprijs rond de €29,50. Een optie met een scherpere prijs is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze is er omgerekend al voor €14,75. Spring verder naar: besparen dankzij huismerk inkt. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
Epson T008 originele inkt€29,50
Epson T008 multipack (merkcartridge)€59,00
Epson T008 huismerk inkt * €14,75
Epson T008 huismerk duopack * €29,50
Tabel met prijzen voor de C13T00840110 cartridge (multicolor) in november 2022. * Let op: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele cartridge.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Epson aanvragen?

Meteen Epson T008 C13T00840110 inkt bestellen? Deze cartridge (en huismerk alternatieven) zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel via online shops als bij kantoorspeciaalzaken. Kooptip: bezoek een een internet printshop. Zij bieden top-service, hebben de snelste levertijd en hebben vaak een uitstekend huismerk.

 • Winkels in de regio: Action, Handyman, Albert Heijn, Bruna, Expert, Kruidvat, Media Markt, Primera.
 • Grote nationale winkels als Fonq, Blokker, Amazon, Coolblue, Wehkamp, Ebay zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • De grote inktwebshops als Printabout.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, bieden de beste service en hebben doorgaans de beste deals.
epson-t008-c13t00840110-vijf-kleuren-multicolor-inktcartridge

Originele meerkleurige C13T00840110 inkt van Epson bestellen

Wil jij de mooiste printjes maken? De Epson T008 originele meerkleurige inktcartridge voorziet hierin. Deze cartridges worden vervaardigd door Epson en zorgen voor de mooiste printjes. De patronen doen altijd en je wordt niet verrast met vervelende foutcodes. De beste keuze als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en niet van gepruts houdt.

 • Originele inktpatronen van Epson bieden de beste kwaliteit prints.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen hinderlijke foutmeldingen. Na plaatsing direct printen.
 • Het grootste nadeel van originele merkcartridges is de relatief hoge prijs (gemiddeld genomen €29,50).

Epson T008 huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Koop dan eens namaak-inkt van derden. Het C13T00840110 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. Je bespaart door een fors lagere adviesprijs en doordat deze cartridges simpelweg meer ML inkt bevatten. Meer inkt voor een betere prijs. Onze aanbeveling als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Epson T008 C13T00840110 vijf kleuren / multicolor huismerk inktcartridges zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat er meer inkt in zit als je het vergelijkt met inkt van het merk zelf.
 • De afdrukkwaliteit is nagenoeg hetzelfde (zeker in zwart-wit).
 • De schaduwkant van alternatieve inkt is dat je last hebt van printerstoringen en foutmeldingen.

Lastige situaties bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je deze vijf kleuren inkt van Epson vervangen maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In het volgende overzicht zie je bekende afdrukproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Dit kan voorkomen bij huismerk-inkt. Negeer de melding en ga door met afdrukken.
Geen cartridge gevonden.Kijk of je het dopje / plastic verwijderd hebt en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Ik zie strepen op mijn printjes.Kijk allereerst of de cartridges goed vast zitten en voer het onderhoudsproces uit.
Last van opgedroogde inkt.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma voor een juiste printkop werking. Het is ook een idee om regelmatig een testpagina af te drukken.
Een lekkende inktcartridge.Zet de printer uit, haal de betreffende cartridges uit de printer en zorg dat je alles grondig reinigt. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
Bekende printproblemen met betrekking tot Epson T008 C13T00840110 inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Wat betaal ik voor de Epson T008 inktcartridge ?
De prijs van een Epson T008 C13T00840110 met kleurcode vijf kleuren (multicolor) cartridge is ongeveer €24,38 excl. btw (dat maakt €29,50 inclusief btw). Wanneer je een voordeelverpakking of multipack koopt betaal je zo’n €59,00. Dankzij een huismerk cartridge met het serienummer C13T00840110 betaal je een veel lagere prijs. De aanschafprijs van een huismerk-cartridge is voordeliger (+/- €14,75) en je kunt er meer printjes mee maken (ze zijn volledig gevuld met inkt).

Ik krijg een melding van een ontbrekende cartridge, wat is de oplossing?
Soms gebeurt het dat een gloednieuw patroon wordt geweigerd door de printer. Je kunt het volgende proberen: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en controleer of je het dopje / plastic hebt losgemaakt. Installeer de nieuwste printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en bekijk de status van de printkop.

Is het Epson T008 huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Het huismerk C13T00840110 alternatief aanschaffen is een veel gevallen een juiste beslissing. Namaak inkt is tot wel 65% goedkoper in vergelijking met merkinkt. De aanbiedingsprijs is aantrekkelijker en deze cartridges bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De kwaliteit van de afdrukken gaat er amper op achteruit. Nadeel is dat er sprake kan zijn van foutmeldingen of storingen. Zulke storingen kan je gewoonlijk zelfstandig verhelpen.

Kan ik de Epson T008 C13T00840110 inktcartridge navullen?
Een patroon bijvullen met inkt kan je thuis doen. Voor deze handeling neem je de navulinkt set die beschikbaar is voor het Epson inktpatroon. Op verschillende websites kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Verwijder de capsule. Vervolgens spuit je de meerkleurige inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Afsluitend mag je het product in elkaar klikken. Tenslotte bekijk je of de budget Epson inkt juist op het papier gespoten wordt door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie