bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Epson T066 C13T06614010 zwart / black cartridge

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste Epson T066 C13T06614010 inktcartridge? Via onze vergelijk-tool bekijk je de betrouwbaarste inktshops voor extra voordelige cartridges. Het product Epson T066 met kleuromschrijving zwart (black) kan jij toepassen voor het printen van haarscherpe zwarte teksten. Het meest voor de hand liggend zijn de echte merkartikelen van Epson. Diverse shops zoals Totaalinkt.shop of printershop faciliteren ook een assortiment aan geschikte huismerken. Je betaalt een stuk minder, de cartridges zijn gevuld met meer inkt en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Vanafprijs€7,25
Huismerk tarieven€3,63
FabrikantEpson
ProductEpson T066
ProductnummerC13T06614010
Officiële kleurzwart
Hoeveelheid (ml)10 milliliter
Printcapaciteit220 prints
EAN-nummer8715946356709

Goedkoopste Epson T066 C13T06614010 inkt bestellen juli 2024

Het volume (ml) van de C13T06614010 cartridge is 10 milliliter. De capaciteit is 220 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Dit kan daar veel voordelige dan bij een regionale speciaalzaak. Go4inkt & Vikingdirect.nl zijn goede adressen voor het aanschaffen van originele Epson inktcartridges. Ze faciliteren een gigantisch aanbod en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Doorgaans voorzien ze ook in een aantrekkelijk huismerk.

 • Inkt aanbiedingen is te bestellen via verkopers als Inktweb.nl & Vikingdirect.nl.
 • Originele C13T06614010 inktcartridges koop je vanaf €7,25.
 • Epson imitatie inkt kost vaak maar de helft. De afdrukkwaliteit is erg goed.
 • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of een voordeelverpakking (multipack) en neem geen losse modellen. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Instructies om goedkoper te printen: kies voor de functie dubbelzijdig printen, test de diverse eco-printinstellingen (alsconceptmodus) en kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ecofont Sans & Brush Script.
 • Via inktaanbieding.nl vind je de directe links naar de meest bekende webshops waar je moeiteloos C13T06614010 cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Epson T066 C13T06614010 zwart / black vergelijken
Epson inktcartridges zijn niet goedkoop. Dit type zwarte inktcartridge kost in de winkel al snel €7,98. Bij de inktshops is het goedkoper en ligt de verkoopprijs rond de €7,25. De goedkoopste optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze is te bestellen v.a. €3,63. Bekijk de details over de voordelen en nadelen van het huismerk. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
Epson T066 originele inkt€7,25
Epson T066 multipack (merkcartridge)€14,50
Epson T066 huismerk inkt * €3,63
Epson T066 huismerk duopack * €7,25
Prijstabel voor de C13T06614010 cartridge (black) in juli 2024. * Let op: prijs is omgerekend naar inhoud van originele cartridge.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Epson kopen?

Gemakkelijk Epson T066 C13T06614010 inkt bestellen? Dit type cartridge of een budget huismerk alternatief kan je op veel plekken wel kopen. Zowel bij internet-aanbieders als bij computerwinkels. Kooptip: bezoek een een internet printshop. Zij hebben verstand van zaken, de meeste voorraad en faciliteren meestal een uitmuntend huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Action, Handyman, Bruna, Hema, Primera, Expert, Media Markt, Jumbo.
 • Grote nationale winkels als Wehkamp, Ebay, Blokker, Bol.com, Amazon, Coolblue zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Toonaangevende inktaanbieders als Inkt.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl onderscheiden zich met hun aanbod, hebben een handige zoektool en hebben doorgaans de beste deals.
epson-t066-c13t06614010-zwart-black-inktcartridge

Originele zwarte C13T06614010 inkt van Epson kopen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De Epson T066 originele zwarte inktcartridge is dat een goede koop. De cartridges zijn afkomstig van Epson en leveren een optimaal resultaat. De inktpatronen passen altijd en je vermijdt storende foutcodes. Onze aanbeveling als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele inktcartridges van Epson zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen irritante storingen of foutmeldingen. Je kunt altijd printen.
 • Het nadeel van de “echte” merk cartridges is de hoge prijs (gemiddeld genomen €7,25).

Epson T066 huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Overweeg dan namaak-inkt van derden. Het C13T06614010 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Dat komt door een scherpe stukprijs en doordat deze producten tot de rand gevuld worden met inkt. Meer inkt voor minder geld. De beste keuze als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Epson T066 C13T06614010 zwart / black huismerk inktcartridges leveren besparingen op tot wel 60%.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat ze gevuld zijn met meer inkt in vergelijking met inkt van het merk zelf.
 • De afdrukkwaliteit doet nauwelijks onder (zeker in zwart-wit).
 • Het belangrijkste nadeel van budget inkt is dat je ongemak kunt ervaren door waarschuwingen of foutmeldingen.

Issues bij het vervangen van de cartridges

Heb je ondertussen de zwart inkt van Epson vervangen maar blijf je problemen ondervinden? In de volgende tabel staan algemene inktproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Dit zien we vaak bij huismerk-inkt. Klik op “ok” en check of je gewoon kunt afdrukken.
Geen cartridge gedetecteerd.Check of je het beschermkapje los hebt gemaakt en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Ik zie strepen op mijn printjes.Kijk allereerst of de cartridges goed vast zitten en start een onderhoudsprogramma.
Uitgedroogd inkt in de printer.Probeer het reinigingsprogramma om zo de printkop te reinigen. Een goede oplossing is om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
Lekkende inktcartridges.Zet je printopdracht in de wacht, klik de cartridge uit de gleuven en zorg dat je alles grondig reinigt. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
Relevante inktproblemen bij de Epson T066 C13T06614010 inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Wat is de verkoopprijs van de Epson T066 inktcartridge ?
De huidige kostprijs van de Epson T066 C13T06614010 met kleuromschrijving zwart (black) cartridge is standaard zo’n €5,99 excl. btw (dat is €7,25 inclusief btw). Indien je een voordeelverpakking of multipack neemt betaal je zo’n €14,50. Wanneer je gaat voor een huismerk cartridge met de fabrikantcode C13T06614010 betaal je een veel lagere prijs. De aanschafprijs van een huismerk-cartridge is aantrekkelijker (+/- €3,63) en je kunt er veel meer printjes mee maken (je krijgt meer inkt).

De printer detecteert de cartridge niet, wat nu?
Soms gebeurt het dat een nieuw inktpatroon niet meteen werkt. Loop eerst de volgende punten eens na: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en achterhaal of je het beschermingsmateriaal juist verwijderd hebt. Download de juiste printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Maak de contactpunten van de cartridge goed schoon en start het reinigingsprogramma.

Is het Epson T066 huismerk alternatief een goede keuze?
Het huismerk C13T06614010 alternatief inkopen is in de regel niet schadelijk. Namaak inkt is doorgaans 50% goedkoper vergeleken met merkinkt. De winkelprijs is gunstiger en deze patronen zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de printadrukken is uitstekend. Een negatieve kant is dat je wordt geconfronteerd met foutmeldingen of storingen. Dergelijke foutcodes kan je normaliter eenvoudig verhelpen.

Kan ik ook zelf de Epson T066 C13T06614010 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een cartridge is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Voor die werkzaamheden kan je aan de slag met een een speciale set navulinkt voor het Epson inktpatroon. Op Youtube en diverse fora vind je precies hoe dit werkt: Je haalt de cartridge uit elkaar. Voorts spuit je de zwarte inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Daarna kun je alles weer met elkaar verbinden. Als check test je uit of de budget Epson inkt goed werkt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie