bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Epson T0873 C13T08734010 magenta / roze / rood cartridge

Interesse in de goedkoopste Epson T0873 C13T08734010 inktcartridge? Op www.inktaanbieding.nl kan je aan de slag met de populairste webshops voor spotgoedkope cartridges. Artikel Epson T0873 bedoeld voor de kleur magenta (roze / rood) is geschikt voor scherpe kleurrijke afdrukken. Kies bijvoorbeeld voor verschillende merkartikelen van Epson. Diverse inktshops als Handyman.nl of 112supplies verkopen ook een assortiment aan geschikte huismerken. De verkoopprijs is erg interessant, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€11,50
Huismerk prijs€5,75
FabrikantEpson
ProductEpson T0873
ArtikelcodeC13T08734010
Kleurcodemagenta
Inhoud (ml)11,4 milliliter
Capaciteitonbekend
EAN-codeonbekend

Goedkoopste Epson T0873 C13T08734010 inkt kopen juni 2024

De hoeveelheid (ml) van de C13T08734010 cartridge is 11,4 milliliter. De printcapaciteit is onbekend. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Je krijgt het dan financieel interessanter dan bij een regionale speciaalzaak. 123inkt en inktknaller.nl zijn betrouwbare winkels voor het plaatsen van een bestelling van originele Epson inktcartridges. Ze faciliteren heel veel verschillende producten en staan bekend om hun goede klantenservice. Standaard leveren zij ook een goedkoop huismerk.

 • De goedkoopste inkt is te koop bij verkopers zoals Inktwereld.nl & Totaalinkt.shop .
 • Originele C13T08734010 inktcartridges haal je in huis vanaf €11,50.
 • Epson imitatie inkt is een stuk goedkoper. Dat hoeft de kwaliteit niet te beïnvloeden.
 • Ga voor een XL-cartridge met extra volume of een voordeelverpakking (multipack) in plaats van losse kleuren. Per printje is dat goedkoper.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen, verdiep je in de eco-printinstellingen (zoals beperkte kwaliteit) of test het gebruik van lettertypes als Ecofont Sans & Baskerville Old Face.
 • Via onze vergelijker check je populaire printwinkels waar je zonder gedoe C13T08734010 cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Epson T0873 C13T08734010 magenta / roze / rood vergelijken
Epson inktcartridges kunnen best duur zijn. Deze specifieke roze en rode inktcartridge ligt in de schappen voor c.a. €12,65. Online ben je een stuk voordeliger uit en kost het zo’n €11,50. Een optie met een scherpere prijs is huismerk-inkt. Reken op een bedrag van €5,75. Spring verder naar: besparen dankzij huismerk inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Epson T0873 originele inkt€11,50
Epson T0873 multipack (merkcartridge)€23,00
Epson T0873 huismerk inkt * €5,75
Epson T0873 huismerk duopack * €11,50
Prijsoverzicht van de C13T08734010 cartridge (roze / rood) in juni 2024. * N.b.: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Epson bestellen?

Gelijk Epson T0873 C13T08734010 inkt kopen? Dit inktpatroon of alternatieven van het huismerk zijn doorgaans goed voorradig. Zowel bij online bedrijven als bij computerwinkels. Tip van onze medewerkers: kies voor een internet printshop. Zij helpen bij problemen, kunnen snel thuisbezorgen en faciliteren bovendien een prima huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Albert Heijn, Bruna, Hema, Handyman, Jumbo, Kruidvat, Primera, Media Markt.
 • Bekende webshops als Bol.com, Coolblue, Fonq, Amazon, Wehkamp, Blokker zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • De grote inktspecialisten als Inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl onderscheiden zich met hun aanbod, bieden de beste service en communiceren dikwijls fikse kortingen.
epson-t0873-c13t08734010-magenta-roze-rood-inktcartridge

Originele roze en rode C13T08734010 inkt van Epson kopen en laten bezorgen

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De Epson T0873 originele roze en rode inktcartridge is in dat geval een aanrader. Deze cartridges worden geproduceerd door Epson en leveren een optimaal resultaat. De inktpatronen passen altijd en je krijgt geen hinderlijke storingscodes en foutmeldingen. De beste keuze als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele cartridges van Epson zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen lastige storingen of foutmeldingen. Printen werkt altijd.
 • Het ongunstige van merk cartridges is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddelde kosten liggen op €11,50).

Epson T0873 huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Overweeg dan klooninkt van derde fabrikanten. Het C13T08734010 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is tot wel de helft zo goedkoop. Deze besparing is mogelijk dankzij een lagere verkoopprijs en omdat deze cartridges volledig worden gevuld. Meer inkt voor een betere prijs. De beste keuze als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Epson T0873 C13T08734010 magenta / roze / rood huismerk inktcartridges zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Dat komt met name omdat huismerkproducten meer inkt bevatten in vergelijking met originele inkt.
 • De kwaliteit is vrijwel hetzelfde (zeker in zwart-wit).
 • Het ongunstige van alternatieve inkt is dat je last hebt van foutcodes.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je intussen de magenta inkt van Epson verwisseld maar kan je niet afdrukken? In de bijgaande tabel tref je bekende problemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde cartridge.Gebeurt vaak bij huismerk-inkt. Sluit de melding en ga door met afdrukken.
Geen cartridge gedetecteerd.Check of je het lipje goed verwijderd hebt en maak de contactpunten schoon.
Ik zie strepen op mijn printjes.Check of je cartridges goed in de printer zitten en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
Printerinkt is uitgedroogd.Voer het reinigingsprogramma uit om de printkop weer vrij te maken. Het is nog beter om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
Lekkende inktcartridges.Zet de printer meteen stil, haal alle cartridge uit de printer en maak alles direct goed schoon. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
Veel voorkomende problemen met betrekking tot Epson T0873 C13T08734010 inkt.

Veelgestelde vragen

Hoeveel betaal ik voor een Epson T0873 inktcartridge ?
De adviesprijs van de Epson T0873 C13T08734010 met kleurcode magenta (roze / rood) cartridge is ongeveer €9,50 excl. de btw (dat is €11,50 inclusief de btw). Wanneer je een multipack of voordeelverpakking kiest betaal je uiteindelijk zo’n €23,00. Wanneer je gaat voor een huismerk cartridge met het OEM-nummer C13T08734010 ben je doorgaans voordeliger uit. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges ligt beduidend lager (+/- €5,75) en ze hebben meer printcapaciteit (meer volume).

Ik krijg een melding van een ontbrekende cartridge, wat nu?
Er zijn voorvallen waarbij een nieuw patroon weigert. Loop eerst de volgende punten eens na: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en achterhaal of je het beschermkapje los hebt gemaakt. Update de printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en selecteer het reinigingsprogramma.

Is het Epson T0873 huismerk alternatief een aanrader?
Een huismerk C13T08734010 alternatief aanschaffen is meestal zeer interessant. Namaak inkt is +/- 60% goedkoper vergeleken met inkt van het merk zelf. Het tarief is aantrekkelijker en deze inktpatronen bevatten meer ML inkt. De kwaliteit van de printjes is praktisch dezelfde. Het grootste nadeel is dat je soms te maken hebt met foutcodes. Dit kan je normaal gesproken gemakkelijk oplossen.

Kan ik ook zelf de Epson T0873 C13T08734010 inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen met inkt kan je ook helemaal zelf. Daarvoor kies je voor een handige navulset inclusief inkt voor het Epson inktpatroon. Op Youtube en diverse website is ondersteunende informatie te vinden: Start met het verwijderen van het omhulsel. Hierna spuit je de roze en rode inkt in het reservoir. Verder mag je het product opnieuw assembleren. Nadien test je uit of de vernieuwde Epson inkt goed werkt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie