bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Epson T408 C13T408011 geel / yellow cartridge

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste Epson T408 C13T408011 inktcartridge? Op www.inktaanbieding.nl tref je de betrouwbaarste printwinkels voor betaalbare cartridges. Het artikel Epson T408 met kleuromschrijving geel (yellow) biedt uitkomst voor al jouw kleurenafdrukken. Het meest voor de hand liggend zijn de fabrikant (merk) patronen van Epson. Verschillende verkopers als o.a. Inktbaas.nl & coolblue.nl faciliteren ook zogenaamde huismerk-cartridges. Deze zijn een stuk goedkoper, er zit meer inkt in en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€108,50
Huismerk tarieven€54,25
FabrikantEpson
ModelEpson T408
SerienummerC13T408011
Kleurcodegeel
Volume (ml)220 milliliter
Printomvangonbekend
EAN-code0010343815834

Goedkoopste Epson T408 C13T408011 inkt kopen juni 2024

De inhoud (ml) van de C13T408011 cartridge is 220 milliliter. Het printvermogen is onbekend. Originele merkcartridges koop je het beste online. Je krijgt het dan een stuk goedkoper dan bij een plaatselijke verkoper. Go4inkt & Office Centre zijn betrouwbare winkels waar men terecht kan voor originele Epson inktcartridges. Ze faciliteren over een ruim assortiment en geven extra ondersteuning. Gewoonlijk leveren zij ook een interessant huismerk.

 • De beste inkt is te bestellen via bedrijven zoals Easy-ink of inktknaller.nl.
 • Originele C13T408011 inktcartridges koop je vanaf €108,50.
 • Epson imitatie inkt kost vaak maar de helft. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.
 • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) i.p.v. enkele verpakkingen. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Adviezen om goedkoper te printen: kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (o.a conceptmodus) of kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Courier en Baskerville Old Face.
 • Via dit portaal check je goede verkooppunten waar je goedkoop en eenvoudig C13T408011 cartridge aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Epson T408 C13T408011 geel / yellow vergelijken
Epson inktcartridges zijn best prijzig. Deze gele inktcartridge ligt in de schappen voor c.a. €119,35. Bij de inktshops is het goedkoper. Hier betaal je gemiddeld €108,50. De beste optie is het huismerk (klooninkt). Deze koop je al vanaf €54,25. Lees ook het gedeelte over de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
Epson T408 originele inkt€108,50
Epson T408 multipack (merkcartridge)€217,00
Epson T408 huismerk inkt * €54,25
Epson T408 huismerk duopack * €108,50
Tabel met de geschatte prijzen van de C13T408011 cartridge (yellow) in juni 2024. * Disclaimer: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Epson aanvragen?

Direkt Epson T408 C13T408011 inkt kopen? Deze cartridge of een budget huismerk alternatief hebben veel shops in hun assortiment. Zowel bij online aanbieders als bij boekhandels. Kooptip: bezoek een een online inktshop. Deze winkels bieden altijd ondersteuning, een grote voorraad en faciliteren bovendien een heel behoorlijk huismerk.

 • Lokale winkels: Albert Heijn, Hema, Bruna, Action, Jumbo, Media Markt, Kruidvat, Expert.
 • Bekende webshops als Amazon, Ebay, Bol.com, Coolblue, Fonq, Wehkamp zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • De grote inktwinkels als Alleeninkt.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden een top-service en hebben doorgaans de beste deals.
epson-t408-c13t408011-geel-yellow-inktcartridge

Originele gele C13T408011 inkt van Epson kopen en laten bezorgen

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De Epson T408 originele gele inktcartridge stelt jou niet teleur. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van Epson en leveren een optimaal resultaat. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je wordt niet verrast met irritante foutmeldingen of storingen. Onze tip als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele inktpatronen van Epson voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen hinderlijke storingen en foutcodes. Na plaatsing direct printen.
 • De negatieve kant van merk cartridges is de relatief hoge prijs (gemiddelde kosten liggen op €108,50).

Epson T408 huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Koop dan eens klooninkt van derde partijen. Het C13T408011 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. Dat komt door een lagere prijs van de cartridge en doordat deze inktpatronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Een goed gevulde cartridge tegen de scherpste prijs. Onze aanbeveling als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Epson T408 C13T408011 geel / yellow huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Een belangrijk voordeel is dat imitatie producten meer inkt bevatten dan originele inktpatronen.
 • De afdrukkwaliteit is verrassend goed (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • De negatieve kant van namaak inkt is dat je soms te maken hebt met waarschuwingen of foutmeldingen.

Problemen bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je intussen de geel inkt van Epson verwisseld maar kan je niet afdrukken? In het volgende overzicht check je de meest gangbare issues incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Soms gebeurt dit bij klooninkt. Klik op “doorgaan” en ga door met afdrukken.
Cartridge wordt niet herkend.Achterhaal of je het dopje / plastic weg hebt gehaald en maak de cartridge schoon met een droge doek.
Vage vlekken en strepen op de afdruk.Kijk allereerst of de cartridges goed vast zitten en start het onderhoudsprogramma op.
Printerinkt is uitgedroogd.Start het interne reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. Als oplossing raden we aan om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
De inktcartridge lekt.Breek de printopdracht af, verwijder de verschillende cartridge en maak alles direct schoon. Retourneer het product naar de leverancier.
Veel voorkomende cartridge problemen aangaande Epson T408 C13T408011 inkt.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van de Epson T408 inktcartridge ?
De kostprijs van een Epson T408 C13T408011 bedoeld voor de kleur geel (yellow) cartridge is om en nabij de €89,67 excl. btw (dat maakt €108,50 inclusief de btw). Op het moment dat je een multipack / voordeelverpakking selecteert moet je denken aan €217,00. Door te printen met een huismerk cartridge met het nummer C13T408011 dalen de printkosten aanzienlijk. Het tarief voor huismerk-cartridges ligt beduidend lager (+/- €54,25) en je kunt er veel meer printjes mee maken (meer inkt).

De cartridge wordt niet herkend, wat nu?
Soms gebeurt het dat een net nieuw patroon het niet doet. Probeer eerst de volgende tips & tricks: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en check of je het beschermmateriaal helemaal hebt verwijderd. Onderzoek de printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Maak de contactpunten van de cartridge goed schoon en open het reinigingsprogramma.

Is een Epson T408 huismerk alternatief interessant?
Het huismerk C13T408011 alternatief proberen is in de regel zeer interessant. Namaak inkt is +/- 60% goedkoper ten opzichte van originele merkinkt. De prijs is goedkoper en deze patronen bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De kwaliteit van de printjes is gewoon erg goed. Het kan voorkomen dat je soms te maken hebt met foutmeldingen of storingen. Dit soort storingen kan je gewoonlijk gemakkelijk herstellen.

Hoe werkt de Epson T408 C13T408011 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktcartridge kan je thuis doen. Voor deze handeling bestel je de navulinkt set die beschikbaar is voor het Epson inktpatroon. Op Youtube en diverse website is ondersteunende informatie te vinden: Haal de cartridge voorzichtig uit elkaar. In stap 2 injecteer je de gele inkt in het gaatje zoals aangegeven. Later kan je het patroon in elkaar zetten. Als afronding probeer je of de bijgevulde Epson inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprint te starten.

Plaats een reactie