bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Epson T40C3 C13T40C340 magenta / roze / rood cartridge

Wil jij ook de goedkoopste Epson T40C3 C13T40C340 inktcartridge? Op deze website bekijk je toonaangevende webshops voor verrassend goedkope cartridges. De Epson T40C3 met kleurcode magenta (roze / rood) kan jij toepassen voor scherpe kleurrijke afdrukken. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met originele patronen van Epson. Flink wat shops als Goedkoopprinten.nl of Inkclub bieden ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs ligt een stuk lager, ze bevatten meer ML inkt en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€32,50
Huismerk vanafprijs€16,25
FabrikantEpson
TypeEpson T40C3
ArtikelnummerC13T40C340
Kleur omschrijvingmagenta
Volume (ml)26 milliliter
Capaciteitonbekend
EAN-nummer8715946631134

Goedkoopste Epson T40C3 C13T40C340 inkt bestellen juli 2024

Het volume (ml) van de C13T40C340 cartridge is 26 milliliter. De intensiteit is onbekend. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merkcartridges. Je koopt het qua prijs veel gunstiger dan in de winkel. Coolblue.nl & Totaalinkt.shop zijn goede adressen voor het plaatsen van een bestelling van originele Epson inktcartridges. Ze beschikken over heel veel verschillende producten en geven advies / service. Over het algemeen beschikken ze over een betrouwbaar huismerk.

 • Inkt aanbiedingen is verkrijgbaar via aanbieders zoals Inktshop.nl en Staples.
 • Originele C13T40C340 inktcartridges laat je al thuisbezorgen voor €32,50.
 • Epson imitatie inkt is een stuk goedkoper. De afdrukkwaliteit is erg goed.
 • Ga voor een XL-cartridge met extra volume of multipacks (voordeelverpakkingen) en neem geen losse modellen. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Instructies om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (onder ander lage- of gemiddelde kwaliteit) of overweeg een lettertype als Courier & Calibri.
 • Op Inktaanbieding.nl vergelijk je de betrouwbaarste verkooppunten waar je probleemloos en snel C13T40C340 cartridge aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Epson T40C3 C13T40C340 magenta / roze / rood vergelijken
Epson inktcartridges hebben een prijskaartje. Een dergelijke roze en rode inktcartridge ligt in de winken voor gemiddeld €35,75. Online ben je een stuk voordeliger uit en ligt de verkoopprijs rond de €32,50. De beste optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze zijn er al vanaf €16,25. Lees meer over voordelen en gevaren van huismerk cartridges. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Epson T40C3 originele inkt€32,50
Epson T40C3 multipack (merkcartridge)€65,00
Epson T40C3 huismerk inkt * €16,25
Epson T40C3 huismerk duopack * €32,50
Prijsindicatie van de prijs voor een C13T40C340 cartridge (roze / rood) in juli 2024. * Let op: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Epson aanvragen?

Meteen Epson T40C3 C13T40C340 inkt bestellen? Deze inkt of huismerk alternatieven zijn doorgaans goed voorradig. Zowel online als bij boekhandels. Onze tip: bestel sowieso bij een inkt-speciaalzaak op internet. Deze shops hebben betrouwbare service, hebben de snelste levertijd en verkopen meestal een heel behoorlijk huismerk.

 • Winkels in de buurt: Hema, Bruna, Action, Handyman, Expert, Media Markt, Primera, Jumbo.
 • Bekende webshops als Amazon, Wehkamp, Ebay, Blokker, Bol.com, Coolblue verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Online inktspecialisten als Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden een top-service en hebben vaak de scherpste prijs.
epson-t40c3-c13t40c340-magenta-roze-rood-inktcartridge

Originele roze en rode C13T40C340 inkt van Epson bestellen

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De Epson T40C3 originele roze en rode inktcartridge is dan wat je zoekt. Deze cartridges worden geproduceerd door Epson en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. De patronen doen altijd en je hebt niet te maken met storende storingscodes en foutmeldingen. Een aanrader als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele patronen van Epson bieden de beste kwaliteit prints.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen frustrerende storingen of foutmeldingen. Ze werken altijd.
 • De schaduwkant van originele merkcartridges is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld €32,50).

Epson T40C3 huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Bestel dan eens klooninkt van een ander merk. Het C13T40C340 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en is fors goedkoper. Dit heeft te maken met een fors lagere adviesprijs en omdat deze patronen eenvoudigweg meer inkt bevatten. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. De beste optie als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Epson T40C3 C13T40C340 magenta / roze / rood huismerk inktcartridges zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Dit komt vooral door het feit dat huismerkproducten meer inkt bevatten dan inkt van het merk zelf.
 • De kwaliteit van de prints is erg goed (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • Het ongunstige van huismerk inkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutmeldingen.

Problemen bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je de magenta inkt van Epson geplaatst maar weigert de printer om af te drukken? In de tabel hieronder bieden we een overzicht met algemene inktproblemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met cartridge.Komt vaak voor bij huismerk-inkt. Klik op “doorgaan” en probeer een testafdruk te maken .
Foutmelding: cartridge ontbreekt.Kijk of je het kapje los hebt gemaakt en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Ik zie verticale strepen op mijn prints.Controleer of de cartridges juist zijn geplaatst en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
De inkt is uitgedroogd.Zoek naar het reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. Het is nog verstandiger om even elke week een testafdrukje te doen.
De inktcartridge lekt.Wacht met het afdrukken, verwijder de lekkende cartridge en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
Veel voorkomende afdrukproblemen in relatie tot Epson T40C3 C13T40C340 inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Wat is prijs van de Epson T40C3 inktcartridge ?
De adviesprijs van de Epson T40C3 C13T40C340 met kleuromschrijving magenta (roze / rood) cartridge is standaard zo’n €26,86 excl. btw (wat neerkomt op €32,50 inclusief btw). Wanneer je een duopack of voordeelverpakking koopt kost het ongeveer €65,00. Dankzij een huismerk cartridge met de code C13T40C340 kan je fors besparen. De winkelprijs van dit soort huismerk-cartridges is interessanter (+/- €16,25) en maximale aantal afdrukken is beter (meer milliliters).

De cartridge wordt niet gevonden, wat is de oplossing?
Af en toe valt het voor dat een nieuwe inktcartridge wordt geweigerd door de printer. Er zijn een aantal easy fixes bekend: Controleer of de patronen goed vast zitten, en bekijk of je het ontluchtingslabel hebt losgemaakt. Onderzoek de printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Check of de metalen contactpunten van de cartridge schoon zijn en voer het reinigingsprogramma uit.

Is het Epson T40C3 huismerk alternatief interessant?
Een huismerk C13T40C340 alternatief nemen is in de regel een goed idee. Namaak inkt is tot wel 60% goedkoper dan inkt van het merk zelf. De winkelprijs is aantrekkelijker en deze inktpatronen bevatten meer inkt. De kwaliteit is uitstekend. Een minpunt is dat je wordt geconfronteerd met foutmeldingen of storingen. Dit kan je normaal gesproken gemakkelijk herstellen.

Kan ik ook zelf de Epson T40C3 C13T40C340 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je eventueel ook zelf doen. Voor dit klusje bestel je een speciale set navulinkt voor het Epson inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites vind je precies hoe dit werkt: Haal de cartridge voorzichtig uit elkaar. In stap 2 injecteer je de roze en rode inkt in het gaatje zoals aangegeven. Dan mag je alles in elkaar klikken. Als afronding test je uit of de budget Epson inkt op de juiste manier werkt door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie