bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Epson T44Q140 C13T44Q140 foto zwart / foto black cartridge

Wil jij ook de goedkoopste Epson T44Q140 C13T44Q140 inktcartridge? Via Inktaanbieding.nl kan je aan de slag met erkende verkooppunten voor goedkope cartridges. Artikel Epson T44Q140 met kleurcode foto zwart (foto black) biedt uitkomst voor het afdrukken van perfecte zwarttinten. Kies bijvoorbeeld voor fabrikant (merk) patronen van Epson. Veel inktaanbieders als bijv. Inktbaas.nl of Sneltoner.nl verstrekken ook zogenaamde huismerk-cartridges. Deze zijn veel lager geprijsd, je krijgt meer inkt en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€132,50
Huismerk tarief€66,25
LeverancierEpson
TypeEpson T44Q140
ProductnummerC13T44Q140
Officiële kleurfoto zwart
Hoeveelheid (ml)350 milliliter
Printvermogenonbekend
EAN8715946668741

Goedkoopste Epson T44Q140 C13T44Q140 inkt bestellen juni 2024

De inhoud (ml) van de C13T44Q140 cartridge is 350 milliliter. De printcapaciteit is onbekend. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merkcartridges. Dit kan daar veel voordelige dan bij een plaatselijke verkoper. Sneltoner.nl of Inkt-bestellen.nl zijn prima printshops voor het plaatsen van een bestelling van originele Epson inktcartridges. Ze faciliteren heel veel verschillende producten en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Meestal hanteren zij ook een goed huismerk.

 • Inkt aanbiedingen is aan te schaffen bij aanbieders als Go4inkt en printerinktshop.nl.
 • Originele C13T44Q140 inktcartridges haal je in huis vanaf €132,50.
 • Epson imitatie inkt kost vaak maar de helft. De printkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Neem een hoge capaciteit XL-cartridge (volume) of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel de individuele kleuren niet los. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (denk aan beperkte kwaliteit) en overweeg een lettertype als Ecofont Sans en Calibri.
 • Via inktaanbieding.nl vind je de betrouwbaarste aanbieders waar je goedkope C13T44Q140 cartridge aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Epson T44Q140 C13T44Q140 foto zwart / foto black vergelijken
Epson inktcartridges zijn niet goedkoop. Deze specifieke foto zwarte inktcartridge kost in de winkel al snel €145,75. Bij online printshops kan dat voordeliger. Daar kost het zo’n €132,50. De aantrekkelijkste optie is alternatieve huismerk inkt. Deze koop je al vanaf €66,25. Bekijk de details over de plus- en minpunten van huismerk inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Epson T44Q140 originele inkt€132,50
Epson T44Q140 multipack (merkcartridge)€265,00
Epson T44Q140 huismerk inkt * €66,25
Epson T44Q140 huismerk duopack * €132,50
Geschatte prijzen van de C13T44Q140 cartridge (foto black) in juni 2024. * Let op: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Epson verkrijgen?

Meteen Epson T44Q140 C13T44Q140 inkt kopen? Deze cartridge (en huismerk alternatieven) hebben veel shops in hun assortiment. Zowel bij de online printshops als bij boekenwinkels. Kooptip: bestel bij een webwinkel die zich focust op inkt. Deze bedrijven bieden top-service, kunnen razendsnel bezorgen en verkopen bovendien een goed huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Hema, Albert Heijn, Action, Bruna, Expert, Media Markt, Primera, Kruidvat.
 • Grote webwinkels als Wehkamp, Ebay, Coolblue, Blokker, Amazon, Bol.com breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Erkende inktaanbieders als 123inkt.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, bieden de beste service en zijn het scherpst qua prijs.
epson-t44q140-c13t44q140-foto-zwart-foto-black-inktcartridge

Originele foto zwarte C13T44Q140 inkt van Epson bestellen via internet

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De Epson T44Q140 originele foto zwarte inktcartridge stelt jou niet teleur. Deze cartridges worden gemaakt door Epson en zorgen voor de mooiste afdrukken. De patronen werken altijd en je voorkomt vervelende storing en meldingen. Ons advies als je wilt printen in hoge kwaliteit en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele cartridges van Epson voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen irritante foutcodes en printerstoringen. Na plaatsing direct printen.
 • Een aandachtspunt bij merkcartridges is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld genomen €132,50).

Epson T44Q140 huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Bestel dan eens imitatie inkt van een ander merk. Het C13T44Q140 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en is fors goedkoper. Dit heeft te maken met een lage stukprijs en omdat de patronen volledig worden gevuld. Meer inkt voor minder geld. Ons advies als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Epson T44Q140 C13T44Q140 foto zwart / foto black huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Het grootste voordeel is dat ze gevuld zijn met meer inkt wanneer je het afzet tegen merk-inkt.
 • De printkwaliteit is erg goed (zeker in zwart-wit).
 • Een minpunt van huismerk inkt is dat je last hebt van storingen of foutmeldingen.

Fouten en storingen bij het vervangen van de cartridges

Heb je onderhand de foto zwart inkt van Epson geplaatst maar kan je nog niet printen? In het volgende overzicht tref je de meest gangbare issues inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Gebeurt vaak bij imitatie inkt. Sluit de pop-up en probeer gewoon te printen.
Foutmelding: ontbrekende cartridge.Achterhaal of je het kapje verwijderd hebt en maak de metalen contactpunten goed schoon.
Printkwaliteit onder de maat (vaag drukwerk en strepen).Check allereerst of de cartridges juist geplaatst zijn en probeer een onderhoudsprogramma uit.
Last van opgedroogde inkt.Kies voor het reinigingsprogramma om de printkop weer vrij te maken. Het is ook een idee om regelmatig een testpagina af te drukken.
De cartridge lekt inkt.Breek de afdruktaak af, verwijder snel alle cartridges en reinig de complete printer. Plaats altijd een nieuw product.
De meest voorkomende problemen met de Epson T44Q140 C13T44Q140 inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Welke prijzen zijn bekend voor de Epson T44Q140 inktcartridge ?
De prijs van een Epson T44Q140 C13T44Q140 bedoeld voor de kleur foto zwart (foto black) cartridge is gewoonlijk €109,50 excl. de btw (dat maakt €132,50 inclusief de btw). Wanneer je een voordeelverpakking / multipack wenst moet je denken aan €265,00. Door te kiezen voor een een huismerk cartridge met het serienummer C13T44Q140 ben je doorgaans voordeliger uit. De winkelprijs van dit soort huismerk-cartridges ligt beduidend lager (+/- €66,25) en je kunt er meer printjes mee maken (meer ml).

De inktcartridge wordt niet gevonden, wat nu?
Er zijn voorvallen waarbij een gloednieuw inktpatroon niet wordt herkend. Er zijn een aantal easy fixes bekend: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en bekijk of je het beschermingsmateriaal verwijderd hebt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Check of de metalen contactpunten van de cartridge schoon zijn en reinig de printkop.

Is een Epson T44Q140 huismerk alternatief interessant?
Een huismerk C13T44Q140 alternatief bestellen is in de regel een goed idee. Namaak inkt is doorgaans 60% goedkoper dan originele inktpatronen. De aanschafprijs is gunstiger en de inktpatronen worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit van de printjes is vrijwel hetzelfde. Nadelig effect is dat je te maken kunt krijgen met storingen en foutcodes. Zulke storingen kan je normaliter zelf herstellen.

Kan ik ook zelf de Epson T44Q140 C13T44Q140 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktcartridge is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Voor dit klusje koop je navulinkt set die ontwikkeld is voor het Epson inktpatroon. Online kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. Hierna injecteer je de foto zwarte inkt in het inktpatroon. Dan kan je het product in elkaar klikken. Als laatste bekijk je of de nieuwe Epson inkt op de juiste manier werkt door een testprint te draaien.

Plaats een reactie