bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Epson T5442 C13T544200 cyaan / blauw cartridge

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste Epson T5442 C13T544200 inktcartridge? Via Inktaanbieding.nl vind je de populairste printwinkels voor verrassend goedkope cartridges. Deze Epson T5442 met de kleur cyaan (blauw) is uitermate geschikt voor scherpe kleurrijke afdrukken. Kies bijvoorbeeld voor merkproducten van Epson. Veel verkooppunten als o.a. Inktbaas.nl & Go4inkt hanteren ook hele goede huismerk-patronen. De prijs is veel lager, ze hebben een grotere inhoud inkt en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€102,50
Huismerk tarieven€51,25
FabrikantEpson
ProductEpson T5442
ArtikelnummerC13T544200
Kleurencyaan
Volume (ml)220 milliliter
Printcapaciteitonbekend
EAN-code0010343840287

Goedkoopste Epson T5442 C13T544200 inkt bestellen juni 2024

Het volume (ml) van de C13T544200 cartridge is 220 milliliter. De printcapaciteit is onbekend. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Dat kan daar veel voordelige dan bij een regionale speciaalzaak. Inktshop.nl of inktknaller.nl zijn suggesties voor het kopen van originele Epson inktcartridges. Ze faciliteren heel veel verschillende producten en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Dikwijls hebben zij ook een betrouwbaar huismerk.

 • Inkt aanbiedingen schaf jij aan via webwinkels zoals 123inkt & Handyman.nl.
 • Originele C13T544200 inktcartridges kosten je ongeveer €102,50.
 • Epson imitatie inkt kan veel geld besparen. Dat hoeft de kwaliteit niet te beïnvloeden.
 • Zoek op XL-cartridges die extra gevuld zijn of een voordeelverpakking (multipack) in plaats van losse kleuren. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: print dubbelzijdig, verdiep je in de eco-printinstellingen (denk aan minimale kwaliteit) & overweeg een lettertype als Century Gothic of Times New Roman.
 • Via onze vergelijker vind je geschikte aanbieders waar je snel en simpel C13T544200 cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Epson T5442 C13T544200 cyaan / blauw vergelijken
Epson inktcartridges zijn normaal gesproken vrji duur. Deze specifieke blauwe inktcartridge kent een vanafprijs van €112,75. In de webshops is dat voordeliger. Online vind je de cartridges al voor €102,50. De beste optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Daarvoor moet je denken aan €51,25. Lees meer over voordelen en gevaren van huismerk cartridges. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
Epson T5442 originele inkt€102,50
Epson T5442 multipack (merkcartridge)€205,00
Epson T5442 huismerk inkt * €51,25
Epson T5442 huismerk duopack * €102,50
Tabel met de geschatte prijzen van de C13T544200 cartridge (blauw) in juni 2024. * Voorwaarden: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele cartridge.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Epson inkopen?

Vandaag nog Epson T5442 C13T544200 inkt bestellen? Dit type cartridge of alternatieven van het huismerk zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel via internet als bij computerzaken. Kooptip: bestel sowieso bij een webwinkel die zich focust op inkt. Deze winkels hebben verstand van zaken, bezorgen supersnel aan huis en hanteren meestal een uitmuntend huismerk.

 • Winkels in de buurt: Handyman, Albert Heijn, Bruna, Action, Expert, Media Markt, Primera, Jumbo.
 • Grote platformen als Bol.com, Blokker, Fonq, Amazon, Ebay, Wehkamp zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Echte inktwebshops als Sneltoner.nl, Printabout.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, hebben de beste ondersteuning en stunten regelmatig met hoge kortingen.
epson-t5442-c13t544200-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe C13T544200 inkt van Epson kopen

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De Epson T5442 originele blauwe inktcartridge is dan de beste koop. Deze cartridges worden vervaardigd door Epson en zorgen voor de mooiste printjes. De patronen doen altijd en je vermijdt frustrerende storing en meldingen. Onze tip als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele cartridges van Epson zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen irritante storingen en foutcodes. Het doet wat het met doen.
 • Een aandachtspunt bij originele merkcartridges is de hoge prijs (gemiddeld genomen €102,50).

Epson T5442 huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Overweeg in dat geval eens namaak-inkt van derde partijen. Het C13T544200 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. Dat komt door cartridges die simpelweg goedkoper zijn en omdat de inktpatronen meer inkt bevatten. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Onze aanbeveling als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Epson T5442 C13T544200 cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn tot wel 50% goedkoper.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat ze meer inkt bevatten vergeleken met originele merkinkt.
 • De kwaliteit is prima (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • Het nadeel van klooninkt is dat je soms te maken hebt met foutcodes.

Vervelende situaties bij het vervangen van de cartridges

Heb je intussen de cyaan inkt van Epson vervangen maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de tabel hieronder check je veel voorkomende issues incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is niet compatible.Dit kan voorkomen bij imitatie inkt. Negeer de melding want meestal kan je gewoon printen.
Geen cartridge gevonden.Check of je de beschermingstape helemaal hebt verwijderd en gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken.
De printer laat strepen achter op op het papier.Check allereerst of de cartridges juist geplaatst zijn en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
Last van opgedroogde inkt.Zoek naar het reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. Wat je kunt doen isom minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
De inktcartridge lekt.Annuleer de eventuele printopdracht, verwijder snel alle cartridges en maak met een vochtig doekje alles schoon. Zet er vervolgens een nieuwe in.
Bekende issues m.b.t. Epson T5442 C13T544200 inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Hoe duur is de Epson T5442 inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de Epson T5442 C13T544200 met kleuromschrijving cyaan (blauw) cartridge is doorgaans +/- €84,71 excl. btw (wat neerkomt op €102,50 inclusief btw). Wanneer je een multipack of duoverpakking prefereert moet je denken aan €205,00. Met een huismerk cartridge met het serienummer C13T544200 kan je nog meer besparen. De prijs van de deze huismerk-cartridges is interessanter (+/- €51,25) en het aantal printjes ligt hoger (meer volume).

De inktcartridge wordt niet gedetecteerd, wat kan ik doen?
Er zijn situaties bekend waarbij een net nieuwe inktcartridge wordt geweigerd door de printer. Dit los je als volgt op: Check of de patronen wel goed vastzitten, en check of je het beschermmateriaal juist verwijderd hebt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en voer onderhoud aan de printkop uit.

Is het Epson T5442 huismerk alternatief slim?
Het huismerk C13T544200 alternatief inkopen is bijna altijd erg aantrekkelijk. Namaak inkt is vaak wel 55% goedkoper dan originele producten. Het tarief is interessanter en deze inktpatronen bevatten meer inkt. De kwaliteit is vergelijkbaar. Waar je op moet letten is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals foutcodes. Zulke storingen kan je normaal gesproken gemakkelijk herstellen.

Hoe kan ik snel de Epson T5442 C13T544200 inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen met inkt is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Daarvoor koop je de navulinkt set die beschikbaar is voor het Epson inktpatroon. Op Youtube en diverse fora is een groot aantal tips te vinden: Start met het verwijderen van het omhulsel. Daarna injecteer je de blauwe inkt in het gaatje zoals aangegeven. Verder kan je het product opnieuw assembleren. Als laatste bekijk je of de vernieuwde Epson inkt juist op het papier gespoten wordt door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie