bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Epson T6061 C13T606100 foto zwart / foto black cartridge

Wil jij ook de goedkoopste Epson T6061 C13T606100 inktcartridge? Via Inktaanbieding.nl tref je de betrouwbaarste inktshops voor voordelige cartridges. Het artikel Epson T6061 bedoeld voor de kleur foto zwart (foto black) is relevant voor het printen van perfecte zwarttinten. Denk dan aan fabrikant (merk) patronen van Epson. Diverse aanbieders als bijv. Goedkoopprinten.nl & Inkclub hanteren ook uitstekende huismerk-artikelen. Je betaalt een stuk minder, de cartridges zijn gevuld met meer inkt en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde vanafprijs€97,50
Huismerk verkoopprijs€48,75
FabrikantEpson
ModelEpson T6061
ProductcodeC13T606100
Officiële kleurfoto zwart
Volume (ml)220 milliliter
Capaciteitonbekend
EAN-code0010343864719

Goedkoopste Epson T6061 C13T606100 inkt bestellen juni 2024

De inhoud (ml) van de C13T606100 cartridge is 220 milliliter. De capaciteit is onbekend. Originele merkcartridges koop je het beste online. Je bestelt het dan financieel interessanter in vergelijking met kleine winkels. Easy-ink of Office Centre zijn erkende verkooppunten waar jij kunt zoeken naar originele Epson inktcartridges. Ze bieden duizenden producten en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Dikwijls bieden ze ook een goedkoop huismerk.

 • De beste inkt koop je via internet bij bedrijven als Inktshop.nl en Paradigit.
 • Originele C13T606100 inktcartridges koop je vanaf €97,50.
 • Epson imitatie inkt kost vaak maar de helft. De afdrukkwaliteit is erg goed.
 • Neem een hoge capaciteit XL-cartridge (volume) of een voordeelverpakking (multipack) en neem geen losse modellen. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Instructies om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, loop alle eco-printinstellingen na (denk dan aan minimale kwaliteit) en kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ecofont Sans en Times New Roman.
 • Via onze website vind je geschikte webshops waar je voordelig en snel C13T606100 cartridge aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Epson T6061 C13T606100 foto zwart / foto black vergelijken
Epson inktcartridges kunnen best duur zijn. Dit soort foto zwarte inktcartridge heeft een adviesprijs van €107,25. Bij de inktshops is het goedkoper. Online vind je de cartridges al voor €97,50. De voordeligste optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze is er omgerekend al voor €48,75. Lees meer over de voordelen en nadelen van het huismerk. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Epson T6061 originele inkt€97,50
Epson T6061 multipack (merkcartridge)€195,00
Epson T6061 huismerk inkt * €48,75
Epson T6061 huismerk duopack * €97,50
Prijstabel voor de C13T606100 cartridge (foto black) in juni 2024. * Voorwaarden: prijs is omgerekend naar inhoud van originele cartridge.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Epson inkopen?

Direkt Epson T6061 C13T606100 inkt kopen? Dit inktpatroon (en huismerk alternatieven) zijn goed verkrijgbaar. Zowel via internetshops als bij kantoorwinkels. Belangrijk: koop altijd bij een internet printshop. Deze leveranciers hebben verstand van zaken, kunnen snel thuisbezorgen en leveren doorgaans een kwalitatief huismerk.

 • Lokale winkels: Bruna, Handyman, Hema, Albert Heijn, Media Markt, Kruidvat, Expert, Primera.
 • Grote nationale winkels als Blokker, Ebay, Coolblue, Bol.com, Wehkamp, Fonq breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Online inktaanbieders als Alleeninkt.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, hebben de beste ondersteuning en hebben vaak de scherpste prijs.
epson-t6061-c13t606100-foto-zwart-foto-black-inktcartridge

Originele foto zwarte C13T606100 inkt van Epson kopen en laten bezorgen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De Epson T6061 originele foto zwarte inktcartridge is in dat geval een aanrader. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van Epson en bieden de hoogste printkwaliteit. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je krijgt geen storende storingscodes en foutmeldingen. Onze tip als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en je niet houdt van gedoe.

 • Originele cartridges van Epson bieden de beste kwaliteit prints.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen vervelende printerstoringen en foutmeldingen. Ze werken altijd.
 • De schaduwkant van originele cartridges is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld genomen €97,50).

Epson T6061 huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Bestel dan eens namaak-inkt van derde partijen. Het C13T606100 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is tot wel de helft zo goedkoop. Dat komt door een lagere prijs van de cartridge en omdat deze cartridges simpelweg meer ML inkt bevatten. Meer inkt voor minder geld. Ons advies als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Epson T6061 C13T606100 foto zwart / foto black huismerk inktcartridges zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat huismerkproducten meer inkt bevatten dan inkt van het merk zelf.
 • De kwaliteit van de afdrukken is vergelijkbaar (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • De negatieve kant van huismerk inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met errorcodes.

Lastige situaties bij het vervangen van de cartridges

Heb je deze foto zwart inkt van Epson geplaatst maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In het volgende overzicht bekijk je veel voorkomende problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Gebeurt vaak bij huismerk-inkt. Klik op “ok” en check of je gewoon kunt afdrukken.
Foutmelding: ontbrekende cartridge.Achterhaal of je het dopje / plastic verwijderd hebt en maak de cartridge schoon met een droge doek.
Onleesbaar drukwerk (vage strepen en vlekken).Check allereerst of de cartridges juist geplaatst zijn en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
De cartridges zijn uitgedroogd.Kies voor het reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. Een goede oplossing is om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
Lekkende inktcartridges.Stop meteen met printen, verwijder de verschillende cartridge en maak de houder schoon. Zet er vervolgens een nieuwe in.
Meest gezochte cartridge problemen aangaande Epson T6061 C13T606100 inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Wat is prijs van de Epson T6061 inktcartridge ?
De kostprijs van een Epson T6061 C13T606100 met kleuromschrijving foto zwart (foto black) cartridge is standaard zo’n €80,58 excl. btw (dat maakt €97,50 inclusief de btw). Indien je een voordeelverpakking of multipack bestelt liggen de kosten op zo’n €195,00. Door te printen met een huismerk cartridge met het nummer C13T606100 ben je doorgaans voordeliger uit. De prijs van de deze huismerk-cartridges is goedkoper (+/- €48,75) en het aantal printjes ligt hoger (ze bevatten meer inkt).

De inktcartridge wordt niet gevonden, wat is het stappenplan?
Af en toe valt het voor dat een net nieuwe inktcartridge niet meteen werkt. Je kunt het volgende proberen: achterhaal de status van de patronen in de printer, en loop nog eens na of je het ontluchtingslabel weg hebt gehaald. Kijk of de printersoftware up-to-date is of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Controleer of de contactpunten schoon zijn en reinig de printkop met het programma.

Is een Epson T6061 huismerk alternatief een slimme keuze?
Het huismerk C13T606100 alternatief gebruiken is vaak lucratief. Namaak inkt in om en nabij de 65% goedkoper vergeleken met originele merkinkt. De winkelprijs is lager en deze patronen zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De printkwaliteit is uitstekend. Vervelend is wel dat je wordt geconfronteerd met errors of foutmeldingen. Zulke storingen kan je meestal simpel verhelpen.

Kan ik de Epson T6061 C13T606100 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een cartridge kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Voor dit klusje bestel je navulinkt set die ontwikkeld is voor het Epson inktpatroon. Online vind je precies hoe dit werkt: Verwijder de capsule. In de volgende stap spuit je de foto zwarte inkt in het inktpatroon. Afsluitend mag je alles met elkaar verbinden. Als laatste probeer je of de bijgevulde Epson inkt goed werkt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie