bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Epson T6134 C13T613400 geel / yellow cartridge

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste Epson T6134 C13T613400 inktcartridge? Via onze vergelijker bekijk je de betrouwbaarste printwinkels voor verrassend goedkope cartridges. Deze Epson T6134 met de kleur geel (yellow) komt van pas bij al jouw kleurrijke afdrukken. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de merkproducten van Epson. Diverse winkels als bijvoorbeeld Office Centre & Inktweb.nl faciliteren ook een assortiment aan geschikte huismerken. Deze zijn een stuk goedkoper, er zit meer inkt in en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€74,50
Huismerk tarieven€37,25
LeverancierEpson
TypeEpson T6134
SerienummerC13T613400
Officiële kleurgeel
Hoeveelheid (ml)110 milliliter
Printomvangonbekend
EAN-nummer0010343865969

Goedkoopste Epson T6134 C13T613400 inkt bestellen juni 2024

De hoeveelheid (ml) van de C13T613400 cartridge is 110 milliliter. Het printvermogen is onbekend. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merkcartridges. Dat is qua prijs veel gunstiger als je het vergelijkt met fysieke winkels. Coolblue.nl & Staples zijn goede adressen waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Epson inktcartridges. Ze hanteren een uitstekend assortiment en jij kan terecht voor service. In de regel verkopen ze ook een interessant huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt is verkrijgbaar via aanbieders als coolblue.nl & Alleeninkt.nl.
 • Originele C13T613400 inktcartridges koop je online vanaf €74,50.
 • Epson imitatie inkt is een stuk goedkoper. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde.
 • Zoek op XL-cartridges die extra gevuld zijn of multipacks (voordeelverpakkingen) en geen losse verpakkingen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Instructies om goedkoper te printen: kies voor de optie dubbelzijdig printen, test de diverse eco-printinstellingen (zoals snel printen) en test het gebruik van lettertypes als Century Gothic en Calibri.
 • Via ons platform check je de meest bekende bedrijven waar je goedkope C13T613400 cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Epson T6134 C13T613400 geel / yellow vergelijken
Epson inktcartridges hebben een prijskaartje. Dit model gele inktcartridge heeft een adviesprijs van €81,95. Bij online printshops kan dat voordeliger en kost het om en nabij de €74,50. De voordeligste optie is het huismerk. Deze kosten komen neer op zo’n €37,25. Meer daarover lees je onder het kopje de plus- en minpunten van huismerk inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Epson T6134 originele inkt€74,50
Epson T6134 multipack (merkcartridge)€149,00
Epson T6134 huismerk inkt * €37,25
Epson T6134 huismerk duopack * €74,50
Prijsoverzicht van de C13T613400 cartridge (yellow) in juni 2024. * Voorwaarden: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Epson inkopen?

Gelijk Epson T6134 C13T613400 inkt kopen? Deze inkt (en eigen-merk alternatieven) hebben veel shops in hun assortiment. Zowel bij internet-aanbieders als bij computerwinkels. Tip van onze medewerkers: kies voor een online inktshop. Deze winkels helpen bij problemen, hebben de snelste levertijd en hebben bovendien een goed huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Hema, Bruna, Albert Heijn, Handyman, Kruidvat, Jumbo, Expert, Primera.
 • Landelijke winkels als Amazon, Coolblue, Fonq, Ebay, Bol.com, Blokker verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Online inktwebwinkels als Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en communiceren dikwijls fikse kortingen.
epson-t6134-c13t613400-geel-yellow-inktcartridge

Originele gele C13T613400 inkt van Epson bestellen en laten bezorgen

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De Epson T6134 originele gele inktcartridge is dan de beste koop. De cartridges zijn afkomstig van Epson en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. De inktpatronen passen altijd en je wordt niet lastig gevallen met storende waarschuwingen of foutmeldingen. Ons advies als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en niet van gepruts houdt.

 • Originele inktcartridges van Epson geven de mooiste prints.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen lastige errors of foutcodes. Ze werken altijd.
 • Een belangrijk nadeel van merkcartridges is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld €74,50).

Epson T6134 huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Overweeg in dat geval eens imitatie inkt van derde leveranciers. Het C13T613400 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is tot wel 50% goedkoper. Je bespaart door een scherpe stukprijs en omdat de patronen meer inkt bevatten. Een goed gevulde cartridge tegen de scherpste prijs. Onze tip als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Epson T6134 C13T613400 geel / yellow huismerk inktcartridges zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat huismerkproducten meer inkt bevatten als je het vergelijkt met originele producten.
 • De kwaliteit van de prints is nagenoeg hetzelfde (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • De schaduwkant van huismerk inkt is dat je ongemak kunt ervaren door storing en meldingen.

Issues bij het vervangen van de cartridges

Heb je deze geel inkt van Epson vervangen maar kan je nog niet printen? In het onderstaande overzicht vind je veel voorkomende cartridge problemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Komt soms voor bij namaak-inkt. Klik het venster weg en check of je gewoon kunt afdrukken.
Cartridge wordt niet herkend.Loop nog eens na of je het beschermmateriaal helemaal hebt verwijderd en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Ik zie strepen op mijn printjes.Achterhaal of de cartridges goed in de houders zitten en start een onderhoudsprogramma.
De printkop is uitgedroogd.Probeer het reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. Een alternatief is om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
Er lekt inkt in de printer.Stop meteen met printen, klik de cartridge uit de gleuven en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Je kunt de lekkende cartridge terugsturen.
Alledaagse afdrukproblemen bij de Epson T6134 C13T613400 inkt.

Veelgestelde vragen

Welke prijzen zijn bekend voor de Epson T6134 inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de Epson T6134 C13T613400 bedoeld voor de kleur geel (yellow) cartridge is gemiddeld zo’n €61,57 excl. de btw (dat is €74,50 inclusief btw). Wanneer je een duopack of voordeelverpakking neemt betaal je ongeveer €149,00. Met een huismerk cartridge met de fabrikantcode C13T613400 kan je fors besparen. De prijs van de deze huismerk-cartridges ligt lager (+/- €37,25) en je kunt er meer afdrukken mee maken (meer ml).

De cartridge wordt niet herkend, wat kan ik doen?
Soms komt het voor dat een nieuw inktpatroon weigert. Je kunt een aantal dingen proberen: Loop nog eens na of de patronen goed vastgeklikt zitten, en check of je het plakkertje hebt weggedaan. Loop de printersoftware na of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Check of de metalen contactpunten van de cartridge schoon zijn en reinig de printkop met het programma.

Is het Epson T6134 huismerk alternatief slim?
Het huismerk C13T613400 alternatief kopen is een veel gevallen niet schadelijk. Namaak inkt is doorgaans 65% goedkoper in verhouding tot originele producten. De winkelprijs is interessanter en deze patronen zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De afdrukkwaliteit is gewoon erg goed. Het kan voorkomen dat er zich situaties kunnen voordoen met storingen en foutcodes. Dit kan je normaal gesproken gemakkelijk verhelpen.

Kan ik goedkoop zelf de Epson T6134 C13T613400 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktcartridge is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Voor dit karwei kies je voor de navulinkt set die beschikbaar is voor het Epson inktpatroon. Op Youtube en diverse website vind je precies hoe dit werkt: Verwijder de capsule. Voorts injecteer je de gele inkt in het inktpatroon. Later kan je het product opnieuw vastklikken. Tenslotte achterhaal je of de vernieuwde Epson inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie