bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Epson T6138 C13T613800 mat zwart / matt black cartridge

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste Epson T6138 C13T613800 inktcartridge? Op deze website kan je aan de slag met geschikte winkels voor extra voordelige cartridges. De Epson T6138 met kleurcode mat zwart (matt black) is relevant voor het printen van documenten in hoogwaardige kwaliteit. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de “echte” cartridges van Epson. Een groeiend aantal webshops zoals bijvoorbeeld printerinktshop.nl en Sneltoner.nl leveren ook hele goede huismerk-patronen. De prijs ligt een stuk lager, je krijgt meer inkt en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde vanafprijs€74,50
Huismerk tarief€37,25
LeverancierEpson
ArtikelEpson T6138
ProductcodeC13T613800
Kleurcodemat zwart
Volume (ml)110 milliliter
Capaciteitonbekend
EAN-nummer0010343865976

Goedkoopste Epson T6138 C13T613800 inkt bestellen juli 2024

De hoeveelheid (ml) van de C13T613800 cartridge is 110 milliliter. De capaciteit is onbekend. De originele merkcartridges kun je snel online kopen. Je bestelt het dan veel voordelige dan in een lokale shop. Inktcartridge store & inktknaller.nl zijn erkende verkooppunten voor het plaatsen van een bestelling van originele Epson inktcartridges. Ze faciliteren een groot aanbod en hebben vriendelijke medewerkers. In de basis verkopen ze ook een aantrekkelijk huismerk.

 • De beste inkt is te bestellen via webshops zoals 123inkt of Inktbaas.nl.
 • Originele C13T613800 inktcartridges laat je al thuisbezorgen voor €74,50.
 • Epson imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De kwaliteit is nagenoeg gelijk.
 • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of voordeelverpakkingen (multipacks) in plaats van losse kleuren. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Onze tips om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (bijvoorbeeld milieuvriendelijk) en test het gebruik van lettertypes als Ecofont Sans en Calibri.
 • Via onze website vind je bekende verkopers waar je zonder gedoe C13T613800 cartridge aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Epson T6138 C13T613800 mat zwart / matt black vergelijken
Epson inktcartridges zijn best prijzig. Dit model zwarte inktcartridge ligt in de schappen voor c.a. €81,95. Online ben je een stuk voordeliger uit. Daar kost het zo’n €74,50. De meest gunstige optie is het eigen huismerk. Reken op een bedrag van €37,25. Ook interessant: de voordelen en nadelen van het huismerk. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Epson T6138 originele inkt€74,50
Epson T6138 multipack (merkcartridge)€149,00
Epson T6138 huismerk inkt * €37,25
Epson T6138 huismerk duopack * €74,50
Prijstabel voor de C13T613800 cartridge (matt black) in juli 2024. * Let op: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele cartridge.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Epson kopen?

Vandaag nog Epson T6138 C13T613800 inkt bestellen? Deze cartridge of een budget huismerk alternatief zijn vaak op voorraad. Zowel via online shops als in de winkel in de buurt. Advies van de specialist: koop altijd bij een online inktshop. Zij bieden de beste service, bezorgen supersnel aan huis en hanteren doorgaans een kwalitatief huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Hema, Action, Albert Heijn, Handyman, Jumbo, Expert, Kruidvat, Media Markt.
 • Grote platformen als Amazon, Coolblue, Ebay, Fonq, Wehkamp, Bol.com hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Echte inktspecialisten als Inktwereld.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl bieden het grootste aanbod, bieden een top-service en hebben de beste acties en kortingen.
epson-t6138-c13t613800-mat-zwart-matt-black-inktcartridge

Originele zwarte C13T613800 inkt van Epson bestellen via internet

Wil jij de mooiste printjes maken? De Epson T6138 originele zwarte inktcartridge is dan de beste koop. Deze cartridges worden geproduceerd door Epson en je bent verzekerd van de beste afdruk. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je voorkomt hinderlijke storingscodes en foutmeldingen. Ons advies als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en niet van gepruts houdt.

 • Originele inktpatronen van Epson voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen lastige foutcodes en printerstoringen. Ze werken altijd.
 • Het grootste nadeel van originele cartridges is dat het vrij duur is (gemiddeld genomen €74,50).

Epson T6138 huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Koop dan eens namaak-inkt van goedkope merken. Het C13T613800 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. Dit heeft te maken met cartridges die simpelweg goedkoper zijn en doordat deze producten tot de rand gevuld worden met inkt. Een goed gevulde cartridge tegen de scherpste prijs. De beste keuze als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Epson T6138 C13T613800 mat zwart / matt black huismerk inktcartridges leveren besparingen op tot wel 60%.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat je meer inkt krijgt ten opzichte van originele inkt.
 • De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • De schaduwkant van huismerk inkt is dat je te maken krijgt met foutmeldingen.

Mogelijke problemen bij het vervangen van de cartridges

Heb je onderhand de mat zwart inkt van Epson geplaatst maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In het volgende overzicht bieden we een overzicht met bekende inktproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de cartridge is beschadigd.Gebeurt vaak bij huismerk-inkt. Sluit de melding want meestal kan je gewoon printen.
Geen cartridge gedetecteerd.Controleer of je het beschermingsmateriaal helemaal hebt verwijderd en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
Slechte vage afdrukken door vlekken en strepen.Kijk allereerst of de cartridges goed vast zitten en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
Printerinkt is uitgedroogd.Kies voor het reinigingsprogramma om de printkop te reinigen. De beste tips is om even elke week een testafdrukje te doen.
De inktcartridge lekt.Zet je printopdracht in de wacht, haal voorzichtig de cartridges uit het apparaat en maak de houder schoon. Stuur het defecte product retour.
De meest gangbare cartridge problemen aangaande Epson T6138 C13T613800 inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Wat is de adviesprijs van de Epson T6138 inktcartridge ?
De adviesprijs van de Epson T6138 C13T613800 met kleuromschrijving mat zwart (matt black) cartridge is gewoonlijk €61,57 excl. de btw (dat betekent €74,50 inclusief de btw). Als je een voordeelverpakking of multipack koopt kost het ongeveer €149,00. Door te printen met een huismerk cartridge met het serienummer C13T613800 betaal je veel minder. De adviesprijs van de huismerk-cartridges is aantrekkelijker (+/- €37,25) en hiermee kan veel meer geprint worden (meer milliliters).

De inktcartridge wordt niet gedetecteerd, wat is de oplossing?
Soms komt het voor dat een gloednieuwe inktcartridge weigert. Dat is op de volgende manier op te lossen: achterhaal de status van de patronen in de printer, en loop nog eens na of je de beschermingstape hebt weggedaan. Loop de printersoftware na of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Maak de contactpunten van de cartridge goed schoon en voer het reinigingsprogramma uit.

Is het Epson T6138 huismerk alternatief verstandig?
Een huismerk C13T613800 alternatief aanschaffen is in de basis erg aantrekkelijk. Namaak inkt is vaak wel 60% goedkoper dan originele producten. De kostprijs is goedkoper en deze cartridges hebben meer volume (meer ml. inkt). De kwaliteit van de printeradrukken is vrijwel hetzelfde. Nadeel is dat je wordt geconfronteerd met printerstoringen en foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je normaliter zelfstandig herstellen.

Kan ik vanuit huis de Epson T6138 C13T613800 inktcartridge navullen?
Een inktcartridge bijvullen kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Om dat te doen bestel je navulinkt sets die toepasbaar zijn op het Epson inktpatroon. Op verschillende DIY-websites kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. Vervolgens spuit je de zwarte inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Afsluitend kun je alles weer in elkaar zetten. Ter controle test je uit of de bijgevulde Epson inkt op de goede manier op het papier terecht komt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie