bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Epson T6164 C13T616400 geel / yellow cartridge

Interesse in de goedkoopste Epson T6164 C13T616400 inktcartridge? Op www.inktaanbieding.nl vind je de meest bekende printwinkels voor spotgoedkope cartridges. Het artikel Epson T6164 met de kleur geel (yellow) is geschikt voor printjes met volle kleuren en scherpe afbeeldingen. Je kunt kiezen uit fabrikant (merk) patronen van Epson. Velerlei verkopers zoals bijvoorbeeld Mediamarkt.nl of coolblue.nl verkopen ook een assortiment aan geschikte huismerken. De prijs is erg scherp, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Vanafprijs€47,50
Huismerk prijs€23,75
MerkEpson
ModelEpson T6164
ProductnummerC13T616400
Kleur omschrijvinggeel
Hoeveelheid (ml)ml onbekend
Capaciteit3.500 prints
EAN-nummer8715946419527

Goedkoopste Epson T6164 C13T616400 inkt kopen juni 2024

Het volume (ml) van de C13T616400 cartridge is ml onbekend. Het printvermogen is 3.500 prints. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Dit kan daar een stuk goedkoper als je het vergelijkt met fysieke winkels. Inktweb.nl & Inktbaas.nl zijn gespecialiseerde webshops voor het aanschaffen van originele Epson inktcartridges. Ze hebben over een ruim assortiment en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Doorgaans hanteren zij ook een goedkoop huismerk.

  • De voordeligste inkt is te bestellen via bedrijven als inktcartridge store of Goedkoopprinten.nl.
  • Originele C13T616400 inktcartridges haal je in huis vanaf €47,50.
  • Epson imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.
  • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of voordeelverpakkingen (multipacks) en bestel de individuele kleuren niet los. Per printje is dat goedkoper.
  • Instructies om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, verdiep je in de eco-printinstellingen (denk dan aan snelle modus) en kies een zuinig lettertype zoals Ecofont Sans & Garamond.
  • Via inktaanbieding.nl check je de meest bekende aanbieders waar je goedkope C13T616400 cartridge aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Epson T6164 C13T616400 geel / yellow vergelijken
Epson inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Deze specifieke gele inktcartridge kent een vanafprijs van €52,25. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en ligt de verkoopprijs rond de €47,50. De meest gunstige optie is het eigen huismerk. Deze is te bestellen v.a. €23,75. Ook interessant: de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Epson T6164 originele inkt€47,50
Epson T6164 multipack (merkcartridge)€95,00
Epson T6164 huismerk inkt * €23,75
Epson T6164 huismerk duopack * €47,50
Geschatte prijzen van de C13T616400 cartridge (yellow) in juni 2024. * Disclaimer: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Epson kopen?

Meteen Epson T6164 C13T616400 inkt kopen? Dit cartridgetype of alternatieven van het huismerk kan je op veel plekken wel kopen. Zowel bij online bedrijven als in de retail. Onze tip: bezoek een een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze winkels bieden top-service, kunnen uit eigen magazijn leveren en faciliteren doorgaans een uitmuntend huismerk.

  • Lokale winkels: Albert Heijn, Bruna, Hema, Handyman, Media Markt, Expert, Primera, Jumbo.
  • Grote nationale winkels als Bol.com, Amazon, Wehkamp, Blokker, Ebay, Coolblue zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
  • De bekende inktwebshops als Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl leveren alles uit voorraad, bieden de beste zoekfunctie en hebben doorgaans de beste deals.
epson-t6164-c13t616400-geel-yellow-inktcartridge

Originele gele C13T616400 inkt van Epson kopen en laten bezorgen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De Epson T6164 originele gele inktcartridge is in dat geval een aanrader. De cartridges zijn afkomstig van Epson en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. De patronen doen altijd en je voorkomt storende storing en meldingen. Onze aanbeveling als je wilt printen in hoge kwaliteit en niet van gepruts houdt.

  • Originele cartridges van Epson geven de mooiste prints.
  • Je garantie blijft gewoon behouden.
  • Geen irritante errors of foutcodes. Na plaatsing direct printen.
  • Het grootste nadeel van originele merkcartridges is de relatief hoge prijs (gemiddeld €47,50).

Epson T6164 huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Probeer dan eens namaak-inkt van een ander merk. Het C13T616400 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en is fors goedkoper. Je bespaart door een fors lagere adviesprijs en omdat deze cartridges volledig worden gevuld. Een goed gevulde cartridge tegen de scherpste prijs. Een aanrader als je de goedkoopste prints wilt maken.

  • Epson T6164 C13T616400 geel / yellow huismerk inktcartridges leveren besparingen op tot wel 60%.
  • Dat komt met name omdat ze meer inkt bevatten in vergelijking met originele producten.
  • De kwaliteit is bijzonder goed (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
  • Een aandachtspunt bij alternatieve inkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutcodes en printerstoringen.

Issues bij het vervangen van de cartridges

Heb je onderhand de geel inkt van Epson geplaatst maar kan je niet afdrukken? In de volgende tabel vind je bekende problemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Gebeurt vaak bij imitatie inkt. Klik op “doorgaan” en probeer een testafdruk te maken .
Foutmelding: ontbrekende cartridge.Achterhaal of je het dopje / plastic helemaal hebt verwijderd en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Vage vlekken en strepen op de afdruk.Achterhaal of de cartridges goed in de houders zitten en voer het onderhoudsproces uit.
De printkop is uitgedroogd.Probeer het reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. Wat je kunt doen isom minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
Lekkende inktcartridges.Wacht met het afdrukken, verwijder de verschillende cartridge en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
Alledaagse cartridge problemen aangaande Epson T6164 C13T616400 inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Welke prijzen zijn bekend voor de Epson T6164 inktcartridge ?
De huidige kostprijs van de Epson T6164 C13T616400 met kleurcode geel (yellow) cartridge is standaard zo’n €39,26 excl. btw (€47,50 inclusief de btw). Op het moment dat je een voordeelverpakking / multipack wenst betaal je ongeveer €95,00. Wanneer je gaat voor een huismerk cartridge met het nummer C13T616400 betaal je veel minder. De prijs van de deze huismerk-cartridges is voordeliger (+/- €23,75) en ze hebben meer printcapaciteit (meer inhoud).

Ik krijg een melding van een ontbrekende cartridge, wat is de oplossing?
Af en toe valt het voor dat een nieuw inktpatroon het niet doet. Dit los je als volgt op: controleer of het patroon juist geplaatst is, en controleer nog eens of je het plakkertje verwijderd hebt. Update de printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en voer reiniging van de printkop uit.

Is een Epson T6164 huismerk alternatief kopen een goed idee?
Het huismerk C13T616400 alternatief kiezen is bijna altijd zeer interessant. Namaak inkt is vaak wel 50% goedkoper in vergelijking met inkt van het merk zelf. Het tarief is goedkoper en deze cartridges bevatten meer inkt. De kwaliteit van de prints wordt nauwelijks beïnvloed. Een negatieve kant is dat je te maken kunt krijgen met printerstoringen en foutmeldingen. Zulke storingen kan je vaak zelf oplossen.

Hoe werkt de Epson T6164 C13T616400 inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Om dat te doen kan je aan de slag met een navulinkt set die ontwikkeld is voor het Epson inktpatroon. Op internet is ondersteunende informatie te vinden: Start met het verwijderen van het omhulsel. Daarop volgend spuit je de gele inkt in het aangegeven gaatje. Afsluitend mag je alles opnieuw vastklikken. Als check probeer je of de gekloonde Epson inkt goed op het papier komt door een testprint te doen.

Plaats een reactie