bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Epson T6181 C13T618100 zwart / black cartridge

Op zoek naar de goedkoopste Epson T6181 C13T618100 inktcartridge? Via Inktaanbieding.nl tref je de populairste inktshops voor voordelige cartridges. Het patroon Epson T6181 met de kleur zwart (black) is geschikt voor het afdrukken van diepzwarte teksten en strakke lijnen. Je kunt kiezen uit “echte” cartridges van Epson. Verschillende shops zoals Printabout.nl & coolblue.nl leveren ook huismerken die een goed alternatief vormen. De prijs is erg scherp, de cartridges zijn gevuld met meer inkt en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€67,50
Huismerk prijs€33,75
FabrikantEpson
ModelEpson T6181
SeriecodeC13T618100
Kleur beschrijvingzwart
Hoeveelheid (ml)ml onbekend
Printvermogen8.000 prints
EAN8715946419459

Goedkoopste Epson T6181 C13T618100 inkt kopen februari 2024

Het volume (ml) van de C13T618100 cartridge is ml onbekend. De effectiviteit is 8.000 prints. Originele merkcartridges koop je het beste online. Dit is veel gunstiger dan in de winkel. Inktweb.nl of Inkt-bestellen.nl zijn prima printshops voor het aanschaffen van originele Epson inktcartridges. Ze beschikken over duizenden producten en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. In de regel voeren ze ook een goedkoop huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt is te koop bij aanbieders zoals bol.com en Goedkoopprinten.nl.
 • Originele C13T618100 inktcartridges laat je al thuisbezorgen voor €67,50.
 • Epson imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De hebt een vergelijkbare kwaliteit.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of een multipack (voordeelverpakking) i.p.v. enkele verpakkingen. Per printje is dat goedkoper.
 • Onze tips om goedkoper te printen: kies voor de optie dubbelzijdig printen, test de diverse eco-printinstellingen (alssnel printen) & test het gebruik van lettertypes als Ryman Eco & Brush Script.
 • Via inktaanbieding.nl vind je de meest bekende inktaanbieders waar je probleemloos en snel C13T618100 cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Epson T6181 C13T618100 zwart / black vergelijken
Epson inktcartridges zijn niet goedkoop. Dit soort zwarte inktcartridge heeft een prijs van zo’n €74,25. In de webshops is dat voordeliger en kost het zo’n €67,50. De gunstige optie is het huismerk (namaak inkt). Reken op een bedrag van €33,75. Zie hiervoor ook het kopje het hoe en waarom van huismerk-inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Epson T6181 originele inkt€67,50
Epson T6181 multipack (merkcartridge)€135,00
Epson T6181 huismerk inkt * €33,75
Epson T6181 huismerk duopack * €67,50
Tabel met de geschatte prijzen van de C13T618100 cartridge (black) in februari 2024. * Disclaimer: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Epson verkrijgen?

Snel Epson T6181 C13T618100 inkt kopen? Deze inkt of een alternatief huismerk kan je op veel plekken wel kopen. Zowel via internet als in de winkel in de buurt. Kooptip: kies voor een online inktspeciaalzaak. Deze shops helpen bij problemen, kunnen razendsnel bezorgen en hebben tevens een heel behoorlijk huismerk.

 • Winkels in de regio: Bruna, Albert Heijn, Handyman, Hema, Jumbo, Kruidvat, Expert, Primera.
 • Landelijke winkels als Blokker, Coolblue, Amazon, Fonq, Wehkamp, Ebay hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Toonaangevende inktwebwinkels als Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden de beste service en zijn het scherpst qua prijs.
epson-t6181-c13t618100-zwart-black-inktcartridge

Originele zwarte C13T618100 inkt van Epson kopen

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De Epson T6181 originele zwarte inktcartridge voorziet hierin. Deze cartridges worden gemaakt door Epson en je bent verzekerd van de beste afdruk. De patronen doen altijd en je krijgt geen storende foutmeldingen of storingen. Een aanrader als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele inktcartridges van Epson bieden de beste kwaliteit prints.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen hinderlijke storingen of foutmeldingen. Het doet wat het met doen.
 • Een aandachtspunt bij de “echte” merk cartridges is dat het vrij duur is (gemiddeld kost het €67,50).

Epson T6181 huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Overweeg in dat geval eens klooninkt van goedkope merken. Het C13T618100 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en leidt tot wel 60% lagere printkosten. Dit heeft te maken met een hele lage prijs per cartridge en doordat deze inktpatronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Meer inkt voor een betere prijs. De beste optie als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Epson T6181 C13T618100 zwart / black huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat ze gevuld zijn met meer inkt dan originele producten.
 • De kwaliteit van de prints is verrassend goed (helemaal als je het meest in zwart print).
 • Het ongunstige van huismerk inkt is dat je last hebt van storingen.

Lastige situaties bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je de zwart inkt van Epson geplaatst maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In de tabel hieronder vind je de meest bekende issues met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde cartridge.Soms gebeurt dit bij huismerk-inkt. Klik de foutmelding weg en ga door met afdrukken.
Geen cartridge gevonden.Kijk of je het kapje goed verwijderd hebt en gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken.
Onleesbaar drukwerk (vage strepen en vlekken).Kijk allereerst of de cartridges goed vast zitten en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
Uitgedroogd inkt in de printer.Probeer het reinigingsprogramma om zo de printkop te reinigen. Wat je kunt doen isom eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
Er lekt inkt in de printer.Stop het printen meteen, onttrek de cartridge en maak alles grondig schoon. Plaats altijd een nieuw product.
Veel voorkomende afdrukproblemen aangaande Epson T6181 C13T618100 inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Hoeveel betaal ik voor een Epson T6181 inktcartridge ?
De huidige kostprijs van de Epson T6181 C13T618100 met de kleur zwart (black) cartridge is ongeveer €55,79 excl. de btw (dat is €67,50 inclusief btw). Op het moment dat je een multipack of duoverpakking bestelt moet je denken aan €135,00. Met een huismerk cartridge met het nummer C13T618100 kan je nog meer besparen. De verkoopprijs van zo’n huismerk-cartridge ligt beduidend lager (+/- €33,75) en hiermee kan veel meer geprint worden (meer inkt).

De cartridge wordt niet herkend, wat nu?
Soms gebeurt het dat een net nieuw inktpatroon niet wordt gedetecteerd. Je kunt het volgende proberen: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en controleer nog eens of je het dopje / plastic los hebt gemaakt. Update de printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Maak de cartridge schoon en reinig de printkop.

Is het Epson T6181 huismerk alternatief een goede keuze?
Het huismerk C13T618100 alternatief gebruiken is in de basis niet verkeerd. Namaak inkt is tot wel 55% goedkoper ten opzichte van originele merkinkt. De kostprijs is goedkoper en de inktpatronen zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de printadrukken gaat er amper op achteruit. Nadeel is dat je eventueel last kan krijgen van foutcodes en printerstoringen. Dergelijke foutcodes kan je gewoonlijk zelf oplossen.

Kan ik ook zelf de Epson T6181 C13T618100 inktcartridge navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je thuis doen. Hiervoor bestel je een set navulinkt die geschikt is voor het Epson inktpatroon. Op Youtube en diverse fora kun je verdere uitleg zoeken: Start met het verwijderen van het omhulsel. Nu injecteer je de zwarte inkt in het aangegeven gaatje. Verder kun jij het artikel opnieuw assembleren. Als afronding check je of de gekloonde Epson inkt goed op het papier komt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie