bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Epson T6736 C13T67364A licht magenta / licht roze / rood cartridge

Wil jij ook de goedkoopste Epson T6736 C13T67364A inktcartridge? Via onze vergelijk-tool vergelijk je de beste verkopers voor voordelige cartridges. De Epson T6736 bedoeld voor de kleur licht magenta (licht roze / rood) is uitermate geschikt voor printjes met volle kleuren en scherpe afbeeldingen. Het meest voor de hand liggend zijn de merkproducten van Epson. Steeds meer printshops als bijvoorbeeld Totaalinkt.shop of coolblue.nl hanteren ook huismerken die een goed alternatief vormen. De prijs ligt een stuk lager, de cartridges zijn gevuld met meer inkt en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Vanafprijs€11,00
Huismerk verkoopprijs€5,50
LeverancierEpson
SoortEpson T6736
ProductnummerC13T67364A
Officiële kleurlicht magenta
Volume (ml)70 milliliter
Capaciteit1.800 prints
EAN-code8715946495743

Goedkoopste Epson T6736 C13T67364A inkt kopen februari 2024

Het volume (ml) van de C13T67364A cartridge is 70 milliliter. Het printvermogen is 1.800 prints. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dat kan daar een stuk goedkoper dan in een lokale shop. 112supplies of Totaalinkt.shop zijn suggesties waar men terecht kan voor originele Epson inktcartridges. Ze faciliteren duizenden producten en staan bekend om hun goede klantenservice. In de regel beschikken ze over een prima huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt is te bestellen via aanbieders als Sneltoner.nl of Inktdiscount.nl.
 • Originele C13T67364A inktcartridges zijn te bestellen v.a. €11,00.
 • Epson imitatie inkt kan veel geld besparen. De afdrukkwaliteit is erg goed.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of een multipack (voordeelverpakking) i.p.v. enkele verpakkingen. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Onze tips om goedkoper te printen: stel de printer in op “zwart-wit”, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (denk aan lage- of gemiddelde kwaliteit) & selecteer een zuinig lettertype als Courier of Baskerville Old Face.
 • Via inktaanbieding.nl vind je gespecialiseerde webshops waar je voordelig en snel C13T67364A cartridge aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Epson T6736 C13T67364A licht magenta / licht roze / rood vergelijken
Epson inktcartridges zijn normaal gesproken vrji duur. Dit model roze en rode inktcartridge kost in de winkel al snel €12,10. Via internet is het goedkoper. Hier zijn ze er al vanaf €11,00. De beste optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze is te bestellen v.a. €5,50. Ook relevant: de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Epson T6736 originele inkt€11,00
Epson T6736 multipack (merkcartridge)€22,00
Epson T6736 huismerk inkt * €5,50
Epson T6736 huismerk duopack * €11,00
Prijsoverzicht van de C13T67364A cartridge (licht roze / rood) in februari 2024. * Let op: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Epson aanvragen?

Direkt Epson T6736 C13T67364A inkt kopen? Dit inktpatroon (en eigen-merk alternatieven) zijn doorgaans goed voorradig. Zowel online als bij boekhandels. Onze tip: kies voor een internet printshop. Zij helpen bij problemen, de meeste voorraad en leveren meestal een voortreffelijk huismerk.

 • Winkels in de buurt: Hema, Handyman, Bruna, Albert Heijn, Primera, Kruidvat, Expert, Jumbo.
 • Landelijke winkels als Blokker, Wehkamp, Amazon, Ebay, Fonq, Coolblue breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • De grote inktspecialisten als Alleeninkt.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl kunnen snel uit voorraad leveren, bieden de beste zoekfunctie en bieden de hoogste kortingen.
epson-t6736-c13t67364a-licht-magenta-licht-roze-rood-inktcartridge

Originele roze en rode C13T67364A inkt van Epson bestellen

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De Epson T6736 originele roze en rode inktcartridge is in dat geval een aanrader. Deze cartridges worden gemaakt door Epson en bieden de beste kwaliteit. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je wordt niet verrast met vervelende foutcodes. De beste keuze als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en geen irritaties wilt.

 • Originele cartridges van Epson geven de mooiste prints.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen vervelende waarschuwingen of foutmeldingen. Meteen printen na plaatsing.
 • Het grootste nadeel van merk cartridges is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld kost het €11,00).

Epson T6736 huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Koop dan eens klooninkt van goedkope merken. Het C13T67364A huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en is tot wel de helft zo goedkoop. Je kunt zoveel besparen door een fors lagere adviesprijs en omdat deze patronen gevuld worden met meer inkt. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. De beste keuze als je met name let op de prijs.

 • Epson T6736 C13T67364A licht magenta / licht roze / rood huismerk inktcartridges leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat imitatie producten meer inkt bevatten wanneer je het afzet tegen inkt van het merk zelf.
 • De kwaliteit van de printjes is erg goed (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • Het grootste nadeel van klooninkt is dat je te maken krijgt met foutmeldingen of storingen.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van de cartridges

Heb je de (huismerk) licht magenta inkt van Epson verwisseld maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In het onderstaande overzicht bieden we een overzicht met bekende issues inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Soms gebeurt dit bij huismerken. Negeer de melding en probeer een testafdruk te maken .
Foutmelding: cartridge ontbreekt.Check of je het plakkertje weg hebt gehaald en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Printkwaliteit onder de maat (vaag drukwerk en strepen).Kijk allereerst of de cartridges goed vast zitten en voer het onderhoudsproces uit.
Uitgedroogd inkt in de printer.Voer het reinigingsprogramma uit om zo de printkop te reinigen. Een alternatief is om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
Er lekt inkt in de printer.Zet je printopdracht in de wacht, verwijder snel alle cartridges en reinig de printer grondig. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
De meest voorkomende cartridge problemen met de Epson T6736 C13T67364A inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Wat is de verkoopprijs van de Epson T6736 inktcartridge ?
De kostprijs van een Epson T6736 C13T67364A met de kleur licht magenta (licht roze / rood) cartridge is standaard zo’n €9,09 excl. btw (dat maakt €11,00 inclusief btw). Wanneer je een voordeelverpakking of multipack selecteert moet je denken aan €22,00. Door te kiezen voor een een huismerk cartridge met het serienummer C13T67364A ben je doorgaans voordeliger uit. De winkelprijs van dit soort huismerk-cartridges is goedkoper (+/- €5,50) en je kunt er veel meer printjes mee maken (meer inkt).

De cartridge wordt niet gevonden, wat kan ik doen?
Af en toe valt het voor dat een net nieuw inktpatroon wordt geweigerd door de printer. Loopt dan de volgende checklist na: loop de patronen in de printer na, en kijk of je het lipje hebt losgemaakt. Download de juiste printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Neem de cartridge af met een pluisvrije doek en neem de printkop onder handen.

Is het Epson T6736 huismerk alternatief kopen een goed idee?
Een huismerk C13T67364A alternatief aanschaffen is een veel gevallen niet verkeerd. Namaak inkt is vaak wel 50% goedkoper in verhouding tot merk-inkt. De verkoopprijs is interessanter en deze patronen bevatten meer ML inkt. De afdrukkwaliteit is praktisch dezelfde. Nadeel is dat er zich situaties kunnen voordoen met errors of foutmeldingen. Zulke storingen kan je normaal gesproken snel herstellen.

Hoe werkt de Epson T6736 C13T67364A inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je ook helemaal zelf. Daarvoor gebruik je een complete navulset met inkt voor het Epson inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites lees je daarvoor veel tips: Start met het verwijderen van het omhulsel. In stap 2 injecteer je de roze en rode inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Als laatste kun jij het artikel opnieuw vastklikken. Als afronding controleer je of de nagevulde Epson inkt correct functioneert door een testprint te starten.

Plaats een reactie