bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Epson T7562 C13T756240 cyaan / blauw cartridge

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste Epson T7562 C13T756240 inktcartridge? Via onze vergelijk-tool vergelijk je de meest bekende inktwebshops voor verrassend voordelige cartridges. Het patroon Epson T7562 met de kleur cyaan (blauw) is ideaal voor perfect ogende kleurenafdrukken. Het meest voor de hand liggend zijn de “echte” cartridges van Epson. Verschillende printwinkels als Office Centre en Inkclub faciliteren ook een gigantisch aanbod huismerken. Je betaalt een stuk minder, je krijgt meer inkt en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€33,50
Huismerk tarieven€16,75
MerkEpson
ModelEpson T7562
ProductnummerC13T756240
Officiële kleurcyaan
Inhoud (ml)14 milliliter
Printomvang1.500 prints
EAN-nummer8715946540139

Goedkoopste Epson T7562 C13T756240 inkt bestellen juni 2024

De inhoud (ml) van de C13T756240 cartridge is 14 milliliter. De capaciteit is 1.500 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merkcartridges. Je koopt het veel voordelige dan in de winkel. 123inkt of Paradigit zijn erkende verkooppunten waar men terecht kan voor originele Epson inktcartridges. Ze verkopen een groot aanbod en geven extra ondersteuning. Standaard voorzien ze ook in een aantrekkelijk huismerk.

 • De goedkoopste inkt bestel je online bij leveranciers als Inkclub & Totaalinkt.shop .
 • Originele C13T756240 inktcartridges koop je vanaf €33,50.
 • Epson imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De kwaliteit is nagenoeg gelijk.
 • Zoek op XL-cartridges die extra gevuld zijn of een voordeelverpakking (multipack) en bestel de individuele kleuren niet los. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Onze tips om goedkoper te printen: print dubbelzijdig, test de diverse eco-printinstellingen (alsminimale kwaliteit) en selecteer een zuinig lettertype als Century Gothic en Baskerville Old Face.
 • Via deze site check je bekende webwinkels waar je voordelig en snel C13T756240 cartridge aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Epson T7562 C13T756240 cyaan / blauw vergelijken
Epson inktcartridges zijn best prijzig. Deze blauwe inktcartridge ligt in de winken voor gemiddeld €36,85. Via internet is het goedkoper en kost het om en nabij de €33,50. De goedkoopste optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze is te bestellen v.a. €16,75. Ook interessant: de plus- en minpunten van huismerk inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Epson T7562 originele inkt€33,50
Epson T7562 multipack (merkcartridge)€67,00
Epson T7562 huismerk inkt * €16,75
Epson T7562 huismerk duopack * €33,50
Prijslijst van de C13T756240 cartridge (blauw) in juni 2024. * Let op: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Epson aanvragen?

Gelijk Epson T7562 C13T756240 inkt kopen? Dit type inkt of een budget huismerk alternatief zijn vaak op voorraad. Zowel online als bij computerwinkels. Advies van de specialist: ga naar een internet printshop. Deze shops helpen bij problemen, de meeste voorraad en faciliteren tevens een uitstekend huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Albert Heijn, Handyman, Action, Hema, Jumbo, Primera, Expert, Media Markt.
 • Grote platformen als Ebay, Amazon, Wehkamp, Bol.com, Blokker, Coolblue hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Populaire inktwebwinkels als Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl, Inkt.nl leveren alles uit voorraad, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en hebben de beste acties en kortingen.
epson-t7562-c13t756240-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe C13T756240 inkt van Epson bestellen en laten bezorgen

Wil jij printen in topkwaliteit? De Epson T7562 originele blauwe inktcartridge is dan wat je zoekt. Deze cartridges worden vervaardigd door Epson en bieden de hoogste printkwaliteit. De patronen werken altijd en je hebt geen last van vervelende waarschuwingen of foutmeldingen. De beste koop als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en niet van gepruts houdt.

 • Originele inktpatronen van Epson zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen vervelende storingen en foutcodes. Meteen printen na plaatsing.
 • De negatieve kant van merk cartridges is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld kost het €33,50).

Epson T7562 huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Koop dan eens namaak-inkt van derde partijen. Het C13T756240 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. De besparing komt tot stand door een lage stukprijs en omdat de patronen tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. Een aanrader als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Epson T7562 C13T756240 cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat ze gevuld zijn met meer inkt dan merk-inkt.
 • De afdrukkwaliteit doet nauwelijks onder (helemaal als je het meest in zwart print).
 • Een aandachtspunt bij huismerk inkt is dat je last hebt van foutmeldingen of storingen.

Fouten en storingen bij het vervangen van je cartridges

Heb je onderhand de cyaan inkt van Epson vervangen maar blijf je problemen ondervinden? In het schema hieronder vind je gangbare issues met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Soms gebeurt dit bij huismerk-cartridges. Klik het venster weg en ga door met afdrukken.
Foutmelding: cartridge ontbreekt.Kijk of je het lipje hebt weggedaan en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Slechte afdrukken of strepen op de afdrukken.Achterhaal of de cartridges goed in de houders zitten en start een onderhoudsprogramma.
Printerinkt is uitgedroogd.Zoek naar het reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. Een alternatief is om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
De printer lekt inkt.Beëindig de huidige afdruktaken, verwijder de lekkende cartridge en reinig de complete printer. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
Bekende cartridge problemen met betrekking tot Epson T7562 C13T756240 inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Hoe duur is de Epson T7562 inktcartridge ?
De kostprijs van een Epson T7562 C13T756240 met kleuromschrijving cyaan (blauw) cartridge is ongeveer €27,69 excl. de btw (€33,50 inclusief de btw). Op het moment dat je een voordeelverpakking / multipack neemt liggen de kosten op zo’n €67,00. Dankzij een huismerk cartridge met de code C13T756240 dalen de printkosten aanzienlijk. De winkelprijs van dit soort huismerk-cartridges is interessanter (+/- €16,75) en het aantal printjes ligt hoger (er zit meer inkt in).

De printer detecteert de cartridge niet, wat is de oplossing?
Af en toe valt het voor dat een nieuw patroon wordt geweigerd door de printer. Je kunt het volgende proberen: achterhaal de status van de patronen in de printer, en check of je het kapje verwijderd hebt. Update de printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Controleer of de contactpunten schoon zijn en selecteer het reinigingsprogramma.

Is het Epson T7562 huismerk alternatief een slimme keuze?
Een huismerk C13T756240 alternatief selecteren is in de regel zeer interessant. Namaak inkt is soms wel 50% goedkoper ten opzichte van originele producten. De verkoopprijs is interessanter en de inktpatronen hebben meer volume (meer ml. inkt). De kwaliteit van de printeradrukken is uitstekend. Waar je op moet letten is dat er zich situaties kunnen voordoen met foutmeldingen of storingen. Dergelijke foutcodes kan je gewoonlijk zelfstandig verhelpen.

Hoe kan ik snel de Epson T7562 C13T756240 inktcartridge navullen?
Een patroon bijvullen met inkt is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Voor die werkzaamheden koop je navulinkt sets die toepasbaar zijn op het Epson inktpatroon. Op Youtube en diverse website is een groot aantal tips te vinden: Verwijder de capsule. In stap 2 plaats je de injectiespuit met blauwe inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Afsluitend kan je het patroon in elkaar klikken. Als check check je of de nieuwe Epson inkt goed op het papier komt door een testprint te starten.

Plaats een reactie